- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi dönem öyle sıkıntılar vardı başka bi şehirden buraya yerleşmişti ve kendini kötü hissediyordu ama şu son bi kaç senedir ailesinin bir kısmıda buraya gelince herşeyimiz yoluna girdi o bunalımdan çıktı çok iyi bir çift olduk çaresiz kaldım inanın napıcam bilmiyorumEşinizi çok iyi anlatmışsınız ama eski konularınıza baktım eşiniz sandığınız kadar iyi değil. Maaşını size eksik söylüyormuş üstelik maaşının 4te birini sizden saklıyormuş, siz öğrenip kızınca küfürler, hakaretler olmuş. Bence eşiniz sizin şuan anlattığınız kadar efendi değil , eşe küfretmek hakaret etmek ne demek üstelik haksızken. Bu konunuzu bilmem ama uyanık olun derim
Burada çok uyanık ve akıllı kadınlar var, onların fikirlerini dikkate alın derim. Ben çok akıllı değilimdir o yüzden bu konunuzda yorum yapamıyorum, haklısınız kafa karıştıran bir konu buEvet bi dönem öyle sıkıntılar vardı başka bi şehirden buraya yerleşmişti ve kendini kötü hissediyordu ama şu son bi kaç senedir ailesinin bir kısmıda buraya gelince herşeyimiz yoluna girdi o bunalımdan çıktı çok iyi bir çift olduk çaresiz kaldım inanın napıcam bilmiyorum
Buradaki arkadaslarda demiştir sanırım kullandığı operatörü n uygulamasında sık görüştüğü 3numara yer alır özellikle oraya bakıp karsilastirabilirsiniz,diyafon olayına gelince bazi yeni görüntülü diyafonlar sesi iyi verir,araştırmaya devam edecekseniz tartışmayı bırakın unutmuş gibi gizliden takip edin.Ben dedim ki sesi benzetmiş olsam falan an orda benden başka kimse yoktukimsenin günahını alamam dedi
Vodafone internet sitesine girin. Giriş yapın telefon no ve şifreyle. Telefonuna şifre istiyorsunuz. Oradan bu ay içindeki ve geçmiş aylardaki tüm görüşmeleri görebilirsiniz. Arasın veya aransın. Yalnız numaraların tamamı çıkmaz, onu da karşılaştırarak halletmeniz lazım artık. WhatsApp veya FaceTime aramasıysa bile mobil internetinden yemiştir muhtemelen, o da çıkar.Böyle bişey olduğunu bilmiyordum Vodafone kullanıyor ne proğramı ne olarak indiricem?
Maaşını bile alıp size veriyorsa neyle aldatabilir kiKızlar 22 Nisan gecesi eşim arkadaşlarıyla dışarıdaydı. Saat 22 30 gb aradım geliyorum dedi sonra ben neden bilmiyorum binamızın görüntülü diyafonunu açtım hani ordan gelişine bakıcam sonra eşimin gülme sesini duydum kendisini görmüyorum ama kameranın önünde değil sadece sesi geliyor güldükten sonra seni çok seviyorum tamam kızımıza slm söyle dedi [ yalan söylemeyeyim kızımıza kısmını tam duymadım başka bişey de olabilir] sonra bi dk kadar sessizlik oldu kamera kapandı tekrar açtığımda göremedim ve hemen sonrasına eve geldi. Çok sinirliydim odaya çektim hemen kimle konuşuyorsun dedim kimseyle dedi söyledim duyduklarımı ama yemin etti konuşmadım diye sadece sitenin ön kapısının orda [diyafona uzak ses gelmez] onu bırakan arkadaşına arabanın arkasına yiyecekler koyduğunu kardeşine slm söyle dediğini söyledi ama ben duyduğumdan eminim.. Sonra tlf gösterdi yeminler etti kapattık konuyu o gece sabah ben yine konuyu açınca kendisi müşteri hizmetlerini aramış döküman istemiş ama döküman 21 inde kesildiği için bakamadım ama o kadar emin ki kendinden o gece son konuşmanın saatinin resmini çekti saklıyor bu hafta dökümanla karşılaştıracak.sonra ben bu konuyu hergün her şekilde gündeme getiriyorum içim hiç rahat değil diye oda herşeyi yapmaya hazırım ne istersen yapalı dedi sitenin kamera görüntülerine bakalım ben orda konuştum mu diye dedi ama kamera bozukmuş bakmadık bu fikirler hep ona ait böyle olunca kendimden şüphe ediyorum yanıldım mı diye ama duydum yani..Bana çocuklarına çok düşkün her fırsatta beni çok beğendiğini çok mutlu olduğunu söyler ki gerçekten öyleyizde..Maaşını alır bana getirir ne istesek yapar bişey esirgemez araba desek genelde bende arada arkadaşları için alır çıkar o kadar Yeminler ediyor Kuran a el basıyor yapmadım yapmam huzurumuzu bozma falan diyor. Neredeyse 1 ay olacak çok bunalttı onuda kendimi de farkındayım ama atamıyorum kafamdan. Ve sonra dün gece tlf karıştırdım bi KADIN ve yanında bi kız 12 13 yaşlarında profilde ayrılığa dair durumlar paylaşıyor seven insan vazgeçmez gb iş yerinden ötürü 6 7 bayan no vardır tlf. Bu kim dedim söyledi ben şüphelendim kadının no çektim bugün fatura dökümanına tekrar bakıcam ben mi abartıyorum yoksa varmı bişey ne yapmalıyım bilmiyorum.
Vodafone un uygulamasını bilmiyorum ya.. internete yaz çıkar varsa uygulamasıBöyle bişey olduğunu bilmiyordum Vodafone kullanıyor ne proğramı ne olarak indiricem?
Internette baktım vodafone yanımda adı galiba indir bak bakalımBöyle bişey olduğunu bilmiyordum Vodafone kullanıyor ne proğramı ne olarak indiricem?
o o kadar kolay değil, çocuk oyuncağı değil bi dilekçeyle telefon kayıtları dinlensin.yeter bu kadar zamandır üstüne gidiyorsunuz.güvenmiyorsanız devam etmeyin evliliğe.ya da güvenin ama uyanık olun.Dökümanda baktık şimdi Nisan başından 21 ine kadar farklı hiç bir no yok bildiğim bi iki arkadaşı ben annesi ve abisi.. İstersen dedi savcılıkta dilekçe ile konuşmalarda dinlenirmiş öğrendim gidelim beraber bakalım istersen dedi kendinden çok emin ben asla bişey yapmadım diyo
Eğer whatsap üstünden konuşuyorsa dokümanda çıkmazDökümanda baktık şimdi Nisan başından 21 ine kadar farklı hiç bir no yok bildiğim bi iki arkadaşı ben annesi ve abisi.. İstersen dedi savcılıkta dilekçe ile konuşmalarda dinlenirmiş öğrendim gidelim beraber bakalım istersen dedi kendinden çok emin ben asla bişey yapmadım diyo
Bende bunu çok düşünüyorum ama nereye saklayacak,üzerine hat var mı diye e devletine baktım yok bilemiyorum ama konuyu kapatıp uzaktan takibe alicam çünkü içim hiç rahat değilikinci bir telefonu olabilir mi? o yuzden telefon hakkinda bu kadar korkusuz ve net olabilir mi? kadinlar hissediyor kim ne derse desin.
konustugu kisinin uzerine olabilir, takip edilemez hatlar var onlardan olabilir acik hat deniyor, kullanan kisinin uzerine degil.. guvenmis gibi yapin. rahatlasin. tekrar hatasini yakalarsiniz.. yapabileceginiz baska bir sey yok..Bende bunu çok düşünüyorum ama nereye saklayacak,üzerine hat var mı diye e devletine baktım yok bilemiyorum ama konuyu kapatıp uzaktan takibe alicam çünkü içim hiç rahat değil