kılo problemı bende de var.Bende verdım ama kıloluyken daha duzenlıydı reglmbir ara üç ayda bir oluyordum ama ilaçsız en geç iki ayda olurum...tabi yedi sekiz kilo verdim onun etkisi büyüktü..doktor ilaçtan daha etkili dedi kilo vermek...birde inofolic kullanıyordum...
ne zamandir evlisin doktor ne diyor peki?kılo problemı bende de var.Bende verdım ama kıloluyken daha duzenlıydı reglm
2.evliliğim bu benim.ılkı 3.5 sene sürdü ve hiç sorun yoktu olmadı.suan 2.evlılıgım 1 sene olcak 6 aydır istiyoruz duzensızlıgım var pcos dedıler.ne zamandir evlisin doktor ne diyor peki?
ben bizzat yaşadım bunu çok doğruBöyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır
benim arkadaşım dört yıllık evli ve pcoslu...hiç oluşmamıştı gebelik ancak şuan oda hamile.. üç aylık...her nasip vaktine esir :) Hayırlısıyla yavruların olur inşallah :)2.evliliğim bu benim.ılkı 3.5 sene sürdü ve hiç sorun yoktu olmadı.suan 2.evlılıgım 1 sene olcak 6 aydır istiyoruz duzensızlıgım var pcos dedıler.
haklısınız çok doğru ya nasıp bakalımm..Allah ısteyen herkese versın ınsallahbenim arkadaşım dört yıllık evli ve pcoslu...hiç oluşmamıştı gebelik ancak şuan oda hamile.. üç aylık...her nasip vaktine esir :) Hayırlısıyla yavruların olur inşallah :)
Dinle bilimle bir alakası yok ki bunun.Batıl inanç da değil bu.Kadının kafa yapısı ve sürekli hamileliği düşünmesi,stres yapması olumsuz etkiliyor.Bunu doktorlarda söylüyor zaten.Kafayı rahat bırakmak kafaya takıp stres yapmamak gerekiyor.Bu da herkesin bildiği bir gerçek.allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
inşallah canım herşey nasıpCocuk sahibi olmaya karar verir vermez hamile kaldim. Cevreden hamile kalmanin cok da kolay bir sey olmadigini, uzunca sure deneyen bir suru cift oldugunu gorunce ilk denediğimiz ay olacak degil ya kafasinda ve cok rahattim. Hic bekletmemisti bizi kuzum...hamileligim.sonlandi gerci ama cok kolay hamile kalmamdaki etkenlerden biri stres yapmamakti muhakkak. Ins bu kez de cok beklemeyiz.
bende de kist var hemde 2 tane.Ama bu ay zamanında hasta oldum artık tamamen ınanıyorum kafadan cıkarma olayına..
Dinle bilimle ilgisi yok zaten. Stresle alâkalı. Sakınan göze çöp batar misali stres yaptıkça hormonlarda ona göre yükseliyo gebelik olmasına engel oluyor stres. Hamıleliği kafadan attığı ay hamıle kalan çok. Oda kafasından atmak istedğnden dolayı değil artık yorulduğundan herşeyi koyverdiğinden dolayı . ilişkiye bebek için girilmediğinde daha iyi oluyor herşey. Gerisi Allahın nasip etmesine kalmış artk.. Bilmem anlatabildim mi. Yıl isterse 2048 olsun. Bu böyledir. Yaşamayan bilmez.allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
ay ne güzel darısı bizeBnce digru bizzat yaşadim.
Bnde inanmazdim.
Aksine her ay gunumu hesaplar dururdum 4 yilim bole gecti.
Sonra bi olay oldu ailevi o ay ona yogunlastim takip etmedim.
Aklima bile gelmedi.
Benim adetim gecikmedimi ya neden olmadim hala offf bi sknti mi oldu kist filan yada ne bileyim bu ailevi sikntidan stresten gecikti heralde dedim.
Ve o ay hamile oldugumu ogrendim
ah canım benım7sene amuda bile kalktim olmadi... sonra sayisiz tedavi asilama en son tup bebek denicez ben catlatma ignesini gec vurdum yumurtalarin erken catladi. Ve iptal oldu. Oysa isten izin almistim anaokulu ogretmeniyim son on gun gitmicektim. Iptal olunca isime gittim yilsonu gosterimiz pikniklerimiz karne gunumuz... okulun son gunu yaz okulu toplantimizi yaptik .ama ben nasil kivraniyorum icimde bisi var yiyo beni sanki karnim belim toplantidan sonra beni saglikocagina biraktilar doktor dedi gaz var ebe dedi test yapalim dedim yok da on gun once gordum yumurtalarimi tup bebek iptal oldu kesin yok.yokdedi yapalim . Bi yaptik hamileyim omrumun en guzrl gunuydu... gec buldum mucizemi doyamadim... cennette yavrum canim yavrum binlerce ani biriktirdim bunlari buyuyunce ona anlaticaktim ... herseyin hayirlisini isteyin sadece
artık belgelendı yanı stres yapmak yokkkKendim degil ama bizzat gordugum ornek var. Arkadasim evlendi cocuk sahibi olmak istiyor bakti olmuyor herhalde olmayacak kisirlik mi var diye dusunuyor korunmadan oluyorlar nasil olsa olmaz diye pat oluyor hamile simdi ikinciyi yapti. Diger ornek arkadasin komsusu yillarca ugrasiyorlar tup bebek filan sonunda oluyor bir tane kizi. Zaten zor oldu ya yas ilerlemistekrar goze alamiyorlar olmadigi icinde korunma filan yok kadin hamile kaliyor on iki sene sonra. Ben stres faktorunun devreye girdigini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?