Aklında Eski Sevgilisi Mi Var?

3-4 kez istek attı hepsini sildi tekrar attığında sinirlenmiş ve ne derdi var da yine sardı bana diye kabul etmiş amacının düzen bozmak olduğunu söyledi
Doğruyu söylüyor gibi geldi
Kız takıntılı sanki
Sevgiline huzurumuz için siler misin yoksa bende eski olacağım de

Yani kizin derdini merak edip istegi kabul ediyor. Diger kizi sevse üzulmeniz felan umrunda olmazdi. Bu durumda sizi sevmiyor cünkü adam hala diger kizin derdini merak ediyor.yani akli hala onda ve sizbo kadar yoksunuz

Ohoo seneler geçmiş, insan ölüm acısına alışıyor bu sürede, aşk mı kalır?
Güzelim hayatınızı bozmayın, geride bırakın bu mevzuyu.
eski sevgilim seneler geçmesine rağmen 4 senelik sevgilisini unutamamış, bunu sonradan öğrendim.. yani erkekler de takınca takıyor.. ama konu sahibinin sevgilisi bence unutmuş..

Sevgilinizden çok eminsiniz ama konu başlığınız tam tersini söylüyor.
Bende oluşan fikir de sevgilinizi o kız gerçekten artık ilgilendirmiyor olsaydı hiç bir şekilde merak etmez, direk engeli basardı bıkmadan usanmadan hatta şikayetçi dahi olurdu taciz devam etseydi.

Benim aklıma baya baya eski sevgilim bana donmek istiyor diye mi anlattı bu takıldı. Yok çünkü kendi bunu anlattıysa size ufaktan yol yapıyor demektir. Gelecek konunuz eski sevgilisi ile aldattı olmasın.

Eklentideki mesajda aklımda Ki yazmıyor aklımda yazıyor sadece ikisi ayrı anlamlar taşır.
Aklımdaki olsaydı
Aklımda olsaydı
Yani neyi dert ediyorsunuz ki
O aklımda olsaydı hâlen; onunla olurdum Buse ile olmazdım demek istemiş.

Beraber yazışıp derdini öğrenip rahatsız etmezmesini söylersiniz..Hayat memat meselesi değil.

Sevgilimin ve eski sevgilisinin bir ortak arkadaşı var kız ortak arkadaşlarına yazmış düzenini bozmak istemiyorum ama telafi edebileceğimi düşünüyorum diye.
Bu dediği şeyi nasıl yapacakmış o kadın çok merak ettim.

3-4 kez istek attı hepsini sildi tekrar attığında sinirlenmiş ve ne derdi var da yine sardı bana diye kabul etmiş amacının düzen bozmak olduğunu söyledi
5 yıllık ilişkim var. 8 yıl önceki eski erkek arkadaşım istek atıp duruyordu sürekli. Üstelik engelliyorum, farklı hesaplar açıp tekrar istek atıyor 4-5 kez bu yaşandı. En sonunda kabul edip “senin derdin ne, ne yapmaya çalışıyorsun?” dedim. Rahatsız ettiği için özür diledi . Bir daha da rahatsız etmedi.

Erkek arkadaşınız neden terslememiş? Bir de diğer kıza dedikleri çok “istemem yan cebime koy” şeklinde. Kaç yıl olmuş, mutlu bir ilişkisi olduğunu söylemesi yeterliydi. “ne diyeceğim Buse’ye, ona geri mi dönücem diyip arkadaşına tepki göstermiş.”şu verdiği cevap o kadar sıkıntılı ki...

Aynı fikirdeyim aklında olan diline vurmuş sanki.

Terslemeni mi bekliyormuş.?

Terslemeni mi bekliyormuş.?
Dimi ya. Profilim gizliydi, profil resmim erkek arkadaşımla ilk buluşmamızdı yıllardır En son kabul ettiğimde ben terslemeden önce tek olduğum fotoğrafları beğeniyordu Hı evet bunca yıllık sevgilimi bırakıp benimle bir kez görüşmeyi bana çok gördüğü için ayrıldığım eskime dönecektim Çok akıllıymış gerçekten.

Aklimdaki kisiye donsem aklinda o var demek ki...bi de sen varken hic donmem ne demek ya.demesi gereken seni seviyorum hayatim artik o yok.ama diyememis.ben olsam ben de kizardim haklisiniz bence dusunmekte.

Dün bir olay duydum.Bir erkek,bir kızla iş yerinde bir iki defa karşılaşıyor.Kıza arkadaşlık isteği gönderiyor ama kız,isteği görmüyor.Erkek başka biriyle evleniyor ve diğer kız,arkadaşlık isteğini o evlendikten sonra görüyor.2 sene sonra yine iş yerinde karşılaşıyorlar ve Adam karısından boşanıp bu kızla evleniyor.Yani bazı erkekler takıntılı,1-2 sefer konuştuğu kızı bile sonradan görünce kız da ona meyil edince hayatında ki kişiyi bırakabiliyorlar.Eskisini unutamayan bile yenisiyle bir süre takılıp bırakabiliyor.

Sevgiliniz hareketi normal değil ve çok yanlış. Sizi de böyle üzdüğü için çok hatalı. Bilemedim ben olsam ağır tepki koyardım. Sizi kaybetme korkusu yok gibi geldi bana. Yoksa buna cesaret edemiyor olması gerekirdi.

Eğer isteseymiş senin üzülüp üzülmemen umrunda olmadan gidermiş
Bu sözle ilişkiyi bitirirdim ben
Vicdansız demek ki
Bencil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…