AKLINDAN HAMİLE KALMAYI ATTIĞI AY HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER

onun çocugu var zaten.sıkıntı yok yanı
Öncelikle güzel bi hastane ve bi doktor bulup tedaviye başlayın.

Illa ki yumurtluyor adet görüyorsunuzdur düzenli 2 günde bi ilişkiye girerseniz yumurtlamaya denk getirebilirsiniz.

Ben yumurtladığım zamanlar akıntım artar gögüslerim ve kasıklarım ağrır sizde yumurtlamanızı hissediyorsanız günü birlik ilişkiye girin.

Hatta ovülasyon testleri var bence onlarıda kullanın.

Böyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır
Ben yaşadım 1,5 sene her ay o günü bekledim takip ettim çok yoruldum doktorlar ilaçlar sonra dedim aman boşver 2 sene bekleyelim olmadı tüp bebeğe yoneliriz hayatımızı yaşayalım gerçekten ciddi manada düşünmeyi kestim o ay hamile kaldım kizima

Ben bir tane dış gebelik geçirdim. Sonrasında korunmayı bırakınca her ay stresle bekledim. Ovulasyon testleri ile takip yaptım. Üzüldüm hep. Sonra eşim dedi ki artık test yapmak yok yıpranıyoruz. Bırakalım akışına dedi. Ben de tamam dedim. Sonra o ay ilişki gününr bile dikkat etmedim. Ve hamileyim :)

Ben canım. 2 yıl uğraştım ovulasyon testleri ateş ölçme ler vırt zırt neler neler... En son bi baktım geriye 2 yılı zehir etmişim bi sağlık sorunu da yok demekki zamanı şimdi değil rabbim verecektir bir gün bu rahmi bana verdiyse elbet içini de dolduracaktır bir gün dedim hayırlısını sağlıklısı nı en doğru zamanda nasip etsin diye dua ettim hep koyverdim herşeyi o ay hamile kaldım şükürler olsun. Gerçekten çocuk olsun diye ilişki olmasın akışına bırakmak lazım

Birebir yaşadım iki kimyasal bir dış gebelik yaşadım bir yılın içinde tahlillerde birsey çıkmadı ya tutmadı tuttuysa sağlıklı gebelik olmadı bir yıl sonra kafamı boşalttım olursa olur olmazsa olmaz çocuk yapmaktan vazgeçtim o ay gezdim tozdum eglendim sonraki ay adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim

onun çocugu var zaten.sıkıntı yok yanı
Canim cocugu olsa da ikinci olmayabilir ve bu erkekten de kaynaklanabilir.

Koz kardesimin bir cocugu var senelerdir ikinci olmuyordu oda ayni sizin gibi kendinde sorun oldugunu dusunuyordu .Testlerin sonucunda cocuklari olmasina ragmen esinde sorun cikti .

Sperm sayisi dusmus ve sadece tup bebekle olabilirmis.
Yani o belli olmaz, her ihtimale karsi esinin de bazi testleri yaptirmasinda fayda var.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Ben de tedavi görüyordum.
En sonunda doktorum aşılama yapacağız . Çok ümitlenme , tüp bebek tedavisi uygulamamız gerek . Ama öncesinde aşılama yapmak şart dedi.
Neyse aşılama ilacı yaşadığımız şehirde bulamadık. Muadilini almayı teklif ettik . Doktorum kabul etmedi. İlacı bulalım derken tedavi uygulama zamanı geçti. Bir dahaki adet gününde gel dedi doktor .
O ay ümidi kestim . Yumurtlama günü vs hesaplamalar yapmıyorum.
Adet günüm geldi geçti. Zaten hormon bozukluğundan adet göremiyorum. Ondan dedim. Doktoru aradım doktor bir kutu söktürücü içememi önerdi.
Söktürücü içtim. Bitti 1 hafta geçti yine adet yok. Sonra bir kutu daha içtim yine gelen giden yok . Meğer hamileyim .
Aşılama İlacını da hediye ettim başkasına. Şuan dört çocuğum var . Sonuncusu ikiz hamilelik.

Benim gerçekten de bu ay hıc aklımda yok.Hatta çocuk gördüğümde içlenirdim ama şu bikaç aydır o içlenmemde gitti.
Korunmayı bıraktım hemen olmaz dedim 2.ayda hamile kaldım şok oldum 4aylıkken düşük yaptım 3.5sene gezmedigim doktor tedavi kalmadı sebepsiz dendi olmaması diyet yapmaya karar verdim hamile kaldım ama oda dış gebelik oldu amaliyat oldum iç kanama geçirdim en güzeli herşeyin hayırlısı diyip hayırlısını istemek Rabbim sana bana herkese Tez zamanda nasip etsin canım

Ben doktorumu arayıp diş ile ilgili bir problem için uyuşturucu iğne yaptırmamın olası bir hamilelik durumunda zarar-ı olup olmayacağını sormuştum."En son hamilelik yoktu ama yine de diş ile ilgili müdahaleleri adet bitimine tavsiye ediyoruz" dedi.En son hamilelik yoktu derken bi önceki aydan söz etmiş aslında ama ben Nasılsa hamile değilmişim aman be havalarına girerek adet korkusu içine girmemiş oldum.Sancım oldu kahverengi geldi,sallamadım bekliyordum çünkü.Sonra tak diye kesildi doktora gittim.Hamile değildim o halde adetim niye kesildi rahimde sıkıntı mi var dedim doktorum tahlil istedi,şok şok :) meğer implantasyon kanamasıymış o gelen ve hamileymişim..kafa relax olcak cidden arkadaşlar isteyen herkese versin Allah'ım

Bir gün donasyona karar verirsem insanlara söyleyeceğim yalandır kendisi. Güzide ülkemiz donasyonu kabullenemez, diyecegim ki yıllar sonra kafadan attım umursamadım o ay hamile kaldım ya ya.

Bizde 2 yıldır istiyoruz .ama sonuç malesef olmuyor.kafadan atmayı yapamıyorum.adet olmuyorum ilaçla oluyorum.heray gebelik testi yapıyorum.ilaç kullanmak için.pek mümkün olmuyor yani unutmak .ne guzel hikayeler okudum şimdi rabbim evlatlarinizi size bağışlasın.

+1 olarak beni ekleyin.
Doktor bu ay yumurtlamamışsın, ilaçsız hamile kalamazsın dediydi, ben de amaan olmuyor nasılsa diye düşünmeyi bıraktım.
O ay şak çift çizgi.
Bilimsel dayanağı şöyle var. Stres denen illetin vücuda verdiği olumsuz etkiler saymakla bitmez bebek olmaması da bunlardan biri.

Beyin üreme için gerekli olan bazı hormonların salgılanması için sinyal yolluyor,stres yapınca neyazıkki bu sinyal yollanamıyor.Evet çok zor kafadan atmak ama adete yakın tarihlerde Kafayı meşgul edecek bişeyler bulmak Lazım bulmaca çözmek, sinemaya gitmek ,alışveriş yapmak ,kitap okuma gibi gibi

Benim her ay gelen akıntım hamile kaldığım ay gelmedi biliyo musunuz anlamadım ben de ..hiçbir şeyin kesinliği yok üstelik o ovulasyon testinde de hep negatif çıkmıştı.Doktorumun yaptığı yunurtlama testinde yumurtladığım tarihler belli olmuştu,tam da ovulasyon testlerini içine alan tarihler..moralimi bozduğumla kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…