Aklınıza çok ihtiyacım var nolur yardım edin

Yani adamin suçu yok gibi. Siz sakin olun zaten evde kapali kalmak yeterince bozdu psikolojimizi. İyice zindan etmeyin kendinize. Adam kayit filan saklamiyor demekki. E devletine bakin uzerine olan hatlarina ney. Yani 12 13 yaşinda kizi varsa zaten saklayamaz öyle.

Karsi taraf aradiysa ya da internet uzerinden gorusuyorlarsa dokumde cikmaz. Adam bunu biliyorsa bu kadar rahattir. Kizimiz dedigi de, ortak cocuklari olmayabilir elbette ama kadinin kizini kendi kizi gibi sevmis benimsemis olabilir. Velhasili bence dogru duydunuz ama ispatlamaniz zor.
İlk defa bu kadar fesat dusunup yorum yaptim, genelde yoktur ya oyle bi sey derdim ama niyeyse sizin olayda benim icime sinmeyen bi seyler var. Esinizin israrla kendini aklama cabasi olabilir, ben masum olsam gunahim aliniyor olsa, bir yerden sonra sinirlenir neye inanirsan inan umrumda degil falan derdim sanirim. Ya da sizin duydugunuz konusmanin bir benzerini taaa sitenin girisinde arkadasimla yaptim aciklamasi cok talihsizce, panikle soylenmis gibi

Çok seviyorum degilde, cok selam soyle mi dedi acaba. Bence de yanlis anlamissinizdir ama hala sinirlenmeyip ikna etmeye çalışıyorsa ya suclu psikolojisi yada maaşallah cok iyi bir esiniz var ve günahını aliyorsunuz. Umarim ikincisidir. Keske kameralar bozuk olmasa emin olurdunuz. Diyafonlar sesi oyle cok iyi vermez ki.. bence baska bir sey gorene dek (inşallah gormezsinis) konuyu kapatin huzursuz olmayin aile içinde

Yani adamin suçu yok gibi. Siz sakin olun zaten evde kapali kalmak yeterince bozdu psikolojimizi. İyice zindan etmeyin kendinize. Adam kayit filan saklamiyor demekki. E devletine bakin uzerine olan hatlarina ney. Yani 12 13 yaşinda kizi varsa zaten saklayamaz öyle.
Yani kendi kızı değildir tabiki ama kadının kızını sahiplenmiş görünmek için demiş olabilir diye düşünüyorum

Karsi taraf aradiysa ya da internet uzerinden gorusuyorlarsa dokumde cikmaz. Adam bunu biliyorsa bu kadar rahattir. Kizimiz dedigi de, ortak cocuklari olmayabilir elbette ama kadinin kizini kendi kizi gibi sevmis benimsemis olabilir. Velhasili bence dogru duydunuz ama ispatlamaniz zor.
İlk defa bu kadar fesat dusunup yorum yaptim, genelde yoktur ya oyle bi sey derdim ama niyeyse sizin olayda benim icime sinmeyen bi seyler var. Esinizin israrla kendini aklama cabasi olabilir, ben masum olsam gunahim aliniyor olsa, bir yerden sonra sinirlenir neye inanirsan inan umrumda degil falan derdim sanirim. Ya da sizin duydugunuz konusmanin bir benzerini taaa sitenin girisinde arkadasimla yaptim aciklamasi cok talihsizce, panikle soylenmis gibi
Bana da oyle birsey yok gibi geldi. Ama bende israrla inandirmasina sasirdim

Kullandığı operatörün uygulamasına girip baksana.. dokumakla ugrasacagina.. al telefonu indir uygulamayı turcellin uygulamasının adi dijital operatör diye geçiyor.. ordan bak.. o tarih ve saatte görüşme varmı numara tam yazmaz ilk 4 5 rakamı yazar numaranın arama kaydına yazarsın o ilk 4 5 rakamı kayıtlıysa cikar

İlişkisi varsa elbet o da aramıştır bu kadını bir kere bile olsa. Dökümanlarını çıkarıp aradığı, mesaj gönderdiği bütün numaraları kontrol et, için rahat etmiyorsa.

Belkide başka biri vardı diyafona yakın, binaya girip çıkan oluyordur sonuçta, o kameralar her açıyı görmüyor ki
Telefon kayıtlarını çıkarmayı teklif etmiş, sonuçta bir ilişkisi olsa buna cesaret edemez, belki o an karşı taraf aramıştır ama arama kayıtlarının tümü çıkınca sürekli iletişim kurduğu numaralar da çıkar, saklayamaz yani , o yüzden bu bence doğruluğunu ispatlar. Ama şu var ki o kayıtlardan bir şey çıkmazsa siz eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız? Kendi eşimden düşünüyorum onu böyle rencide etsem asla affetmez, çok kırıcı bir durum üstelik bir aydır sürüyormuş
Ben dedim ki sesi benzetmiş olsam falan an orda benden başka kimse yoktukimsenin günahını alamam dedi

Kullandığı operatörün uygulamasına girip baksana.. dokumakla ugrasacagina.. al telefonu indir uygulamayı turcellin uygulamasının adi dijital operatör diye geçiyor.. ordan bak.. o tarih ve saatte görüşme varmı numara tam yazmaz ilk 4 5 rakamı yazar numaranın arama kaydına yazarsın o ilk 4 5 rakamı kayıtlıysa cikar
Böyle bişey olduğunu bilmiyordum Vodafone kullanıyor ne proğramı ne olarak indiricem?

Bana da oyle birsey yok gibi geldi. Ama bende israrla inandirmasina sasirdim
Bende dedim bu kadar ilimli yaklasmanada şaşiriyorum diye Çok üzülüyorum diye kiyamiyormus birde sen istediğin kadar söyle ben artık duymuyorum konuş konuş bi yere kadar yapacagimiz bisey varsa bundan sonra onlari soyle dedi

Benim düşüncem 1 aydır yapmayan biri bu kadar suçlamyi kaldırmaz ki sinirlenir illaki kendini kanıtlamaya uğraşmaz diye düşünüyorum benmi yanlış düşündüm ki bilemedim

Benim düşüncem 1 aydır yapmayan biri bu kadar suçlamyi kaldırmaz ki sinirlenir illaki kendini kanıtlamaya uğraşmaz diye düşünüyorum benmi yanlış düşündüm ki bilemedim
Yani illaki arada kiziyor sinirleniyor ama sonra gelip yok öyle bisey os şeyler düşünme falan diyor

Kendimi yerine koyuyorum eşinizin, bana öyle bir suçlama yapılsa, yok öyle bir şey diye açıklama bile yapmam hala 1 ay sonra. Kızgın cevap veririm yada hiç vermem. Yani bunu açıklama gereği bile hissetmem, sizi avutma gereği bile hissetmem ama bir suçum varsa, ikna etmeye çalışırım herhalde.

Yav insan başkasindan çocuğu olduğundan şüphe ettiği bak şüphe ettigi diyorum adamla nasil ayni catı altinda durur ki? İlla bilmek kesin emin olmak gerekmez bazi şeyler için, şüphesi bile güveni karşıliklı yok eder, hele ki aylarca adamin başınin etini yiyceksiniz? Bitmistir o evlilik benim gozumde, adam da sabirliymiş hee, biri beni yapmadığim bisey icin bu kadsr suçlasa 2.gun s..r çekerim

Yav insan başkasindan çocuğu olduğundan şüphe ettiği bak şüphe ettigi diyorum adamla nasil ayni catı altinda durur ki? İlla bilmek kesin emin olmak gerekmez bazi şeyler için, şüphesi bile güveni karşıliklı yok eder, hele ki aylarca adamin başınin etini yiyceksiniz? Bitmistir o evlilik benim gozumde, adam da sabirliymiş hee, biri beni yapmadığim bisey icin bu kadsr suçlasa 2.gun s..r çekerim
Ben çocuğu vardır diye hiç şüphe etmedim sadece biri varsa onun çocuğuna dair sevme tabiriyle kızımiza demistir dedim..benim tek şuphem konuştuğu biri var mı

Ben çocuğu vardır diye hiç şüphe etmedim sadece biri varsa onun çocuğuna dair sevme tabiriyle kızımiza demistir dedim..benim tek şuphem konuştuğu biri var mı
E bu daha kotü bacım, biyolojik baba olsa yine iyi,biri varsa ve onun kızını kendi kızı gibi sahipleniyorsa o adam zilzurna aşıktır, hangi adam elalemin çocuğunu sahiplenir durup dururken? Valla Boşanmaya niyetin yoksa hiç kurcalama artik, varsa da indir bi casus program düş peşine, ver dilekceni bitir, ama allah aşkina sorup durma, senin onuruna oluyor olan farkinda değilsin

Back
X