AKLINDAN HAMİLE KALMAYI ATTIĞI AY HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER

çok çok iyi anlıyorum hatta evlendıgını duydugum kısılerın bır sonra hamıle oldgunu duydugumda neden dıye oturup dusunuyorum gerılıyordum

Böyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır
bende de aynısı oldu yaş ititbariyle umududa kestim tahlilerim iyiydi dokt. evet sen hamile kalablrsin sorun yok diodu ma yok olmuodu yok artık olmuo dediğim hesabı kestyiğim an oldu inşşlah sorunsuz kucaığıma alıcam bebişimi

Ben..buna inanın gerçekten oluyor. 3 kez klomen kullandım aşılama olacaktım vazgeçtim içimden gelmedi erteledim sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama gerçekten artık vazgeçmeniz lazım

inşallah kuzum bizlere de dua edin.

çok çok iyi anlıyorum hatta evlendıgını duydugum kısılerın bır sonra hamıle oldgunu duydugumda neden dıye oturup dusunuyorum gerılıyordum

Ben de hep vay bee insanlar nasıl hemen hamile kalıyor benim çocuğum olmayacak yine olursa kimyasal olacak diye üzülüp durdum hep. Sonra da doğum kontrol halına başladım 2 seneye yakın onla korundum. Çünkü manyak gibi olmuştum. Geçen ay bıraktım ve 17 gün gecikti ama hamile de değilim

niye aklınızdan atacaksınız ki?
Allah'tan hayırlısını isteyin.
güzelce duanızı yapın, kalbinizi temiz tutun.
bilerek ya da bilmeyerek birinin hakkına girdiyseniz hellalik alabilmeyi dileyin.
içinizde en ufak kötü his barındırmayın.

Ben..buna inanın gerçekten oluyor. 3 kez klomen kullandım aşılama olacaktım vazgeçtim içimden gelmedi erteledim sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama gerçekten artık vazgeçmeniz lazım
galiba bende düzensizlik had safhada oldugı ıcın bıraktım dusunmelerı.

orası kesinlikle muhakkak.Allah ol demezse hiç birsey olmaz.Fakat elinden geleni yapicaksın.Mesela tüplerin tıkalı ilk once tedavını olucaksın sonra Allah tan tevekkul edeceksın.o herşeye kadirdir süphesiz.

ben varım.
beş ay olmadı. her şey düzenliydi amaadoktora gittim kist var dedi. o saatten sonra bebek vs umrumda olmadı, ovülasyon testini falan attım.
sonraki ay regl olmayınca kisttir dedim. hamileymişim.

ben varım.
beş ay olmadı. her şey düzenliydi amaadoktora gittim kist var dedi. o saatten sonra bebek vs umrumda olmadı, ovülasyon testini falan attım.
sonraki ay regl olmayınca kisttir dedim. hamileymişim.
bende de kist var hemde 2 tane.Ama bu ay zamanında hasta oldum artık tamamen ınanıyorum kafadan cıkarma olayına..

ne kadar zaman sonra pes edip kaldınız?
pkos luyum ben adetlerim hep düzensizdir çocuğum olmaz diye evlenmeyecektim doktor çocuğun olur dedi :) evlendim bir yıla yakın hiç korunmadık olmadı...artık olmayacak kendiliğinden adet olayım doktora gideceğim tedaviye başlayacağım dedim .. adet olamadım :)

düzensizliğin ne dereceydi mesela ben 2 ayda bır oda ılacla (

düzensizliğin ne dereceydi mesela ben 2 ayda bır oda ılacla (
bir ara üç ayda bir oluyordum ama ilaçsız en geç iki ayda olurum...tabi yedi sekiz kilo verdim onun etkisi büyüktü..doktor ilaçtan daha etkili dedi kilo vermek...birde inofolic kullanıyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…