- Konu Sahibi kardelennim
-
selam arkadaslar hemen derdime geceyim,benim 14 yasinda bir kizim var su günlerde ele avuca sigmiyor sebebi ise bir kiz arkadasi kizima göre arkadasi bir melek her seyin en dogrusunu o yapar kiz arkadasiyla alakali olumsuz birsey söylesem resmen bana karsi büyük bir siper aliyor onunla konusmasini ve gezmesini yasakladim cünki,o kizla beraber olduktan sonra sigara icmeye basladi,okuldan kacmaya basladi,derslerini yapmamaya basladi,ben ona disari ciktigi zaman saat 7 de evde olmasini söylerken o 8 9 10 yapmaya basladi, su an okulunda 6 cezasi var 4 ceza daha gelirse okuldan atilacak ben bunlari kizima anlatamiyorum vari yogu bu kiz arkadasi öyle bir haddeye geldiki bizi okiz icin siliyor ve genclik siginma evine gitmek istiyor tabi tabiki oraya gitmesi icin evde siddet yada bakimsizlik olmasi gerekiyor,babasiyla ayriyiz malum alakasi yok kiziyla adam yüzlerine bile bakmiyor gerci kizimda görüsmek istemiyor kendi tercihleri,neyse ben kizima haftada 1 kere disari cikabilirsin dedim hafta sonlarini birlikte geciririz bu durum taki derslerini düzeltene kadar böyle dedim,bir hiddet bagirmalar izin vermedigim halde gitmek istemeler daha neler neler doktorada götürdüm adam diyor kizin bilerek yapiyor ben birsey yapamam diyor sasirdim kizlar bu kizla alakasini kesmem lazim ama nasil???????
çok zor bir durum allah yardımcınız olsun
o yaşta çocuklar hep kendilerinin doğru bildiklerini anne babanında onları anlamadığını düşünürler
kızınızla ne kadar konuşsanızda fayda etmeyecektir
ergenlik çağında helede bir şeyleri kabul ettirmeniz bir hayli zor
kızınızın arkadaşının ailesinden birilerinden yardım isteseniz
tek başınıza çözemeyeceksiniz belli
böylece sadece kendi kızınızın değil iki kızın hayatını birden kurtarmış olursunuz
tsk ederim arkadasim kizin annesiyle konustum "bana yardimci olun bir süre kiziniz kizimi cagirmasin gittigi yere en azindan derslerini düzeltene kadar"kadinin bana dedigi ben kizima sunla konusamassin bunla görüsemessin diyemem siz kendi kiziniza söyleyin diyor kizina güveniyormus kizi yanlis yapmazmis ama ben onlari haftalarca izledim kiz hic hos olmayan tavirlari vardi,ama izima anlatamiyorum.
tsk ederim arkadasim kizin annesiyle konustum "bana yardimci olun bir süre kiziniz kizimi cagirmasin gittigi yere en azindan derslerini düzeltene kadar"kadinin bana dedigi ben kizima sunla konusamassin bunla görüsemessin diyemem siz kendi kiziniza söyleyin diyor kizina güveniyormus kizi yanlis yapmazmis ama ben onlari haftalarca izledim kiz hic hos olmayan tavirlari vardi,ama izima anlatamiyorum.
kendimi yerinizi koydum öyle düşündüm... aynı durumda olsaydım ve babası da yaşıyorsa babasıyla görüşürdüm... anneler babalara göre daha duygusal davranıyor.. babasıyla görüşmesini sağlamaya çalışırdım...
Allah kolaylık versin arkadaşım..
Bakın size söylüyorum.Kızınız sizi zıt almış.
Siz değil başka sevdiği,değer verdiği birinin sözünü dinler ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?