onun çocugu var zaten.sıkıntı yok yanıAşılama falan denemediniz mi?
Belki kilo problemide etkiliyor olabilir ideal kilonuzdan fazlaysanız.
Kendinizi strese sokuyorsanız bir an önce rahatlatın kendinizi.
Eşiniz gitti mi hastaneye?
Öncelikle güzel bi hastane ve bi doktor bulup tedaviye başlayın.onun çocugu var zaten.sıkıntı yok yanı
Ben yaşadım 1,5 sene her ay o günü bekledim takip ettim çok yoruldum doktorlar ilaçlar sonra dedim aman boşver 2 sene bekleyelim olmadı tüp bebeğe yoneliriz hayatımızı yaşayalım gerçekten ciddi manada düşünmeyi kestim o ay hamile kaldım kizimaBöyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır
Ben bir tane dış gebelik geçirdim. Sonrasında korunmayı bırakınca her ay stresle bekledim. Ovulasyon testleri ile takip yaptım. Üzüldüm hep. Sonra eşim dedi ki artık test yapmak yok yıpranıyoruz. Bırakalım akışına dedi. Ben de tamam dedim. Sonra o ay ilişki gününr bile dikkat etmedim. Ve hamileyim :)Böyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır
Ben canım. 2 yıl uğraştım ovulasyon testleri ateş ölçme ler vırt zırt neler neler... En son bi baktım geriye 2 yılı zehir etmişim bi sağlık sorunu da yok demekki zamanı şimdi değil rabbim verecektir bir gün bu rahmi bana verdiyse elbet içini de dolduracaktır bir gün dedim hayırlısını sağlıklısı nı en doğru zamanda nasip etsin diye dua ettim hep koyverdim herşeyi o ay hamile kaldım şükürler olsun. Gerçekten çocuk olsun diye ilişki olmasın akışına bırakmak lazımBöyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır
Bu zaten dini inanc degil psikolojik bir inanc.allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
Canim cocugu olsa da ikinci olmayabilir ve bu erkekten de kaynaklanabilir.onun çocugu var zaten.sıkıntı yok yanı
Korunmayı bıraktım hemen olmaz dedim 2.ayda hamile kaldım şok oldum 4aylıkken düşük yaptım 3.5sene gezmedigim doktor tedavi kalmadı sebepsiz dendi olmaması diyet yapmaya karar verdim hamile kaldım ama oda dış gebelik oldu amaliyat oldum iç kanama geçirdim en güzeli herşeyin hayırlısı diyip hayırlısını istemek Rabbim sana bana herkese Tez zamanda nasip etsin canımBenim gerçekten de bu ay hıc aklımda yok.Hatta çocuk gördüğümde içlenirdim ama şu bikaç aydır o içlenmemde gitti.
Benim her ay gelen akıntım hamile kaldığım ay gelmedi biliyo musunuz anlamadım ben de ..hiçbir şeyin kesinliği yok üstelik o ovulasyon testinde de hep negatif çıkmıştı.Doktorumun yaptığı yunurtlama testinde yumurtladığım tarihler belli olmuştu,tam da ovulasyon testlerini içine alan tarihler..moralimi bozduğumla kalmıştımÖncelikle güzel bi hastane ve bi doktor bulup tedaviye başlayın.
Illa ki yumurtluyor adet görüyorsunuzdur düzenli 2 günde bi ilişkiye girerseniz yumurtlamaya denk getirebilirsiniz.
Ben yumurtladığım zamanlar akıntım artar gögüslerim ve kasıklarım ağrır sizde yumurtlamanızı hissediyorsanız günü birlik ilişkiye girin.
Hatta ovülasyon testleri var bence onlarıda kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?