- 26 Mayıs 2015
- 423
- 296
- 103
Kızlar 22 Nisan gecesi eşim arkadaşlarıyla dışarıdaydı. Saat 22 30 gb aradım geliyorum dedi sonra ben neden bilmiyorum binamızın görüntülü diyafonunu açtım hani ordan gelişine bakıcam sonra eşimin gülme sesini duydum kendisini görmüyorum ama kameranın önünde değil sadece sesi geliyor güldükten sonra seni çok seviyorum tamam kızımıza slm söyle dedi [ yalan söylemeyeyim kızımıza kısmını tam duymadım başka bişey de olabilir] sonra bi dk kadar sessizlik oldu kamera kapandı tekrar açtığımda göremedim ve hemen sonrasına eve geldi. Çok sinirliydim odaya çektim hemen kimle konuşuyorsun dedim kimseyle dedi söyledim duyduklarımı ama yemin etti konuşmadım diye sadece sitenin ön kapısının orda [diyafona uzak ses gelmez] onu bırakan arkadaşına arabanın arkasına yiyecekler koyduğunu kardeşine slm söyle dediğini söyledi ama ben duyduğumdan eminim.. Sonra tlf gösterdi yeminler etti kapattık konuyu o gece sabah ben yine konuyu açınca kendisi müşteri hizmetlerini aramış döküman istemiş ama döküman 21 inde kesildiği için bakamadım ama o kadar emin ki kendinden o gece son konuşmanın saatinin resmini çekti saklıyor bu hafta dökümanla karşılaştıracak.sonra ben bu konuyu hergün her şekilde gündeme getiriyorum içim hiç rahat değil diye oda herşeyi yapmaya hazırım ne istersen yapalı dedi sitenin kamera görüntülerine bakalım ben orda konuştum mu diye dedi ama kamera bozukmuş bakmadık bu fikirler hep ona ait böyle olunca kendimden şüphe ediyorum yanıldım mı diye ama duydum yani..Bana çocuklarına çok düşkün her fırsatta beni çok beğendiğini çok mutlu olduğunu söyler ki gerçekten öyleyizde..Maaşını alır bana getirir ne istesek yapar bişey esirgemez araba desek genelde bende arada arkadaşları için alır çıkar o kadar Yeminler ediyor Kuran a el basıyor yapmadım yapmam huzurumuzu bozma falan diyor. Neredeyse 1 ay olacak çok bunalttı onuda kendimi de farkındayım ama atamıyorum kafamdan. Ve sonra dün gece tlf karıştırdım bi KADIN ve yanında bi kız 12 13 yaşlarında profilde ayrılığa dair durumlar paylaşıyor seven insan vazgeçmez gb iş yerinden ötürü 6 7 bayan no vardır tlf. Bu kim dedim söyledi ben şüphelendim kadının no çektim bugün fatura dökümanına tekrar bakıcam ben mi abartıyorum yoksa varmı bişey ne yapmalıyım bilmiyorum.