Niyetleri gerçekten buysa hoşuma gitmez tabi.
Ama kayınvalideyle tanışıyorlarsa belki öylesine görüşmüş olabilirler.
İş eşinizde biter, muhatap olmazsa olur biter.
Böyle bir durumda ben eşime bakarım, eşim kadınla muhatap olma
çabasında ise o zaman kıyametleri koparırım eşime.
Yoksa kadın kendine kendine uğraşsın dursun.
çok zor bir durum.peki bunu nasıl öğrendiniz?
eşiniz size tamamen tüm gerçeğiyle anlattı ve bunda da hoşnut değilse kadın kendi pisliğinde debelensin derim.
ama eşinizden bir ışık varsa kayınvalidenizde bu durumdan yararlanmaya çalışıyorsa işte o zaman can sıkıcı....
hıc affetmez dırek kayınvalıdeme kocası ve kayınvalıdesı bılıyormu sızınle gorustugunu derdımkayınvalıdemde kadınla gorusup benı kıskandıracak kadar zekı madem benım ne demek ıstıyecegımı gayet ıyı anlardı emınım
sürekli kayınvalidene eşini sorsa.kayınvalidene sizin eşinizi rüyalarında gördüğünü nasıl iyimi diye sorsa.kayınvalidenizide seneler sonra bir ortamda karşılaşıp hemen ilk fırsatta tel.nolarını verse.düşünün kayınvalidenizle o kadın eşinizin sayesinde tanışmış ve zamanında kayınvalideniiziz istemediği gelin adayımış.
bunu nasıl öğrendiniz?kocanızın buna yorumu ne?
eşinizin şuan haberi yok sanırım bariz bi aleni yani bi rahatsız edici bi davranışları varmı size evliliğinize karşı yok bunları alttan alttanmı yapıyorlar
Eşime anlatırdimkızlar eşinizin eski sevgilisi eşinizle konuşma çabasında olsaydı neyapardınız.özellikle yakınlaşmak için kayınvalidenize ulaşsaydı.kayınvalidenizle aranızın bozuk olduğundan faydalanıp.kayınvalidenizde sizi kıskandırmak için oda kadınla görüşse birde üstü üstüne kadın evli çocuk çoluklu olsa.kadınında eşinin bunlardan haberi yok ne yapardınız kızlar.sizce daha ileri giderse kocasının bilmeye hakkı varmı?
kayınpederim o kadını gördüğünü söyledi.kayınvalidem eşime numarasınıda vermek istemiş.sonra birnedenle vazgeçiltilmiş.eşim kayınvalidemi telefonunda
eşim benim yanımda annesi görmeden numarasını sildi.
aslında konuyu çok da anlamadım..
yani kv ve kp bir şekilde eski sevgiliyle görüşmeye başlamışlar..yani sadece eski sevgiliyle mi ? yoksa kadının kocasıyla da ailecek mi?
kocanızın eski sevgiliyle dialogu var mı şu anda bir şekilde..??
bana çok sinir bozucu bir durum gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?