Aklında Eski Sevgilisi Mi Var?

Sevgilin ne derdi var diye niye kabul ediyor ki. Ne derdi varsa var bitmiş gitmiş ilişki, üstüne üstlük artık başka bir ilişkisi var, sen varsın. Bir de niye sanki senin yanında olması çok büyük lütufmuş gibi açıklama yapmış? Adama zamanında gel seninle sevgili olalım diye yalvarıp yakardığını düşünmüyorum.

Nereden tutsam falsolu, hiç hoş değil. Genel olarak araya 3. kişinin girdiği ilişkiden hayır geldiğini görmedim.

Sevgilin ne derdi var diye niye kabul ediyor ki. Ne derdi varsa var bitmiş gitmiş ilişki, üstüne üstlük artık başka bir ilişkisi var, sen varsın. Bir de niye sanki senin yanında olması çok büyük lütufmuş gibi açıklama yapmış? Adama zamanında gel seninle sevgili olalım diye yalvarıp yakardığını düşünmüyorum.

Nereden tutsam falsolu, hiç hoş değil. Genel olarak araya 3. kişinin girdiği ilişkiden hayır geldiğini görmedim.

3-4 kez istek attı hepsini sildi tekrar attığında sinirlenmiş ve ne derdi var da yine sardı bana diye kabul etmiş amacının düzen bozmak olduğunu söyledi

3-4 kez istek attı hepsini sildi tekrar attığında sinirlenmiş ve ne derdi var da yine sardı bana diye kabul etmiş amacının düzen bozmak olduğunu söyledi

Engellesin. Kabul etmesini gerektirecek bir durum göremedim. Senin eski sevgilin sana istek atsa birkaç kez sen reddedip sonradan kabul etsen sevgilin hoş karşılar mıydı bilmiyorum.

Geçmiş ilişkiler genel olarak kafa karıştırır. Amaç zaten odur. Bir taraf boşluğa düşer diğerini arar. "Rüyamda gördüm iyi misin" falan filan klasiktir. Benim eski sevgilim de yapmıştı, engelledim bitti gitti daha da haberini almadım. Siz kızdan haber alıp duruyorsunuz, ilişkinizi kötü yönde etkiler bu.

3. Kişiler araya girince biten çok ilişki gördüm katılıyorum söylediğinize

Engellesin. Kabul etmesini gerektirecek bir durum göremedim. Senin eski sevgilin sana istek atsa birkaç kez sen reddedip sonradan kabul etsen sevgilin hoş karşılar mıydı bilmiyorum.

Geçmiş ilişkiler genel olarak kafa karıştırır. Amaç zaten odur. Bir taraf boşluğa düşer diğerini arar. "Rüyamda gördüm iyi misin" falan filan klasiktir. Benim eski sevgilim de yapmıştı, engelledim bitti gitti daha da haberini almadım. Siz kızdan haber alıp duruyorsunuz, ilişkinizi kötü yönde etkiler bu.

2 senelik ilişkimiz de ilk defa böyle bir durum başıma geldi konusu dahi açılmazdı fakat kızın ilişkisi bitince sevgilime geri dönmek istedi, engelledi kızı ama maalesef ortak arkadaşına yine yazmış hayır sevgilisi olduğunu da biliyor nasıl bir yüzsüzlük anlamıyorum

Merhaba, benim 2 senelik güzel ilerleyen bir ilişkim var. Bundan 2 hafta önce sevgilime eski sevgilisi instagramdan istek atmış sevgilimde ne derdi var diye kabul etmiş isteği ikimizin olduğu bir fotoğrafı beğenmiş sadece.

Sevgilimin ve eski sevgilisinin bir ortak arkadaşı var kız ortak arkadaşlarına yazmış düzenini bozmak istemiyorum ama telafi edebileceğimi düşünüyorum diye. 2016 yılında ayrıldılar 2017 yılında 1 aylık bir barışma oldu kız 2-3 kez geri dönmüştü fakat sevgilim nefret ettiği için affetmediğini söylemişti. Kızın geri dönmek istediğini arkadaşı sevgilime söylemiş.

Sevgilimde bana misal vermek istediği için ne diyeceğim Buse’ye, ona geri mi dönücem diyip arkadaşına tepki göstermiş. Bu konuyu yüz yüze defalarca kez konuştuk senden öncede affetmedim sen varken hiç affetmem eğer onu isteseydim o yanımda olurdu sen değil dedi. Ama arkadaşına da aklımda ki kişi çok mu iyi sanki beni zamanında bir mendil gibi kullanıp atmıştı demiş kafama çok takıldı. Eğer gerçekten onu sevseydim geri döndüğünde affederdim senin yanında olmazdım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum..
Aslında o kadar belli ki gene hak almak istemiyorum yazdıklarım etkileyebilir belki sizi, biz sadece yazdığınız taraftan bakıyoruz olaya ama birde görünmeyen kısmı vardır olayın ve siz bilmiyorsunuzdur emin olun.

Tek diyebileceğim iyi bir karar verin birşeyi görmek isterseniz sonucunuda düşünün sonucunda ayrılma ihtimaliniz olabilir üzülüp kötü hissedebilirsiniz.

Kaldı ki bahsinin geçmemesi gereken eski sevgilinin aranızda olması bu size karşı bir saygısızlık değil mi ?

Ama bu bile yeter'' 3. kişi var ve araya girmiş.'' yukarıda da biri belirtmişti : '' 3. kişinin girdiği ilişkiden hayır geldiğini görmedim. '' diye

2 senelik ilişkimiz de ilk defa böyle bir durum başıma geldi konusu dahi açılmazdı fakat kızın ilişkisi bitince sevgilime geri dönmek istedi, engelledi kızı ama maalesef ortak arkadaşına yine yazmış hayır sevgilisi olduğunu da biliyor nasıl bir yüzsüzlük anlamıyorum

Yerinizde olsaydım erkek arkadaşıma eski sevgilisini sosyal medya hesaplarından çıkarması, ondan haber getiren ortak arkadaşlarıyla iletişimi kesmesi ve bana haber getirmemesi konusunda net bir şekilde uyarırdım. Uyarıma rağmen devam ederse/ettiğini yakalarsam eski sevgilisini seçiyor demektir yapacak bir şey yok. Bu durum sizin başınızı ağrıtır. Neden eski sevgilisinden haberler alıp aranızda olay çıkartıyorsunuz yani bu çok gereksiz bir durum. Biten bitmiş, sevgilinizin de ortak arkadaş aracılığıyla eski sevgilisinden haber alması çok gereksiz.

Siz kıza bir mesaj dayayıp döşeseydiniz. Şahsen ben direk sildirir engelletirdim. 2 yıllık ilişkim olcakta adamın eski sevgilisi eklicekte fotoğraf beğencek. Vay babam vay. 3-4 kez eklemiş isterse 10 kez eklesin direk engel yemeli. Neymiş düzenini bozmak istemiyormuş bak sen. Siz birşeyler yazıp çizdiniz mi bilmiyorum ama 2 yıllık bir ilişkiye göre pasif kalmışsınız olayda sanki. Sevgiliniz arkadaşıyla kızın hala muhabbetini yapıyor falan. Ben belki eski kafalıyım böyle düşünüyorum :KK53: Direk engelle şu kızı.

Yerinizde olsaydım erkek arkadaşıma eski sevgilisini sosyal medya hesaplarından çıkarması, ondan haber getiren ortak arkadaşlarıyla iletişimi kesmesi ve bana haber getirmemesi konusunda net bir şekilde uyarırdım. Uyarıma rağmen devam ederse/ettiğini yakalarsam eski sevgilisini seçiyor demektir yapacak bir şey yok. Bu durum sizin başınızı ağrıtır. Neden eski sevgilisinden haberler alıp aranızda olay çıkartıyorsunuz yani bu çok gereksiz bir durum. Biten bitmiş, sevgilinizin de ortak arkadaş aracılığıyla eski sevgilisinden haber alması çok gereksiz.

Bu konu yaşandığında baya büyük bir kavga çıkartmıştım ki zaten bir şey söylememe gerek kalmadan çıkartıp engellemişti. Ortak arkadaşı olan kişi çok yakın olduğu yıllardır tanıdığı insan gelipte sevgilime bunu söylemesi çok çok yanlış bir şey orası da ayrı bir konu tabii. Tek istediğim yıllar önce olmuş bitmiş bir şeyin ilişkime etki etmesi sevgilimle bugün de konuştuk yüz yüze içim rahat ama kafamda ki düşüncelerden kurtulamıyorum..

Bu konu yaşandığında baya büyük bir kavga çıkartmıştım ki zaten bir şey söylememe gerek kalmadan çıkartıp engellemişti. Ortak arkadaşı olan kişi çok yakın olduğu yıllardır tanıdığı insan gelipte sevgilime bunu söylemesi çok çok yanlış bir şey orası da ayrı bir konu tabii. Tek istediğim yıllar önce olmuş bitmiş bir şeyin ilişkime etki etmesi sevgilimle bugün de konuştuk yüz yüze içim rahat ama kafamda ki düşüncelerden kurtulamıyorum..

Şüpheyle ilişki yürümez. Şüphe ilişkiyi yiyip bitirir. Konuyu çözüp aklınızdaki soruları tamamen sorup ikna olduysanız artık kapatmanız gerekir mevzuyu. Sürekli aynı konuyu ısıtıp ısıtıp getirirseniz ilişkiden soğutursunuz birbirinizi. Konuşup kapattıysanız artık sonrasına bakacaksınız. Başka bir şüphe çeken durum ya da mevzu olursa önceki konuşmanız üzerinden belirtirsiniz. "Bak bana böyle böyle demiştin şu sözleri vermiştin ama dediğini yapmadın, sözünü tutmadın neden?" gibi.

Bence kıza yazarak onun seviyesine düşme. Sevgilin o kıza sert bir tepki koysaydı o kız eklemeye bile cesaret edemezdi. İş sevgilinde bitiyor

Sevgilimle önceden arkadaştık 2016 yılında tanıştık, kızla olan bazı durumlar hakkında bilgi sahibiyim. Zamanında sevgilim çok tersledi onu fakat yüzsüz biri. Sevgilisinden ayrıldığı ve reddedildiği kişinin de şu an da uzun ve mutlu bir ilişkisi olmasından rahatsız sanırım. Yoksa bu kadar yüzsüzlük olamaz..

Ama aklımdaki kişi çok mu iyi sanki kısmını anlamadım orayı biraz açar mısınız?

Sevgilim arkadaşına öyle söylemiş beni zamanında bir mendil gibi kullanıp attı, nefret ediyorum falan demiş. Bilmiyorum gerçekten aklında bir başkası olsa elbet anlardım 2 yıl az değil bakışlarından,davranışlarından anlayabilirdim. Beni çok sevdiğini biliyorum. En azından eğer aklında başkası olsaydı ailesiyle tanıştırmazdı diye düşünüyorum. Ya da kavgalarımıza tahammül etmezdi bu zamana kadar. 1-2 ay önce ayrılmıştım ve geri dönmüştü barışalım diye aklında biri olsa bunları yaparmıydı bilmiyorum..

Sevgilim arkadaşına öyle söylemiş beni zamanında bir mendil gibi kullanıp attı, nefret ediyorum falan demiş. Bilmiyorum gerçekten aklında bir başkası olsa elbet anlardım 2 yıl az değil bakışlarından,davranışlarından anlayabilirdim. Beni çok sevdiğini biliyorum. En azından eğer aklında başkası olsaydı ailesiyle tanıştırmazdı diye düşünüyorum. Ya da kavgalarımıza tahammül etmezdi bu zamana kadar. 1-2 ay önce ayrılmıştım ve geri dönmüştü barışalım diye aklında biri olsa bunları yaparmıydı bilmiyorum..
Kullanıcı adınız neden busexx?

Back
X