- Konu Sahibi S u l i e t
Çok şanslısın kardesim çocuğun yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu iyi dekontlara ulaş işinde en iyi bi avukat bul ev için arabanı altınlarını verdiğini ispatla şahit vb bi şekilde yada çaktırmadan ses kaydı yap eşini konuştur kurtarırsın paranı öyle adama böyle yapılır boşa at ondan sonraEşim ödüyor sözde çoğu zaman ödeyemiyor annemin maaşından direk kesiliyor zaten kadında sorun etmedi hiç.
Çok şükür ki yokÇok şanslısın kardesim çocuğun yok
Hakkınızın yenmesini nasil bu kadar sakin karsilayabiliyorsunuz?
Nasil kiyametleri kopartmadiniz o kadar fedakarliklarin karsiligi bu mu olacakti?
İyi günler kk’nın güzel bayanları. Konuyu uzatmadan anlatıcam aklınıza ihtiyacım var çıldırmak üzereyim içim parçamparça.
Çok mükemmel giden bir evliliğim olmadı sanırım olmayacakta hep bir sıkıntı. Severek evlendim ama sevmek yetmedi bu evliliğe cocuğumda yok .Neyse hayatımda içim hiç bu kadar buruk olmamıştı. Bize verilenn bir evimiz vardı kiradayız ama kirasıyla karşılıyoruz. Evliliğimizin ilk zamanı bu ev icraya düştü ve bileziklerimi krediyle aldığımız arabayı satıp ödedik. Hiç istemedim çünkü onlar benim garantimdi evin tapusunda Başkan kişide elimde avucumda birşey yok şuan. Eşime kendimize ayrı alalım satalım arabayı altınlarıda dedim ama dinlemedi bu ev bizim zaten tapusunu üzerine yapıcam dedi. İnanmadım ama vermmek zorunda kaldım. 2 yıldır yana yakıla borç ödüyoruz gerçekten çok kıstım kendimden. Kendim çalışsam korkmam mesleğim var ama eşim tutturmuş ben seni çalıştırmıcam diye çalıştırmıyorda. Gel zaman git zaman biz ev bulduk sözleşmeyi imzalarken ev annemin üzerine olacak dedi. İnan’ın yutkundum sustum. Ben zaten istemiyorum huzur olsun yeter ama ben o kadar cefa çektim kendime hiç bakamadım bile ama konuşabilirdi. Geldim keşke söyleseydin kendi üzerine alsan evlilik sözleşmesi yapabilirim yeterki gururumu incitme mal kaçırıyor gibi oluyor dedim(sanki alıp kaçıcam evi) benimde çok hakkım var ben olmasam ev icradan gitmişti arabayı annem aldı çünkü. Bu konular çok ince arkadaşlar nerden bakarsanız bakın ne olur bana yol gösterin. Çalışmadığım için evet kendi önümü görmek isterdim en azından bileziklerim olsa hoş görürdüm tabi vermek istemezler diye ama çok Emeğim var. Gururum çok kırıldı bu durum çok ayıp geldi bana kötü hissettirdi çünkü eşim gerçekten çekilecek biri değil sabrettim fedakar davrandım böyle olması acayip. BUnun için tartışılmıyorda bu sefer mal delisi olucam. Nasıl çözebilirim? İçimde herşey bitti artık. Empati kurup cevap verin lütfen
Evet bize verdi Kalan borcunuda biz ödüyoruzKaçırmış olabilirim ama evi , eşinizin ailesi mi sizlere vermişti .
Naif bir kisiliginiz var sanirim.Karşılamazdım yanlış konuşurum sakinleşeyim diye bekledim o an ağlardım şimdi duygusallığım geçti öfkem kaldı. Birde danışmak istedim mal meraklısı gibi mi olurum diye ben hep böyle düşündüğüm için kaybettim zaten
Tapuya gitmedik evin sözleşmesini yaparken söyledi. Allah razı gelmesin napcağımı şaşırdım bugün konuşucam sanırım kopacak ipler hoş koptu zaten içim bambaşkaKeşke tapuda deseydiniz esinize annenin değil bari senin üzerine olsun diye. Bizde de evliliğinin ilk günleri araba alacaktik benim altinlarimla babasının üzerine olacaktı bende vermek istemedim ve vermedim de eşimle konuştum.
Birşey yapacaksan senin ya da benim üzerimize olsun bir şeyleri beraber yapalım dedim. O gün bugün eşim hiçbir şeyi annemin üzerine yok babamın üzerine demez ya benim olur ya da onun üzerine.
Evet gerçekten böyle bir konu çok kirginliklara yol açıyor bende sizin gibi düşünmüştüm o zamanlar.
EVEt hepsi mal düşkünü para düşkünü çıktılar maalesefZaten eşinizin yaptığı kabul edilemez. Her türlü sahtekarlık. Bunu asla kabul etmeyin. Ev parasında sizin bir sürü katkınız var. Evi üstüne kabul eden kayınvalidenin de aklına şaşarım. Hepsi leş kargası herhalde.
Konuşmaya çalıştım arkadaşlar . Sakin şekilde sordum neden tapuyu verdin o kadar vaatten sonra benim rızkımda var bitmeyen krediside var dedim bana cevap ver niye diye sordum. Eş bana aaaaa sen tapu yüzünden böyle ağlamaklısın aklıma bile gelmedi şeytanca düşünüyorsun dedi. Tamam ben anladım konuşacak birşey yok deyip ailemi çağırdım. Terkettim evi.
EVe dön sen benim karımsın ne farkeder tapu diyor. O zaman farketmiyorsa buyur benim üzerime yap dedim. Sana olan güvenim bitti gitti artık olmaz dedim. Gelmiyor musun eve dedi gelmiyorum dedim kendin bilirsin dedi :) daha da muhatap olurmuyum allah bilir. Hepsi Allah’a havale olsunArayip sormadi mi? Asil seytanca dusunen kendisi.
Şeytanca düşünüyorsun ne demek siz birlikte yaşayacaksınız neden senin yada onun üstüne değilde kv üzerine asıl öyle düşünen kendisi bence kişi kendinden bilir işi derler.Konuşmaya çalıştım arkadaşlar . Sakin şekilde sordum neden tapuyu verdin o kadar vaatten sonra benim rızkımda var bitmeyen krediside var dedim bana cevap ver niye diye sordum. Eş bana aaaaa sen tapu yüzünden böyle ağlamaklısın aklıma bile gelmedi şeytanca düşünüyorsun dedi. Tamam ben anladım konuşacak birşey yok deyip ailemi çağırdım. Terkettim evi.