allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
Batıl inançla alakası yokki cnm.. doktorlarda söylüyor stres yapmayın diye.. tamamen kendini bebeğe odaklayıp stres yapıldığı için hamile kalmak zorlaşıyor..allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
işte bitane daha :)Batıl inançla alakası yokki cnm.. doktorlarda söylüyor stres yapmayın diye.. tamamen kendini bebeğe odaklayıp stres yapıldığı için hamile kalmak zorlaşıyor..
Bende 1 sene ikinci çocuk için bekledim.. hiç bir problem yoktu.. tatile gittiğimiz ay hamilr kaldımkafa rahatlığı önemli...
bende de aynı durum adet düzensizliği hapla oluyorum kilom var doktorlar ona bağlıyor geneldeBizzat ben.
Kistlerimin olduğunu çok büyüdüğünü hapsız iğnesiz adet olamadığım için zor olduğunu söylerdi doktorum.
Ekim 30 da en son adet oldum. Sonra bir daha ne gelen var ne giden. Sürekli böyle olduğu için artık beklentiyi bıraktım.
Ocak ayında eşim tura gidelim havamız değişsin dedi. Aklımdan zerre bebek geçmemişti çok güzel 3 günün ardından eve geldik ve dayanılmaz kasık ağrılarım başladı. Hiç umudum yoktu ama kan testi verdim ve evetttt olmuştu.
Gerçekten ben diyenlere çok saçma derdim ama oldu kafanızı rahatlatmakla başlıyor herşey. Stres büyük oranda anneyi etkiliyor.
Sizin durumunuz nedir acaba? Özel değilse.
bir de AMH ı olcturdum 1,1 çıktıbende de aynı durum adet düzensizliği hapla oluyorum kilom var doktorlar ona bağlıyor genelde
Yine de zayıflasanız iyi olurbende de aynı durum adet düzensizliği hapla oluyorum kilom var doktorlar ona bağlıyor genelde
haklısın cnm zaten çabalıyorum verdımde bayagıYine de zayıflasanız iyi olur
Amin canım hayırlısıyla al kucagına ınsallah.bende varım.3 dr.oyalanma buralarda tup bebege gıt dedı.bır cocugum oldugu ıcın ve tup bebek masafıyla var olan cocuguma haksızlık olacagını dusundugumden vazgectım.kabullendım demekkı allah bıze bır evlat nasıp etmıs dedım.o ay bayramdı ve ben ısten cıkmıstım akabındede tatıle gıttık.aslında tatıle gıtmeden adet olmam gerekıyordu.ama stres yasadım ondan gecıkmıstır dedım hatta o kadar ıhtımal vermedımkı 7 haftalıkken ogrendım.rabbım bı mucızede bıze bahsettı cok sukur.suan kızım karnımda tekmelıyor hatta.yanı stres olmaması cok onemlı.bu demek degılkı dr a gıtme kafamdan atıcamda olucak dıye bekle.bıde zaten oyle kafamdan atayım dıyıncede atılmıyor.yasananlar o duruma sokuyor senı kabullenmek razı gelmek durumunda kalıyosun.allah dıleyen ısteyen herkese ama herkese versın dıye dua edıyorum sımdı.
stresten uzak durun demek ayri ama buna tam bi sekilde inanc gibi inanmak ayri bisey.yoksa bende stres yapinca etkilenildigini dusunuyorumBen çevremde cok duydum. beyinden salgılanan bir hormonun oldugunu dusundugumuzde salgılanmadıgını duymustm.konu sıze gore sacma olabılır ama yasayan ve ınanlar var saygı duymak gerekır dıye dusunuyorum.
Kendinizi üzmeyin hiç strese girmeyin. O kadar fazla ki bizim gibi kadınlar ama allah ol dedi mi oluyor.bende de aynı durum adet düzensizliği hapla oluyorum kilom var doktorlar ona bağlıyor genelde
toplamda 4.5 seneKendinizi üzmeyin hiç strese girmeyin. O kadar fazla ki bizim gibi kadınlar ama allah ol dedi mi oluyor.
Dua edin ve kendinizi strese sokmayın. Inşallah sizde tez zamanda bu duyvuyu tadarsınız.
Ne kadardır deniyorsunuz?
siz heralde ne demei istedigimi anlamadiniz.ben stresle alakasi olduguna inaniyorum ama konu sahibinin anlatis bicimi bi batil inanc gib olmus.kafadan atmak denilmez ona stres yapmayinca cumlesini kullansaydi hic boyle bisey demezdim.bilmem anlatabildim miDinle bilimle ilgisi yok zaten. Stresle alâkalı. Sakınan göze çöp batar misali stres yaptıkça hormonlarda ona göre yükseliyo gebelik olmasına engel oluyor stres. Hamıleliği kafadan attığı ay hamıle kalan çok. Oda kafasından atmak istedğnden dolayı değil artık yorulduğundan herşeyi koyverdiğinden dolayı . ilişkiye bebek için girilmediğinde daha iyi oluyor herşey. Gerisi Allahın nasip etmesine kalmış artk.. Bilmem anlatabildim mi. Yıl isterse 2048 olsun. Bu böyledir. Yaşamayan bilmez.
Aşılama falan denemediniz mi?toplamda 4.5 sene
stresle alakası olduğuna inanıyorsanız problem yok.siz heralde ne demei istedigimi anlamadiniz.ben stresle alakasi olduguna inaniyorum ama konu sahibinin anlatis bicimi bi batil inanc gib olmus.kafadan atmak denilmez ona stres yapmayinca cumlesini kullansaydi hic boyle bisey demezdim.bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?