- Konu Sahibi kardelennim
-
bak sana örnek vereyım
benım aslında babam ızın vermeyen degıldır annemdır ızın vermeyen
babama da ızın verme sakın olmaz kızım de dedırtır
annem hep ıslerı cevırır şöyle ki :
benle cok samımıdır,
kızım benım blıyosun dostum arkadasım yok ondan senle payalsıom deyıp bı ıkı sey paylasır sonra benden de sır alır akıl danısır ben de her seyımı anlatırım bul bul gıbı
sonra anlatınca o akıl verır kanıma gırer o kötu arkadasın bak kuyunu kazıyor der kız arkadaslarımla ayırır aramı acar onların yanlıslarını bana kankımmıs gıbı gosterır ve kendım kızı sevmememı ayrılammı saglar
zekı bır kadındır kendısı ıstedıgını bu yolla yaptırır.
sen de kankı ol öncelıkle anlattıklarını dınle sıgara ıctık anne öpustuk cocukla bıle dese nee opustun mu guzel mıydı ne yaptın kac defa
ah annem opme ama dersın,
akıllı davran yani sana dıycegım
bak ben kac yasındayım annemın parmagından cıkamadım daha elınde cevırır oynatır bızı. sen de oyle ol yoksa genclık sıgınma mıgınma ne bunlar orada basına geleceklerı anlatben senı bunlar ıcın mı dogurdum bana dost olasın dıye dogurdum kızım de dost yap onu kendıne hatta sureklı şöyle de
ah herkes anne kız ılıskısındedır bız dost olduk tepeme cıktın ıyı mı yaptım bılmıom de :)
yap bunu zekı olan kazanır .
canim benim ya bugun senin kafana heralde sevgilin dusmus hizina yetisemiyorumaskimsin ..valla gencler icin super seyler yaziyorsun helal olsun sana opuyorum bebegim seni yerimseniben
ya vallahi tansiyonum dustu cok uzuldum Allah yardimcimiz olsun butun anneler olarak .. bu zamanda cok zor anne olmak sınırları koruya bilek , arkadas kanki gibi olursun arkadasina davrandigi gibi davranir, anne olursun bu sefer araya mesafe kor , orta yolu bulmak icin omrun tukenir bacim :1no2: , sunu yap soye davranda diyemiyorum cunku anlik gelisiyor hersey sadece hakinizda herseyin hayirlisi bacim :Saruboceq:
ah canim ya ne yapacaz biz bu kizlarla. anlattiklarin bana okadar tanidikki sanki buraya ben yazmisim gibi fazlasi var eksigi yok.
benim kizim 15 yasinda okuldan atildi baska okula yazdirdik duzelir diye ama oraya hic uyum saglamadi.sigara iciyor bugun sordum sen birakacagim dedin ne oldu biraktinmi diye piskin piskin artik buna alissan cok iyi olur dedi rahatligi gorebiliyormusum?
hic laftan anladigi yok yalan soyluyo,hep agresiv,ders falan yaptigi yok akli fikri hep disari cikmak ve gezmek okula gidiyorum diye cikiyor ogrendikki gitmiyormus gidip geziyormus.bazi yasaklar koydum telini kapattim gunde sadece yarim saatligine nette giriyor.vs.eskiden rahat yaptiklarini simdi yapamiyor
bununda bi arkadasi vardi okadar anlattim gorusme bu kizla diye dinletemedim allahtan kizin annesi kiza yasak koyunca simdi fazla gorusemiyorlar ama sorun degil simdide baska bi kiz var mahalleden.
hep kendimde sucu buldum acaba ben istedigi ilgiyi veremedimmi diye isyerinden izin aldim bi kac ayligina evde olayim belki faydasi olur ama hic bi fayda yok.
en son iste pskologo goturuyorum kac seans oldu tik yok cunku uzmana acilamiyor ve bana diyorki anne bosu bosuna para vermeyin ben konusmam ve her seferinde zorla goturuyorum tamam dedim sorun degil demekki biz buraya daha cok gelip gidecegiz sen bilirsin ister konus ister konusma sana biraktim dedim .yani isimiz is..
bu kizi duzeltmeden bana rahat yok.allah yardimcimiz olsun
kızınız tam deli çağında lütfen zıtlaşmayın.
o yaşlarda kendimin çok şey bildiğini sanırdım. kızınız inanın ki yarını bile düşünemiyor. o yaşlar her çocuk için aynı değildir tabii ama ne yapalım sizinki de böyle.
sabır sabır .....
dua edinde o kızdan bir an önce iyi bir kazık yesin.kızınız ne zaman isterse bu arkadaşlık o zaman biter.siz ne kadar uğraşsanız boşa.
mutsuz ve üzgün olduğunuzu yüzünüzden anlasa acaba biraz değişirmi.aranızdaki zıtlaşma biraz düzelirmi acaba?
hemen bir günde değişmez zaten.
allah yardımcınız olsun
anlamaya calisiyorum ama bazi zamanlar oluyorki sinirlari zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?