Aklınız lazım hanımlar :)

S u l i e t

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
157
116
18
32
İyi günler kk’nın güzel bayanları. Konuyu uzatmadan anlatıcam aklınıza ihtiyacım var çıldırmak üzereyim içim parçamparça.
Çok mükemmel giden bir evliliğim olmadı sanırım olmayacakta hep bir sıkıntı. Severek evlendim ama sevmek yetmedi bu evliliğe cocuğumda yok .Neyse hayatımda içim hiç bu kadar buruk olmamıştı. Bize verilenn bir evimiz vardı kiradayız ama kirasıyla karşılıyoruz. Evliliğimizin ilk zamanı bu ev icraya düştü ve bileziklerimi krediyle aldığımız arabayı satıp ödedik. Hiç istemedim çünkü onlar benim garantimdi evin tapusunda Başkan kişide elimde avucumda birşey yok şuan. Eşime kendimize ayrı alalım satalım arabayı altınlarıda dedim ama dinlemedi bu ev bizim zaten tapusunu üzerine yapıcam dedi. İnanmadım ama vermmek zorunda kaldım. 2 yıldır yana yakıla borç ödüyoruz gerçekten çok kıstım kendimden. Kendim çalışsam korkmam mesleğim var ama eşim tutturmuş ben seni çalıştırmıcam diye çalıştırmıyorda. Gel zaman git zaman biz ev bulduk sözleşmeyi imzalarken ev annemin üzerine olacak dedi. İnan’ın yutkundum sustum. Ben zaten istemiyorum huzur olsun yeter ama ben o kadar cefa çektim kendime hiç bakamadım bile ama konuşabilirdi. Geldim keşke söyleseydin kendi üzerine alsan evlilik sözleşmesi yapabilirim yeterki gururumu incitme mal kaçırıyor gibi oluyor dedim(sanki alıp kaçıcam evi) benimde çok hakkım var ben olmasam ev icradan gitmişti arabayı annem aldı çünkü. Bu konular çok ince arkadaşlar nerden bakarsanız bakın ne olur bana yol gösterin. Çalışmadığım için evet kendi önümü görmek isterdim en azından bileziklerim olsa hoş görürdüm tabi vermek istemezler diye ama çok Emeğim var. Gururum çok kırıldı bu durum çok ayıp geldi bana kötü hissettirdi çünkü eşim gerçekten çekilecek biri değil sabrettim fedakar davrandım böyle olması acayip. BUnun için tartışılmıyorda bu sefer mal delisi olucam. Nasıl çözebilirim? İçimde herşey bitti artık. Empati kurup cevap verin lütfen

Annesinin ustune yapmasinin mantikli aciklamasi nedir? Sana soz vermis yerine getirmemis.

Senden mal mi kaciriyor? Alsin evini anasini her seyini...... neyse.

Demedin mi ya bana guvenmiyorsun ya da beni yari yolda birakacaksin yer yapiyorsun? Allah bana yardim eder , kotu kalbinizin ceremisini de cekersiniz deseydin.

Nefret ettim kocandan.

Canım benim öncelikle çok üzüldüm sen bir an önce çalışmaya ayakların üzerinde durmaya bak. Şimdi bu konu için kavga etsen bile kimse seni suçlayamaz haklısın. Neden annesinin üzerine yaptı anlam veremiyorum

Daha önce boşanma aşamasına gelmissiniz, eşiniz evliliğinize güvenmediği için evi annesinin üstüne yapmış ki olası bir boşanmada size hicbirsey kalmasın. Bu açık aslında. Evi annesinin üstüne yapmanın da hiçbir anlamı olamaz zaten. İse girin mutlaka, kendinize yeni bir hayat kurmaya çalışın.

Son düzenleme:
Empati kurarak söylüyorum; benim malımı (arabam) + ortaklaşa olan malı (altınlar ki hukuken tamamen size ait) + yıllarca yaşam standardımı katakulliye getirip alacak, üstüne yıllarca ödediğimiz borçla alacağımız evi benden kaçıracak MAL DELİSİ bir mal ile zaten mutlu bir evliliğim olmayacağını bilirim. Haklarımı hukuki yönden şahit vs bulup alarak önüme bakarım. Sizi düşürdükleri duruma çok kızdım.

Adam zaten evliliğinize inanmadığı için Evi annesinin üstüne yapmış. Ve bu mal kaçırmak oluyor. Ev hanımı dahi olsanız evlilikte edinilen mallar ortakdır.

Gerçi size de çok kızdım. Ne demek kocam benim çalışmamı istemedi çalışmıyorum. Çok şey söylerdim de sizi daha fazla üzmek istemiyorum.

Eğer boşanma niyetin varsa bi avukatla konuş derim bu satım meselesini araba ve altınlarını kurtarırsın en azından. Boşanma gibi bi fikrin olmasa bile bi avukata danış hakkını bu şekilde elinden alabilir mi ya da belki ilerde keşke avukata gitseydim diyebileceğin bi durum oluşur . Çünkü zamanaşımı var böyle durumlarda

Annesinin ustune yapmasinin mantikli aciklamasi nedir? Sana soz vermis yerine getirmemis.

Senden mal mi kaciriyor? Alsin evini anasini her seyini...... neyse.

Demedin mi ya bana guvenmiyorsun ya da beni yari yolda birakacaksin yer yapiyorsun? Allah bana yardim eder , kotu kalbinizin ceremisini de cekersiniz deseydin.

Nefret ettim kocandan.

Zor yutkunuyorum sizlere danışmak istedim yanlış şeyler söylememek için. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye hakkım mı diye

Zor yutkunuyorum sizlere danışmak istedim yanlış şeyler söylememek için. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye hakkım mı diye
Canım benim bak eğer eşin kendi üzerine yapsaydı onu da kabullenmek saçma ama yine neyse derdim ama annesi nedir ya resmen kendini züğürt ilan ediyo adam. Boşanma niyetiniz mi var ya da eşinin icralık bir durumu mu var. Eşinin başka kardeşleri var mı onlar da bu durumda mal ortağı oluyor annesine verince

Araba seninse altinlarda mehrin varsa ve o da senin uzerine yapicam ver bana dediyse neden hakkin olmasin.Resmen anlasma yapmissiniz yanlis biliyor olabilirim bilen duzeltsin.

Asil uzucu olan ev evin kimin ustune oldugu degil.Kocanin ustune olsa yarin olse colugun cocugun olsa bir evin yok.Seni gelecegini cocuklarini dusunmuyor.

Ben buyuk konusmayayim da bosayacagim adamin ne evini ne baska bir seyini istemem insAllah.Allah yardim eder.Yere batsin malin derim kimin ustune yaparsan yap.

Sabah önce boşanma aşamasına gelmissiniz, eşiniz evliliğinize güvenmediği için evi annesinin üstüne yapmış ki olası bir boşanmada size hicbirsey kalmasın. Bu açık aslında. Evi annesinin üstüne yapmanın da hiçbir anlamı olamaz zaten. İse girin mutlaka, kendinize yeni bir hayat kurmaya çalışın.

Sabahtan beri bunu düşünüyorum alıp gidiccem herşeyimi.. çok mantıksız hem çalıştırmıyor hem bana birşey yapmıyor hem seni çok seviyorum diyor çelişki dolu evlilik. Sonunda ben kalıcam ortada çalışıp kendi evimi çok rahat alabilirim zaten neden anlam veremiyorum

Canım benim bak eğer eşin kendi üzerine yapsaydı onu da kabullenmek saçma ama yine neyse derdim ama annesi nedir ya resmen kendini züğürt ilan ediyo adam. Boşanma niyetiniz mi var ya da eşinin icralık bir durumu mu var. Eşinin başka kardeşleri var mı onlar da bu durumda mal ortağı oluyor annesine verince
Bankaya borcu varmış bunu bahane etti üzüldüğümün yanlış yaptığının farkında ama kabullenditmeye çalışıcak beni kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum zamanında bu evi ödemek için çok zorluk çektik hala borcu bitmedi zaten. Bankaya borcuda 20 bini geçmezmiş zaten diğeri ev satıldığı zaman kapatılabilir.

Bankaya borcu varmış bunu bahane etti üzüldüğümün yanlış yaptığının farkında ama kabullenditmeye çalışıcak beni kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum zamanında bu evi ödemek için çok zorluk çektik hala borcu bitmedi zaten. Bankaya borcuda 20 bini geçmezmiş zaten diğeri ev satıldığı zaman kapatılabilir.
Boşanmak istiyor musun ?

Kardeşleride var ama 2 erkek ikisinin evi var. Bekar zaten sözde bu tamamen bizim. Demekkki icradan döndürene kadarmış. Boşanmayı kendi hiç düşünmüyor zaten ki bu durumda ben düşünüyorum artık

Öncelikle işe girip çalışmaya başlayın.
Kocanız laf ederse bana güvenmediğin için evi annene verdin. Artık ben de sana güvenmiyorum. Her kazancımı kendi annemin üzerine yapacağım deyin.
Görün bakın yalan sevgisi kalıyor mu size karşı?

Kandırılıyorsunuz.

Kardeşleride var ama 2 erkek ikisinin evi var. Bekar zaten sözde bu tamamen bizim. Demekkki icradan döndürene kadarmış. Boşanmayı kendi hiç düşünmüyor zaten ki bu durumda ben düşünüyorum artık
Bak canım benim zaten eğer gözden çıkardıysan adamı ona boşanma falan deme asla önce bi avukatla konuş sana illaki yol gösterir. Sonra da avukatla konuştuğunu asla eşine söyleme kendin paranı kurtarmaya çalış evi istemiyorum satalım borcumuzu kapatalım illa ki tekrar biriktirip alırız diye bi konuşma yap belki razı olur. Eğer razı olmuyorsa o zaman gerçekten kararlıysan istediğini yapmazsa boşanacağını söyle. Belki bu şekilde korkup evi geri satabilir. Ama avukatı asla söyleme yoksa hazırlık yapar her şeyi kılıfına uydurur

Kocanız laf ederse bana güvenmediğin için evi annene verdin. Artık ben de sana güvenmiyorum. Her kazancımı kendi annemin üzerine yapacağım deyin.

Kandırılıyorsunuz.

Evet açık açık salak yerine konuyorum. Güzel yorumumda

Kandırılıyorsunuz.

Evet açık açık salak yerine kondum hemde ilk değil. Düşün düşün kafayı yedim. Ev tamam vermeseler anlarım ama benim hayatımı engelleyip evde kenar süsü gibi oturdum şimdiye kendi çabamla çok şey alırdım zaten bu yüzden bana bi gelecek hazırlamak zorunda değil mi ? Aslolan bu değil mi?

Bak canım benim zaten eğer gözden çıkardıysan adamı ona boşanma falan deme asla önce bi avukatla konuş sana illaki yol gösterir. Sonra da avukatla konuştuğunu asla eşine söyleme kendin paranı kurtarmaya çalış evi istemiyorum satalım borcumuzu kapatalım illa ki tekrar biriktirip alırız diye bi konuşma yap belki razı olur. Eğer razı olmuyorsa o zaman gerçekten kararlıysan istediğini yapmazsa boşanacağını söyle. Belki bu şekilde korkup evi geri satabilir. Ama avukatı asla söyleme yoksa hazırlık yapar her şeyi kılıfına uydurur
Sabahtan beri bunu düşünüyorum alıp gidiccem herşeyimi.. çok mantıksız hem çalıştırmıyor hem bana birşey yapmıyor hem seni çok seviyorum diyor çelişki dolu evlilik. Sonunda ben kalıcam ortada çalışıp kendi evimi çok rahat alabilirim zaten neden anlam veremiyorum
Seni her konuda madur etmiş bu da son gol olmuş

Ben dini hukuki boyutunu bilmem hakkin var mi yok mu? Ama ahlaken olmamis.Kalp kirici.Bu adam hic olmicek anlasilan ya da olunce arkasindakiler umrunda degil.

Back
X