- Konu Sahibi kardelennim
-
evet haklisin beni su an zit aldi annemi cok sever kizim annem konustu kizkardeslerim konustu dedigi tek sey kizimin benim özgürlügümü versin hayatima karismasin bunlari yapsin baska birsey istemiyorum diyor kizim.
tsk ederim arkadasim kizin annesiyle konustum "bana yardimci olun bir süre kiziniz kizimi cagirmasin gittigi yere en azindan derslerini düzeltene kadar"kadinin bana dedigi ben kizima sunla konusamassin bunla görüsemessin diyemem siz kendi kiziniza söyleyin diyor kizina güveniyormus kizi yanlis yapmazmis ama ben onlari haftalarca izledim kiz hic hos olmayan tavirlari vardi,ama izima anlatamiyorum.
Anladığım kadarıyla siz de kızınızın arkadaşına karşı önyargılı davranıyosunuz. Annesinin kızına güvendiğini söylemişsiniz demek ki bu anne kız iyi anlaşıyorlar arkadaş gibiler. Kızınız da bu ilişkiyi kıskanıp size tavır alıyor olabilir. Kızınız etkinliklere arkadaşı olursa katılacağına söylemiş, bunu neden kabul etmediğinizi anlamadım. Bu sizin için bir fırsat, hem kızınızla birlikte zaman geçirecek, hem de o kızı tanımış olacaksınız. Böyle devam ederse aranızdaki uçurum büyüyecek, bence o kızı da daha iyi tanımalı, aralarındaki arkadaşlığı da iyice anlamalısınız. Kızınızla nasıl olursa olsun arkadaş olmaya bakın.
ablacım şuanda neyaparsanız yapın kızınızın kafasına bişey sokamazsınız taaki o arkadaşından bi darbe alana kadar ama ozaman canı çok yanacak..
benim direk aklıma sizden intikam alıyor gibime geldi..
bende ayrı anne ve babanın çocuğuyum ve babamla bende görüşmek pek istemem bende bi ara bunların acısını annemden çıkarmaya kalkmıştım ordan biliyorum şuanda bütün herşeyi o kız olmuş ALLAH yardımcınız olsun çok dikkatli davranın bide yurt dışındasınız umarım bir an önce düzelir...
örnek gösterdigim cok kisi var hayatim ama ben o degilim diyor daha simdi yine tartistik ben güzel sakin konusurken o birden bagirmaya basladi "lanet olsun senin gibi anneye öl geber cik hayatimdan"diyerek bagirip odasina cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?