Engelleseydi.3-4 kez istek attı hepsini sildi tekrar attığında sinirlenmiş ve ne derdi var da yine sardı bana diye kabul etmiş amacının düzen bozmak olduğunu söyledi
Doğruyu söylüyor gibi geldi3-4 kez istek attı hepsini sildi tekrar attığında sinirlenmiş ve ne derdi var da yine sardı bana diye kabul etmiş amacının düzen bozmak olduğunu söyledi
Engelleseymiş ?3-4 kez istek attı hepsini sildi tekrar attığında sinirlenmiş ve ne derdi var da yine sardı bana diye kabul etmiş amacının düzen bozmak olduğunu söyledi
eski sevgilim seneler geçmesine rağmen 4 senelik sevgilisini unutamamış, bunu sonradan öğrendim.. yani erkekler de takınca takıyor.. ama konu sahibinin sevgilisi bence unutmuş..Ohoo seneler geçmiş, insan ölüm acısına alışıyor bu sürede, aşk mı kalır?
Güzelim hayatınızı bozmayın, geride bırakın bu mevzuyu.
Eklentideki mesajda aklımda Ki yazmıyor aklımda yazıyor sadece ikisi ayrı anlamlar taşır.Merhaba, benim 2 senelik güzel ilerleyen bir ilişkim var. Bundan 2 hafta önce sevgilime eski sevgilisi instagramdan istek atmış sevgilimde ne derdi var diye kabul etmiş isteği ikimizin olduğu bir fotoğrafı beğenmiş sadece.
Sevgilimin ve eski sevgilisinin bir ortak arkadaşı var kız ortak arkadaşlarına yazmış düzenini bozmak istemiyorum ama telafi edebileceğimi düşünüyorum diye. 2016 yılında ayrıldılar 2017 yılında 1 aylık bir barışma oldu kız 2-3 kez geri dönmüştü fakat sevgilim nefret ettiği için affetmediğini söylemişti. Kızın geri dönmek istediğini arkadaşı sevgilime söylemiş.
Sevgilimde bana misal vermek istediği için ne diyeceğim Buse’ye, ona geri mi dönücem diyip arkadaşına tepki göstermiş. Bu konuyu yüz yüze defalarca kez konuştuk senden öncede affetmedim sen varken hiç affetmem eğer onu isteseydim o yanımda olurdu sen değil dedi. Ama arkadaşına da aklımda ki kişi çok mu iyi sanki beni zamanında bir mendil gibi kullanıp atmıştı demiş kafama çok takıldı. Eğer gerçekten onu sevseydim geri döndüğünde affederdim senin yanında olmazdım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum..
Bu dediği şeyi nasıl yapacakmış o kadın çok merak ettim.Sevgilimin ve eski sevgilisinin bir ortak arkadaşı var kız ortak arkadaşlarına yazmış düzenini bozmak istemiyorum ama telafi edebileceğimi düşünüyorum diye.
5 yıllık ilişkim var. 8 yıl önceki eski erkek arkadaşım istek atıp duruyordu sürekli. Üstelik engelliyorum, farklı hesaplar açıp tekrar istek atıyor3-4 kez istek attı hepsini sildi tekrar attığında sinirlenmiş ve ne derdi var da yine sardı bana diye kabul etmiş amacının düzen bozmak olduğunu söyledi
Aynı fikirdeyim aklında olan diline vurmuş sanki.5 yıllık ilişkim var. 8 yıl önceki eski erkek arkadaşım istek atıp duruyordu sürekli. Üstelik engelliyorum, farklı hesaplar açıp tekrar istek atıyor4-5 kez bu yaşandı. En sonunda kabul edip “senin derdin ne, ne yapmaya çalışıyorsun?” dedim. Rahatsız ettiği için özür diledi . Bir daha da rahatsız etmedi.
Erkek arkadaşınız neden terslememiş? Bir de diğer kıza dedikleri çok “istemem yan cebime koy” şeklinde. Kaç yıl olmuş, mutlu bir ilişkisi olduğunu söylemesi yeterliydi. “ne diyeceğim Buse’ye, ona geri mi dönücem diyip arkadaşına tepki göstermiş.”şu verdiği cevap o kadar sıkıntılı ki...
Terslemeni mi bekliyormuş.?5 yıllık ilişkim var. 8 yıl önceki eski erkek arkadaşım istek atıp duruyordu sürekli. Üstelik engelliyorum, farklı hesaplar açıp tekrar istek atıyor4-5 kez bu yaşandı. En sonunda kabul edip “senin derdin ne, ne yapmaya çalışıyorsun?” dedim. Rahatsız ettiği için özür diledi . Bir daha da rahatsız etmedi.
Erkek arkadaşınız neden terslememiş? Bir de diğer kıza dedikleri çok “istemem yan cebime koy” şeklinde. Kaç yıl olmuş, mutlu bir ilişkisi olduğunu söylemesi yeterliydi. “ne diyeceğim Buse’ye, ona geri mi dönücem diyip arkadaşına tepki göstermiş.”şu verdiği cevap o kadar sıkıntılı ki...
Dimi ya. Profilim gizliydi, profil resmim erkek arkadaşımla ilk buluşmamızdı yıllardırTerslemeni mi bekliyormuş.?
Merhaba, benim 2 senelik güzel ilerleyen bir ilişkim var. Bundan 2 hafta önce sevgilime eski sevgilisi instagramdan istek atmış sevgilimde ne derdi var diye kabul etmiş isteği ikimizin olduğu bir fotoğrafı beğenmiş sadece.
Sevgilimin ve eski sevgilisinin bir ortak arkadaşı var kız ortak arkadaşlarına yazmış düzenini bozmak istemiyorum ama telafi edebileceğimi düşünüyorum diye. 2016 yılında ayrıldılar 2017 yılında 1 aylık bir barışma oldu kız 2-3 kez geri dönmüştü fakat sevgilim nefret ettiği için affetmediğini söylemişti. Kızın geri dönmek istediğini arkadaşı sevgilime söylemiş.
Sevgilimde bana misal vermek istediği için ne diyeceğim Buse’ye, ona geri mi dönücem diyip arkadaşına tepki göstermiş. Bu konuyu yüz yüze defalarca kez konuştuk senden öncede affetmedim sen varken hiç affetmem eğer onu isteseydim o yanımda olurdu sen değil dedi. Ama arkadaşına da aklımda ki kişi çok mu iyi sanki beni zamanında bir mendil gibi kullanıp atmıştı demiş kafama çok takıldı. Eğer gerçekten onu sevseydim geri döndüğünde affederdim senin yanında olmazdım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?