Öyle demeyin psikoloji her şeydir.allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
bi dönem öyleydım katılıyorum :))))
çok çok iyi anlıyorum hatta evlendıgını duydugum kısılerın bır sonra hamıle oldgunu duydugumda neden dıye oturup dusunuyorum gerılıyordumYa çok afedersiniz geçen sene hamile kalmaya çalıştığım zamanlar biri gelip " bi tanidigim b.k yemiş hamile kalmış " dese yiyecek durumdaydimşu an çok utanıyorum bunu dediğime ama çok kötü bi psikoloji ya
bende de aynısı oldu yaş ititbariyle umududa kestim tahlilerim iyiydi dokt. evet sen hamile kalablrsin sorun yok diodu ma yok olmuodu yok artık olmuo dediğim hesabı kestyiğim an oldu inşşlah sorunsuz kucaığıma alıcam bebişimiBöyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır
inşallah kuzum bizlere de dua edin.bende de aynısı oldu yaş ititbariyle umududa kestim tahlilerim iyiydi dokt. evet sen hamile kalablrsin sorun yok diodu ma yok olmuodu yok artık olmuo dediğim hesabı kestyiğim an oldu inşşlah sorunsuz kucaığıma alıcam bebişimi
Evet olmayınca kişi daha çok stre oluyor niye olmuyor diyehala duyuyorum canım ben inanki . böyle olması hamıle kalmayanları daha da cok dusunduruyor sonuc husran
çok çok iyi anlıyorum hatta evlendıgını duydugum kısılerın bır sonra hamıle oldgunu duydugumda neden dıye oturup dusunuyorum gerılıyordum
inşşalah sizde o güzel haberi alırsınızinşallah kuzum bizlere de dua edin.
galiba bende düzensizlik had safhada oldugı ıcın bıraktım dusunmelerı.Ben..buna inanın gerçekten oluyor. 3 kez klomen kullandım aşılama olacaktım vazgeçtim içimden gelmedi erteledim sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama gerçekten artık vazgeçmeniz lazım
inşallah artık ille de olsun demıyorum nasıp dıyoruminşşalah sizde o güzel haberi alırsınız
orası kesinlikle muhakkak.Allah ol demezse hiç birsey olmaz.Fakat elinden geleni yapicaksın.Mesela tüplerin tıkalı ilk once tedavını olucaksın sonra Allah tan tevekkul edeceksın.o herşeye kadirdir süphesiz.niye aklınızdan atacaksınız ki?
Allah'tan hayırlısını isteyin.
güzelce duanızı yapın, kalbinizi temiz tutun.
bilerek ya da bilmeyerek birinin hakkına girdiyseniz hellalik alabilmeyi dileyin.
içinizde en ufak kötü his barındırmayın.
bende de kist var hemde 2 tane.Ama bu ay zamanında hasta oldum artık tamamen ınanıyorum kafadan cıkarma olayına..ben varım.
beş ay olmadı. her şey düzenliydi amaadoktora gittim kist var dedi. o saatten sonra bebek vs umrumda olmadı, ovülasyon testini falan attım.
sonraki ay regl olmayınca kisttir dedim. hamileymişim.
pkos luyum ben adetlerim hep düzensizdir çocuğum olmaz diye evlenmeyecektim doktor çocuğun olur dedi :) evlendim bir yıla yakın hiç korunmadık olmadı...artık olmayacak kendiliğinden adet olayım doktora gideceğim tedaviye başlayacağım dedim .. adet olamadım :)ne kadar zaman sonra pes edip kaldınız?
düzensizliğin ne dereceydi mesela ben 2 ayda bır oda ılaclapkos luyum ben adetlerim hep düzensizdir çocuğum olmaz diye evlenmeyecektim doktor çocuğun olur dedi :) evlendim bir yıla yakın hiç korunmadık olmadı...artık olmayacak kendiliğinden adet olayım doktora gideceğim tedaviye başlayacağım dedim .. adet olamadım :)
bir ara üç ayda bir oluyordum ama ilaçsız en geç iki ayda olurum...tabi yedi sekiz kilo verdim onun etkisi büyüktü..doktor ilaçtan daha etkili dedi kilo vermek...birde inofolic kullanıyordum...düzensizliğin ne dereceydi mesela ben 2 ayda bır oda ılacla(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?