Anlıyorum benımde adetlerım düzensiz.Geçen ay tam zamanında oldum.stresli bir dönemi atlatmıştım ona bağlıyorum açıkcası.Aklıma bu ay hıc getirmiyorum zaten yogun calısıyorum.işyerınde arkadaslarım kesın aklından cıkardınya kalırsın deyınce buraya danısmak ıstedım.
sanırım tüm testlerini yaptırıp sorun çıkmayanlara denilen sebepsiz infertilite vakalarından birisi bu kafaya çokça takmak.Iki hamileligimde de bunu yasadim .Biri dusuk oldu biri de su an 20 aylik olan kizim ,ikiside de dusunmekten beklemekten yorudugum, olursa olur olmazsa olmaz dedigim ay oldu.
sanırım öyle kaçan kovalanır gibi bişey :)Vazgeçtiğin şey sana geri döner gibi bi olay bu da:)
Adetlerim ve yumurtlamam düzenliydi, eşimin spermleri zayıf ve hareketi azdı. Yumurta sayısını artırmak için ilaç kullandık, eşimin şansı artsın diye. Eşime de vitamin falan başladık neyse o ay doktor nasılsa bu ay olmaz eşin vitamini 3-5 ay kullandıktan sonra ancak düzelir spermi dedi hatta imkansız bu ay olması diyince benim tüm cinlerim tepeme çıktı çünkü klomen adında bir ilaç ile üç yumurtam olmuştu ama doktor çok emindi adet olunca gelirsin dedi. 7 ayı bitirdik şükür, o ay doktor tüm umudumuzu kestiği için sagolsun hamile kalabildiğimi düşünüyorumPeki bu hamile kalan arkadaslara sorum olacak
Adetleriniz düzenli miydi?
Doktorlar bazen anlam dışı.. Bikaç tanıdığıma da şu duvar hamile kalır sen kalamazsın dıyenleri duydum.Allah akıl versin.Adetlerim ve yumurtlamam düzenliydi, eşimin spermleri zayıf ve hareketi azdı. Yumurta sayısını artırmak için ilaç kullandık, eşimin şansı artsın diye. Eşime de vitamin falan başladık neyse o ay doktor nasılsa bu ay olmaz eşin vitamini 3-5 ay kullandıktan sonra ancak düzelir spermi dedi hatta imkansız bu ay olması diyince benim tüm cinlerim tepeme çıktı çünkü klomen adında bir ilaç ile üç yumurtam olmuştu ama doktor çok emindi adet olunca gelirsin dedi. 7 ayı bitirdik şükür, o ay doktor tüm umudumuzu kestiği için sagolsun hamile kalabildiğimi düşünüyorum
Gerçekten daha çok inanmaya başladımm...Küçük kızımda yaşadım. Tam bir sene istedik olmadı sonra Erzurum'da okul kazandım, bı gidip yerleselim sonra insAllah diye düşünüyordum ki hamile kalmışım.( Korunurken değil tabi kiolursa olur ama zaten olmuyor mantigiyla )
sanırım öyle kaçan kovalanır gibi bişey :)
Benim arkadasimin 7 sene cocugu olmadi.Esinde de kendisinde de hic bir sorun cikmiyordu.Doktorlarin dedigine gore psikolojikmis.Su an iki tane evladi var.sanırım tüm testlerini yaptırıp sorun çıkmayanlara denilen sebepsiz infertilite vakalarından birisi bu kafaya çokça takmak.
çok doğru ama bu konu gerçekten çok yaşanılmış bu kadar fazlası tesadüf olmamalıEvet aynen öyle. Allah vermek isterse veriyor. Bi arkadaşım ertesi gün hapiyla hamile kaldıbi diğeri 3 sene uğraşıp kaldı. Stres, beden, bünye herşey etkili
psikolojik denen tam da bu olay sanırım sormak lazım o bayana unuttugunuz an mı hamıle kaldınız dıyeBenim arkadasimin 7 sene cocugu olmadi.Esinde de kendisinde de hic bir sorun cikmiyordu.Doktorlarin dedigine gore psikolojikmis.Su an iki tane evladi var.
ben ! artık çocuğum olmayacak deyip bıraktığım ay hamile olduğumu öğrendimBöyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır
hala duyuyorum canım ben inanki . böyle olması hamıle kalmayanları daha da cok dusunduruyor sonuc husranArtık evlendim hemen bu ay hamileyim diyen yok gibi birşey .
çok doğru ama bu konu gerçekten çok yaşanılmış bu kadar fazlası tesadüf olmamalı
ne kadar zaman sonra pes edip kaldınız?ben ! artık çocuğum olmayacak deyip bıraktığım ay hamile olduğumu öğrendim
Benim gerçekten de bu ay hıc aklımda yok.Hatta çocuk gördüğümde içlenirdim ama şu bikaç aydır o içlenmemde gitti.Batıl inanç değil bu. Psikolojik bişi. Ama kolay değil unutmak tabi. Onu becerebiliyorsanız olur. Yoksa dur unutayım, unutunca çocuğum olucak mantığı işe yaramaz. Bir kitapta okudum, bir yazar anlatmıştı. Çocuğunun olmasını çok istemiş çocuk odası bile hazırlamış olmamış. Sonra demiş ki "boşverdim odayı başka bişi için kullanıcam. ve çocuk için de zaman vericem. sonra hamile kalmış
ama dediğim gibi, unutursam hamile kalırım kalmam bunun üzerine yoğunlaşmamaya çalışın.
bi dönem öyleydım katılıyorum :))))Tlc diye bi kanal var " hamile olduğumu bilmiyordum " ( program adı buydu yanlış hatirlamiyorsam) doğumda öğreniyorlar hamile olduklarini. Biz de iliskiden 1 gun sonra test yapcak durumdayız .
Sormadim ama bana kafaya takmaktan boyle bir sey mumkun mu derdim.Bizzat kendim iki hamileligimde de yasadim.Yoruldum artik beklemekten dedigim ay hamile kaldim.psikolojik denen tam da bu olay sanırım sormak lazım o bayana unuttugunuz an mı hamıle kaldınız dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?