Aklında Eski Sevgilisi Mi Var?

Erkekler emin ol sen ben gibi ince düsünmüyor. Aklı onda olsaydı kosa kosa gitmisti. Üzülmüş müsün neymiş umrunda olmazdı..

Eski sevgilisi istek atıyor sizin sevgilinizde ne derdi varmış diye kabul ediyor.Ona ne kızın derdinden ? Resmen merakından kabul etmiş.O kıza karşı her şeyi bitirmiş olsaydı.İsteği siler,kızı engeller bu konu açılmazdı bile.. Burada çok görüyorum kocam eski sevgilisini unutamadı,kocam eski sevgilisine döndü diye konular açılıyor.O eski sevgililer birden ortaya çıkmıyor,evliliğe giden süreçte sizde olduğu gibi sinyaller geliyor ama kadınlar anlamak istemiyor,önem vermiyor.Sonra da ortaya trajik olaylarlar çıkıyor.

'benı bir mendil gibi kullanıp attı' asdfahsjs

Madem oyle neden mevzu taaa sana kadar geliyor arkadasının sesini kesmiyor?
Çirkin bir tabir ama genelde kadınlar kullanır o tabiri burda erkek kullanmış.Değişik bir çocuk :D

Kusura bakmayın ama ne sevgilinizin ne de sevgilinizin arkadaşının size ve ilişkinize saygısı yok, aynı şeyi sen yapsan ve senin güya yakın arkadaşında onunki gibi buna çanak tutsa ne olurdu bir düşün istersen. Bir kere hayatında biri olan adam eski sevgilisini durduk yere hayatına dahil edecek eylemlerde bulunmaz, merak etmez, sonuçta iki yıl hayatında o yoktu. Onu eklemesinin tek bir nedeni var, onu umursaması ve merak etmesi bunu kabul et. Üstelik bu durumun her türlü ilişkinizde sıkıntı olacağını bilmesine rağmen yapıyor bunu. Kaldı ki sevgilinin arkadaşının davranışını nasıl yutacaksın, nasıl yüz yüze bakacaksın, burada asıl önemli başka bir konuda o arkadaşada bu yüzü veren kişinin senin erkek arkadaşının olması ve erkek arkadaşının konu sen olduğundaki arkadaşlarına takındığı tavrı demek ki. Arkadaşı senin arkandan böyle şeyler yaptığında erkek arkadaşının tepki göstermeyeceğini, arkadaşlıklarının bozulmayacağını biliyorki aracılık yapıyor. Diğer bir saçmalıkta sevgilinizin onu terk eden sevgilisini sosyal medyada ekleyerek bu olayların fitilini ateşleyen sevgiliniz değilmiş gibi, o kıza geri dönmemesini size lütuf gibi göstermesi olmuş, ben erkek arkadaşınızın size ve ilişkinize yeterince saygı duyduğunu ve önemsediğini düşünmüyorum anlaşılan o ki arkadaşlarıda benim gibi düşünüyor.

2 senelik ilişkimiz de ilk defa böyle bir durum başıma geldi konusu dahi açılmazdı fakat kızın ilişkisi bitince sevgilime geri dönmek istedi, engelledi kızı ama maalesef ortak arkadaşına yine yazmış hayır sevgilisi olduğunu da biliyor nasıl bir yüzsüzlük anlamıyorum

sizi ilgilendiren kızın yüzsüzlüğü değil ki. kız istediğini yapmakta özgür,, önemli olan sevgilinizin tutumu.
bence nolursa olsun kabul etmesi hoş olmamış. aynısı siz yapsanız size tepki gösterirdi.
bir de ortak arkadaşın laf taşıması durumları var. ilişkiyi zedeler böyle şeyler.

yada madem kız ilişkisi bitince yazmış, bir çözüm olarak birileri o kıza yeni bir sevgili bulsun..

sizi ilgilendiren kızın yüzsüzlüğü değil ki. kız istediğini yapmakta özgür,, önemli olan sevgilinizin tutumu.
bence nolursa olsun kabul etmesi hoş olmamış. aynısı siz yapsanız size tepki gösterirdi.
bir de ortak arkadaşın laf taşıması durumları var. ilişkiyi zedeler böyle şeyler.

yada madem kız ilişkisi bitince yazmış, bir çözüm olarak birileri o kıza yeni bir sevgili bulsun..
Kız takip ıstegı atmıs cocuk kabul etmıs artık su adımdan sonra kız arkadasna da yazar anasına da yazar.
Neden kiz yuzsuz olsun ki, gayette yuzu almis.

Kız takip ıstegı atmıs cocuk kabul etmıs artık su adımdan sonra kız arkadasna da yazar anasına da yazar.
Neden kiz yuzsuz olsun ki, gayette yuzu almis.

zaten ezber etmiş çocuk kızı. merak edecek birşey yok ki derdini öğreneyim desin.
kız da oh kapıyı araladım demiştir. çok net.

Aynen de oyle. Ama hala kız yuzsuz.

çünkü karşıdaki kıza saydırmak daha kolay her zaman. sevgiliye inanmak seçildiğinden.
ben böyle birşeyden rahatsız olur sevgilimi sorgulardım.
ha bu durumda ilişkinin ilk 1-2 ayı içerisinde olsa ok, bu tolere edilebilir. çünkü bazen insan yeni bir ilişkiye girdiğinde arka planda bitirmesi gereken şeyler devam edebiliyor.
ama artık seneleri geçmiş ilişkilerde bir tarafın merak edip eskiyle görüşmesi falan saçma bana göre.

Merhaba, benim 2 senelik güzel ilerleyen bir ilişkim var. Bundan 2 hafta önce sevgilime eski sevgilisi instagramdan istek atmış sevgilimde ne derdi var diye kabul etmiş isteği ikimizin olduğu bir fotoğrafı beğenmiş sadece.

Sevgilimin ve eski sevgilisinin bir ortak arkadaşı var kız ortak arkadaşlarına yazmış düzenini bozmak istemiyorum ama telafi edebileceğimi düşünüyorum diye. 2016 yılında ayrıldılar 2017 yılında 1 aylık bir barışma oldu kız 2-3 kez geri dönmüştü fakat sevgilim nefret ettiği için affetmediğini söylemişti. Kızın geri dönmek istediğini arkadaşı sevgilime söylemiş.

Sevgilimde bana misal vermek istediği için ne diyeceğim Buse’ye, ona geri mi dönücem diyip arkadaşına tepki göstermiş. Bu konuyu yüz yüze defalarca kez konuştuk senden öncede affetmedim sen varken hiç affetmem eğer onu isteseydim o yanımda olurdu sen değil dedi. Ama arkadaşına da aklımda ki kişi çok mu iyi sanki beni zamanında bir mendil gibi kullanıp atmıştı demiş kafama çok takıldı. Eğer gerçekten onu sevseydim geri döndüğünde affederdim senin yanında olmazdım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum..
Kız ugraşmaya devam ederse düşer tekrardan sevgilinin aklına geri döner diye düşünüyorum

3-4 kez istek attı hepsini sildi tekrar attığında sinirlenmiş ve ne derdi var da yine sardı bana diye kabul etmiş amacının düzen bozmak olduğunu söyledi
Ne onursuz kadın. Yıllar önce terk ettiği adamı, sevgilisi varken deneyen bir kadına dönecek erkek de karaktersizdir. Giderse kurtulmuş olursun.

Sevgilin seni seviyorsa ve saygı duyuyorsa bu olayı tamamen kapatmalı. 3. Kişileri konuşmak yerine ilişkinizin tadını çıkarın. Neden isteğini kabul etmek yerine engellememiş?

Bu 3.cü kişiler neden araya girer ki?Siz çok pasif kalmışsınız.Sert bir ultimatom verin sevgilinize hatta senelere bakmadan gerekirse ayrılacağınızı söyleyin.Bence eski sevgili her türlü silinmeli gerekirse engellenmeli.Bu hemcinslerim neden böyle yapar anlamıyorum bende eski sevgilime yazacaktım ama evli olduğunu görünce vazgeçtim.

Eski sevgili kapilari zorluyor. Cunku biliyor ki o kapilar acilmadan iceri giremez. Ben ortak arkadasin yaptigini igrenc buldum. Sevgilisi var olmaz deyip kestirip atabilirken sevgilinize laf tasimis. Resmen ikisinin arasini yapmaya calisiyor. Sevgilinizin instagramdan eklemesi tam bir falso. Derdi ne diye ekler mi insan? Derdinin ne oldugu belli. Geri cikarabilirdi. Tum bunlar yuzunden sizin huzurunuz bozuluyor. Bu daha da kotu.

Bu arada siz pazif kalmissiniz. Sanki ne olursa sibeye cekerim modunda. Oysa en ufak seyde gidebileceginizi sezmeli sevgiliniz ki bunlara cesareti olmamali.

Bu 3.cü kişiler neden araya girer ki?Siz çok pasif kalmışsınız.Sert bir ultimatom verin sevgilinize hatta senelere bakmadan gerekirse ayrılacağınızı söyleyin.Bence eski sevgili her türlü silinmeli gerekirse engellenmeli.Bu hemcinslerim neden böyle yapar anlamıyorum bende eski sevgilime yazacaktım ama evli olduğunu görünce vazgeçtim.
Exten next olmaz

Back
X