aklından çıkmayan eşinizse

efsun00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
130
0
26
İstanbul
kızlar eşinizin eski sevgilisi eşinizle konuşma çabasında olsaydı neyapardınız.özellikle yakınlaşmak için kayınvalidenize ulaşsaydı.kayınvalidenizle aranızın bozuk olduğundan faydalanıp.kayınvalidenizde sizi kıskandırmak için oda kadınla görüşse birde üstü üstüne kadın evli çocuk çoluklu olsa.kadınında eşinin bunlardan haberi yok ne yapardınız kızlar.sizce daha ileri giderse kocasının bilmeye hakkı varmı?

Son düzenleme:
Niyetleri gerçekten buysa hoşuma gitmez tabi.
Ama kayınvalideyle tanışıyorlarsa belki öylesine görüşmüş olabilirler.
İş eşinizde biter, muhatap olmazsa olur biter.
Böyle bir durumda ben eşime bakarım, eşim kadınla muhatap olma
çabasında ise o zaman kıyametleri koparırım eşime.
Yoksa kadın kendine kendine uğraşsın dursun.

hıc affetmez dırek kayınvalıdeme kocası ve kayınvalıdesı bılıyormu sızınle gorustugunu derdım kayınvalıdemde kadınla gorusup benı kıskandıracak kadar zekı madem benım ne demek ıstıyecegımı gayet ıyı anlardı emınım

çok zor bir durum.peki bunu nasıl öğrendiniz?
eşiniz size tamamen tüm gerçeğiyle anlattı ve bunda da hoşnut değilse kadın kendi pisliğinde debelensin derim.
ama eşinizden bir ışık varsa kayınvalidenizde bu durumdan yararlanmaya çalışıyorsa işte o zaman can sıkıcı....

sürekli kayınvalidene eşini sorsa.kayınvalidene sizin eşinizi rüyalarında gördüğünü nasıl iyimi diye sorsa.kayınvalidenizide seneler sonra bir ortamda karşılaşıp hemen ilk fırsatta tel.nolarını verse.düşünün kayınvalidenizle o kadın eşinizin sayesinde tanışmış ve zamanında kayınvalideniiziz istemediği gelin adayımış.

kadının numarasını bile vermek istemiş.konuşsunlar diye.

sence kocası bilmelimii?

sen ne önlem alırsan al ne kadar dişini de göstersen kocanı sakınamazsın arkadaşım..

yukarııda da dendiği gibi iş eşinde biter..o yüz çevirmeli..yoksa kadınla görüşmeye niyeti varsa senin ruhun bile duymaz.

ben olsam kocanın yerinde o kadın için 'evlenmiş barklanmış çocuklarındanda mı utanmıyor der'yüzüne bile bakmam.

yaygara koparmana gerek yok...en azından şimdilik.yoksa hiç yoktan değerini yere düşürürsün bu da eşini iter

ama bir şekilde kaynanana aba altından sopa göster ...

ben herşeyin farkındayım msjı ver...

Son düzenleme:

kayınvalıdeme esımı sorucak ustune ustluk bırde ruyasına gırıcek hadı gırdı bunu kayınvalıdeme anlatıcak pekı sana kayınvalıden bunları nasıl anlatıyor ?

bunları anlatırken sen ne cevap verdın ve esın bu durumdan haberdarmı ???

eger haberdar ve sesını cıkarmıyorsa ozaman devreye gırerım, eger esım umursamıyorsa bu kadını hanımlıgımı bozmam keyfıme bakarım ustune ustluk kocamın bu savunması ıle bırde guzel havamı atarım

eşinizin şuan haberi yok sanırım bariz bi aleni yani bi rahatsız edici bi davranışları varmı size evliliğinize karşı yok bunları alttan alttanmı yapıyorlar

bunu nasıl öğrendiniz?kocanızın buna yorumu ne?

evet nasıl öğrendim.kayınpederim ağzından kaçırdı.oğlum gittiğimiz yerde oda vardı seni soruyor dedibeni bir anda unuttumu.yoksa odamı bilinçli yaptı bilmiyorum.kayınvalidemin telefonuma mesaj geldi sanki sesini duydum dedi eli hamurluydu.bana sen oku dedi.baktım ondan mesaj geldi.keşke o gün kaynanama birşey deseydim nutkum tutuldu.kim dedi hiç bildirim dedim.eşimi rüyasında gördüğünüde inandığım birinden öğrendim.

eşinizin şuan haberi yok sanırım bariz bi aleni yani bi rahatsız edici bi davranışları varmı size evliliğinize karşı yok bunları alttan alttanmı yapıyorlar

kayınpederim o kadını gördüğünü söyledi.kayınvalidem eşime numarasınıda vermek istemiş.sonra birnedenle vazgeçiltilmiş.eşim kayınvalidemi telefonunda
eşim benim yanımda annesi görmeden numarasını sildi.

Son düzenleme:
Eşime anlatırdim

Bende merak ediyorum, bu bizim millet niye bu kadar maniak?
Ne vişdan var, nede Allah korkusu!

Burda kayınvalidenizin tavrı da önemli..
Kv nin,şu anda evli olan oğlunun eski sevgilisiyle görüşmesi yanlış..gelinin hatırına bence görüşmemesi lazım..yani gelin yanlış anlar vs diye..
bence kv ye karşı da tavrınızı koyun kibarca..yani söyleyin bence görüşmesinin yanlış olduğunu..

işe yaramazsa yapacak birşey yok..

ama eşinin yakınlaşmasına asla müsade etme..

gerekirse kadını kibarca, gerekirse de sertçe uyar bir yolunu bulup.

ne olursa olsun eski sevgilinin hayatına bu kadar girmek bence yanlış..

kimse kabul etmez..ben olsam ne kv nin ne de kocamın vs görüşmesini istemem.

Son düzenleme:
aslında konuyu çok da anlamadım..
yani kv ve kp bir şekilde eski sevgiliyle görüşmeye başlamışlar..yani sadece eski sevgiliyle mi ? yoksa kadının kocasıyla da ailecek mi?

kocanızın eski sevgiliyle dialogu var mı şu anda bir şekilde..??

bana çok sinir bozucu bir durum gibi geldi.

Son düzenleme:

canım hayır kadının kocasını hiç tanımıyorlar.kocasıda bunları tanımıyor.kocasının bu konuşmalardan haberide yok.eşiminde dialogu yok o kadınla.görüşmüyor numarasını alma görüşme çabasıda yok.sadece kayınvalidemin ve o kadının yaptıkları bana çok saçma geliyor.

valla böyle durumlarda hiç affetmem.

evli bir kadın biraz "ince düşünceli" olur ya.

ne demek eski sevgilisinin ailesiyle görüşmek?

üstelik eşiniz tanıştırmış hani bi geçmişleri de yok.

bu düpedüz terbiyesizlik ve amiyane bi tabir olucak ama "aranmak"

madem bu bayan bu kadar "ince düşünceli" değil. ben de olmazdım ve eşine ulaşır anlatırdım.

"karınız eşimi rüyalarında görüyormuş kayınvalideme ulaşmış telefonla görüşüyorlar. benim bi yakınlığım yok. rica etsem niyetini öğrenip bana da açıklar mısınız beyefendi ?"

BİTTİ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…