AKLINDAN HAMİLE KALMAYI ATTIĞI AY HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER

bir ara üç ayda bir oluyordum ama ilaçsız en geç iki ayda olurum...tabi yedi sekiz kilo verdim onun etkisi büyüktü..doktor ilaçtan daha etkili dedi kilo vermek...birde inofolic kullanıyordum...
kılo problemı bende de var.Bende verdım ama kıloluyken daha duzenlıydı reglm

Olayın aslı kafadan atmak değil, "Hamile kalamıyorum" diye stres yapıp, kafaya takıp, kendine eziyet etmemek. Zihinsel durumunuz fiziksel durumunuzu da etkiler, bu her koşulda geçerli olabilir. Kadın "Hamile kalamıyoruuum" diye dövünüp duruyor, o vücut o stres altında nasıl hamileliğe kendini hazırlayabilir? Hamilelik başlı başına stresli bir süreç, vücudu yoran bir süreç zaten.

Ben varım
Deli gibi yumurtlama günümü hesaplayıp testler yapıyordum ve neredeyse her hafta kan vermeye gidiyordum. Artık hastaneye gitmeye utanıyordum Geçen ay ne adet günümü ne de yumurtlama günümü hesapladım, kendi haline bıraktım. Bir de hormon testi yaptırmaya niyetlenmiştim adetimi bekleyip. Ama aklımdan tamamen silip attım desem yalan olur, aklımın bir köşesinde illa ki vardı bebek düşüncesi. Ha birde idrar yolu enfeksiyonu kapmıştım kaşla göz arası. Dedim bu ay kesin olmayacak neyse, enfeksiyon bi geçsin, adetim bi gelsin hormonlarıma baktırayım da öyle deneriz. Bekledim bekledim gelmedi, sonuç pozitif.

2.evliliğim bu benim.ılkı 3.5 sene sürdü ve hiç sorun yoktu olmadı.suan 2.evlılıgım 1 sene olcak 6 aydır istiyoruz duzensızlıgım var pcos dedıler.
benim arkadaşım dört yıllık evli ve pcoslu...hiç oluşmamıştı gebelik ancak şuan oda hamile.. üç aylık...her nasip vaktine esir :) Hayırlısıyla yavruların olur inşallah :)

benim arkadaşım dört yıllık evli ve pcoslu...hiç oluşmamıştı gebelik ancak şuan oda hamile.. üç aylık...her nasip vaktine esir :) Hayırlısıyla yavruların olur inşallah :)
haklısınız çok doğru ya nasıp bakalımm..Allah ısteyen herkese versın ınsallah

allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
Dinle bilimle bir alakası yok ki bunun.Batıl inanç da değil bu.Kadının kafa yapısı ve sürekli hamileliği düşünmesi,stres yapması olumsuz etkiliyor.Bunu doktorlarda söylüyor zaten.Kafayı rahat bırakmak kafaya takıp stres yapmamak gerekiyor.Bu da herkesin bildiği bir gerçek.

Bunu yasayan birini biliyorum. Belki de vucut o stresi hissetmedigi icin birseyler oluyordur. Bilmiyorum tabi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Cocuk sahibi olmaya karar verir vermez hamile kaldim. Cevreden hamile kalmanin cok da kolay bir sey olmadigini, uzunca sure deneyen bir suru cift oldugunu gorunce ilk denediğimiz ay olacak degil ya kafasinda ve cok rahattim. Hic bekletmemisti bizi kuzum...hamileligim.sonlandi gerci ama cok kolay hamile kalmamdaki etkenlerden biri stres yapmamakti muhakkak. Ins bu kez de cok beklemeyiz.

inşallah canım herşey nasıp

Benim bir arkadaşım 4-5 yıl uğraştı,olmadı.Aşılama yaptırdı olmadı.Sonra artık olmayacak heralde derken doğal yolla hamile kaldı.Allah inşallah hayırlısıyla tez vakitte sanada verir inşallah canım.Sende mümkün olduğunca takmamaya çalış.Stres yumurtlamayı bile etkiliyor.

allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
Dinle bilimle ilgisi yok zaten. Stresle alâkalı. Sakınan göze çöp batar misali stres yaptıkça hormonlarda ona göre yükseliyo gebelik olmasına engel oluyor stres. Hamıleliği kafadan attığı ay hamıle kalan çok. Oda kafasından atmak istedğnden dolayı değil artık yorulduğundan herşeyi koyverdiğinden dolayı . ilişkiye bebek için girilmediğinde daha iyi oluyor herşey. Gerisi Allahın nasip etmesine kalmış artk.. Bilmem anlatabildim mi. Yıl isterse 2048 olsun. Bu böyledir. Yaşamayan bilmez.

ay ne güzel darısı bize

Kendim degil ama bizzat gordugum ornek var. Arkadasim evlendi cocuk sahibi olmak istiyor bakti olmuyor herhalde olmayacak kisirlik mi var diye dusunuyor korunmadan oluyorlar nasil olsa olmaz diye pat oluyor hamile simdi ikinciyi yapti. Diger ornek arkadasin komsusu yillarca ugrasiyorlar tup bebek filan sonunda oluyor bir tane kizi. Zaten zor oldu ya yas ilerlemistekrar goze alamiyorlar olmadigi icinde korunma filan yok kadin hamile kaliyor on iki sene sonra. Ben stres faktorunun devreye girdigini dusunuyorum.

7sene amuda bile kalktim olmadi... sonra sayisiz tedavi asilama en son tup bebek denicez ben catlatma ignesini gec vurdum yumurtalarin erken catladi. Ve iptal oldu. Oysa isten izin almistim anaokulu ogretmeniyim son on gun gitmicektim. Iptal olunca isime gittim yilsonu gosterimiz pikniklerimiz karne gunumuz... okulun son gunu yaz okulu toplantimizi yaptik .ama ben nasil kivraniyorum icimde bisi var yiyo beni sanki karnim belim toplantidan sonra beni saglikocagina biraktilar doktor dedi gaz var ebe dedi test yapalim dedim yok da on gun once gordum yumurtalarimi tup bebek iptal oldu kesin yok.yokdedi yapalim . Bi yaptik hamileyim omrumun en guzrl gunuydu... gec buldum mucizemi doyamadim... cennette yavrum canim yavrum binlerce ani biriktirdim bunlari buyuyunce ona anlaticaktim ... herseyin hayirlisini isteyin sadece

ah canım benım yine olur ınsallah uzulmee

artık belgelendı yanı stres yapmak yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…