ay ay ay aynı benim 4 sene önceki haliiimm
Canım seni çok iyi anlıyorum... Benim de üni de hoşlandığım bi çocuk vardı hatta aşıktım ben ona fena kapılmıştım, kantinde görünce güm güm kalbimin atması, elimin ayağımın buz kesmesi, yolda yürürken insanların yüzüne bakıp onu görürmüyüm acaba diye gözlerimin onu araması vs vs vs.. Ne kadar safmışım diyorum şimdi
O da aynı seninki gibi bi sıcak bir soğuktu bana karşı.. Ne yaptıgını anlayamadım , yaz tatilinde seni seviyorum dedi aradı tabi ben havalara uçtum ( o halimi hala unutamam, deli gibi sevinmiştim, bir sonraki ilişkimde o sevinçleri bulamadım, ilkler farklı oluyormuş demek) Ama sonra bi daha aramadı sormadı, ben aradım çıkmadı telefonuma..ayrı şehirlerdeydik yazın.. Kış geldi okula döndük ben aradım bunu durumunu öğrenmek için. Buluştuk falan ama yok dedim bundan bişi çıkmıcak.. Soğuk tavırlarına devam etti.. Sonradan öğrendim hayatında bi başka kız olmuş.. O zaamn çok üzülmüştüm ama oluyor bunlar.. Erkekler biraz havai kızlar.. Gönülleri hemencecik başkasına kayıyor.. O yuzden sana şunu tavsiye edicem o çocugun peşini bırak boşver salla gitsin, msnden de faceden de sil gitsin.. Sonuçta sen onunla bu saatten sonra arkadaş olabilecekmisin hayır !! O yuzden kandırma kendini bas neşteri yarana

Keşke ben de öyle yapsaymışım zamanında diorum şimdi, ama resmen çocugun peşinde koştum.. Değmezmiş..