AKLINDAN HAMİLE KALMAYI ATTIĞI AY HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER

Vazgeçtiğin şey sana geri döner gibi bi olay bu da:)

Iki hamileligimde de bunu yasadim .Biri dusuk oldu biri de su an 20 aylik olan kizim ,ikiside de dusunmekten beklemekten yorudugum, olursa olur olmazsa olmaz dedigim ay oldu.
sanırım tüm testlerini yaptırıp sorun çıkmayanlara denilen sebepsiz infertilite vakalarından birisi bu kafaya çokça takmak.

Peki bu hamile kalan arkadaslara sorum olacak
Adetleriniz düzenli miydi?
Adetlerim ve yumurtlamam düzenliydi, eşimin spermleri zayıf ve hareketi azdı. Yumurta sayısını artırmak için ilaç kullandık, eşimin şansı artsın diye. Eşime de vitamin falan başladık neyse o ay doktor nasılsa bu ay olmaz eşin vitamini 3-5 ay kullandıktan sonra ancak düzelir spermi dedi hatta imkansız bu ay olması diyince benim tüm cinlerim tepeme çıktı çünkü klomen adında bir ilaç ile üç yumurtam olmuştu ama doktor çok emindi adet olunca gelirsin dedi. 7 ayı bitirdik şükür, o ay doktor tüm umudumuzu kestiği için sagolsun hamile kalabildiğimi düşünüyorum

Küçük kızımda yaşadım. Tam bir sene istedik olmadı sonra Erzurum'da okul kazandım, bı gidip yerleselim sonra insAllah diye düşünüyordum ki hamile kalmışım.( Korunurken değil tabi ki olursa olur ama zaten olmuyor mantigiyla)

Doktorlar bazen anlam dışı.. Bikaç tanıdığıma da şu duvar hamile kalır sen kalamazsın dıyenleri duydum.Allah akıl versin.

Gerçekten daha çok inanmaya başladımm...

sanırım tüm testlerini yaptırıp sorun çıkmayanlara denilen sebepsiz infertilite vakalarından birisi bu kafaya çokça takmak.
Benim arkadasimin 7 sene cocugu olmadi.Esinde de kendisinde de hic bir sorun cikmiyordu.Doktorlarin dedigine gore psikolojikmis.Su an iki tane evladi var.

Evet aynen öyle. Allah vermek isterse veriyor. Bi arkadaşım ertesi gün hapiyla hamile kaldı bi diğeri 3 sene uğraşıp kaldı. Stres, beden, bünye herşey etkili
çok doğru ama bu konu gerçekten çok yaşanılmış bu kadar fazlası tesadüf olmamalı

Benim arkadasimin 7 sene cocugu olmadi.Esinde de kendisinde de hic bir sorun cikmiyordu.Doktorlarin dedigine gore psikolojikmis.Su an iki tane evladi var.
psikolojik denen tam da bu olay sanırım sormak lazım o bayana unuttugunuz an mı hamıle kaldınız dıye

Batıl inanç değil bu. Psikolojik bişi. Ama kolay değil unutmak tabi. Onu becerebiliyorsanız olur. Yoksa dur unutayım, unutunca çocuğum olucak mantığı işe yaramaz. Bir kitapta okudum, bir yazar anlatmıştı. Çocuğunun olmasını çok istemiş çocuk odası bile hazırlamış olmamış. Sonra demiş ki "boşverdim odayı başka bişi için kullanıcam. ve çocuk için de zaman vericem. sonra hamile kalmış
ama dediğim gibi, unutursam hamile kalırım kalmam bunun üzerine yoğunlaşmamaya çalışın.

Benim gerçekten de bu ay hıc aklımda yok.Hatta çocuk gördüğümde içlenirdim ama şu bikaç aydır o içlenmemde gitti.

psikolojik denen tam da bu olay sanırım sormak lazım o bayana unuttugunuz an mı hamıle kaldınız dıye
Sormadim ama bana kafaya takmaktan boyle bir sey mumkun mu derdim.Bizzat kendim iki hamileligimde de yasadim.Yoruldum artik beklemekten dedigim ay hamile kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…