Radyoloji Aklınızda bulunsun....Radyoloji Teknisyeniyim...

Türkiyede Hastane Konusu Rezalet Birakin Böyle Duyarli Olmayi Azarlamasalar Yeter.
Kapicisindan Tutunda Paspasçisina Kadar Aslan Kesiliyorlar Her Biri Bişey Sormayada Gelmiyor Yazik Bizim ülkemizde Insana Verilen Deyere çok Yazikk .
Sanada çok Teşekkürler Oslemm .
Senin Gibi Güzel Yürekli Insanlar Her Zaman Var Olsun Canimcim

teşekkürler ceylan biliyorum duyarlı insanlar da var kendini beğenmiş insanlar da sorma o paspasçılar bizden daha kral görsen biz bile öyle yerleri gökleri inlete inlete yürümüyoruz adres sorana bi cvp veriyoruz bugün bile klinik şefinden ders aldık hstaya hoşgeldin nslsınız iyimisiniz sorularını devamlı sormamız gerektiğini yapmamız gereken tek şeyin güleryüzlü olmak gerektiğini 1 saat anlattı gerçi bizim klinik şefimz çok şekerdir :) ben şöyle düşünüyorum ben o hastalar olduğu için orda görevliyim onlar olmasa ben olmam herkese sağlıklı günlera.s.

canım gerçekten çok geçmiş olsun daha o kadar gençsin ki öncelikle kullandığın ilacın adını yazarsan daha fazla söyleyebileceğim şeyler olur.. yüzmeye gitmen ve fizik tedaviye gitmen gerçekten çok iyi buna çok sevindim çünkü bu güçlenmene yardımcı olacaktır bunun yanı sıra beslenmene çok dikkat edeceğini biliyorsun dansitomtre ölçümündeki t skorunun 2.77 den 2.55 e düşmesi her ne kadar bir fark yokmuş gibi görünse de iyi bir gelişme çünkü değerlerin yükselme ihtimali de var biliyorsun iliac disfonksiyonu için fizik tedaviden ve spordan başka bir alternatifin yok hipofiz bezinin kalınlaşmasına gelince raporu görmem lazım incelenen bölge ve nerede saptandığı önemli hipofiz sapındamı sikliustamı vs.. adenoma gelince adet düzensizliğin varmı? biliyorsun ki adenom süt hormonu prolaktinin yükselmesi ile meydana geliyor ve bu daha beynin işleyişi ile alakalı eğer hipofizde bir kitle varsa hipofiz adenomu meydana gelir adenomlar genellikle zararsızdırlar. beyni ve hipofiz olumsuz yönde etkilememektedir o yüzden için adenom yönünden rahat olsun ağrılarını gidermek içinde yapacağın fizik tedavi egzersizleri kendine dikkat etmen ve beslenmen azaltacaktır kendine iyi bak sağlıcakla kal

a evt histerektomiydi dimi kusura bakma canım fizik tedavi kanser tetikleyicisi fln değildir öyle birşey olsa yapılır mı sence? adenom da dediğim gibi kafaya takılacak birşey değil sonuçta iyi huylu. beslenmene dikkat etmen güzel rica ederim geçmiş olsun

oslemm merhaba 28 yaşındayım geçen yıl hastalandım aç kalamıyordum tansiyonum düşüyordu 4 e vücudumun her tarafından ter fışkırıyordu.ben hamileyken yüksek tansiyon şeker oldu o devam ediyor diye düşündüm.akşama kadar yataktan kalkamıyordum. tahlil yapıldı toksik guatr çıktı bende on ay kadar propsil kullandım altı taneyle başladık en son bire indirdik . ilk tahlildeki değerler çok yüksekti sonrakiler hep normal çıktı. iki ay ara verdim .bu arada hep halsizim saçlarım dökülüyor.sanki bileklerime kan gitmiyor.tahlilleri yaptırdım normal sonuçlar doktora kansızlığa bakalım dedim bakmadı. bir iki saatte bir yemek yemem gerekiyor ayakta kalabilmek için.çok düzenli besleniyorum. ayrıca 5-6 yıldır boşluklarım ağrıyor nefes alırken bile neden olabilir. duyarlı olduğun için teşekkür ederim . maalesef halsizim dememe rağmen onu bile araştırma gereği duymadı doktor. 3 yaşında bir çocuğum var çok da zor oluyor .hem nasıl oruç tutucam ben?

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun senin önce iyi bir hastanede iyi bir doktora görünmen gerekir.. net birşey söyleyemem çünkü muayeneden sonra gereken tüm radyolojik tetkikleri ve tahlilleri yaptırıp uzman bir doktor tarafından değerlendirilmesi lazım çünkü şu anda yaşadığın belirtiler şeker ve tansiyonla alakasız gibi görünüyor şeker ve tansiyonda ne majör ne de minör belirtiler içine girmiyor söylediklerin uzun bir süre oruç tutamayabilirsin çünkü sen hastasın tedavi olman gerekiyor doktorun kansızlığına bile bakmaması ayrı bir ilgisizlik bunlar olağan belirtiler mi ki ? lütfen bir uzmanla görüş hoşcakal

banada yardım edermisin acaba bayagı üşütmüşüm öksürükten ve terlemeden bugün çok zor çalışıyorum bana acil bişeyler önerebilirmisin ceryanda kalmam ve klima beni mahvetti. lütfeeeeeeeeen

banada yardım edermisin acaba bayagı üşütmüşüm öksürükten ve terlemeden bugün çok zor çalışıyorum bana acil bişeyler önerebilirmisin ceryanda kalmam ve klima beni mahvetti. lütfeeeeeeeeen

merhaba yıldız özel mesaj göndermek istedim ama olmadı uzun bir süre tatildeydim mesajını o ara yazmışsın cevap veremedim umarım iyisindir sormak istediğin birşeyler varsa tkrar sorabilirsin ama hata bende keşke gitmeden yazsaydım bir süre yokum diye.. neyse sevgiler a.s.

merhaba oslemm, umarım sen ve arkadaşların şeker gibi şefinizin size önerdikleriyle ve kendi sağ duyunuzla meslek hayatınız boyunca hastaların melekleri olmaya devam edersiniz. Her meslekte iyinin ve kötünün olduğuna inanıyorum Sonuçta okullardan diploma alırken karakter değil bilgi diploması alınıyor. Ve bilgileri her birey kendi kişiliği ölçüsünde kullanıyor, yansıtıyor. Bu şevkinizin kırılmaması, nankörlük örneği olaylarla karşılaşmamanız dileğiyle.a.s.:1hug:

çok nazik ve ince düşüncelisiniz bugün hastanede tatsız bir olay oldu. bu mesajınız bana çok iyi geldi teşekkür ederim sağolun sizin gibi düşünen insanlar olduğu sürece hastalarımdan yardıma muhtaç insanlardan hiç kopmayacağım ve yalnız bırakmayacağım.a.s.

:tesellislemmcim, sen sağlık,ben eğitim sektöründe çalışıyoruz. İşimiz bire bir insanlarla ve bu yüzden çok zor. Her şey anında yaşanıyor,söyleniyor, telefon ya da mail yoluyla değil, o anki duygularla. Bazen hasta ya da öğrenci/veli de istemeden yanlış davranabiliyor, biz de. Ama bazen de gerçekten karşımızdaki sınırı aşabiliyor. Hele ki bizim onca özverimize rağmen bu tip bir davranışta bulunduklarında ister istemez insan şevk kırılması, hatta meslekten soğuma sınırına bile gelebiliyor. Ben bu gibi durumlarda hep benim öğretmen olmayı istememe neden olan örnek öğretmenimi düşünmeye, hatırlamaya çalışırım. İnan işe yarıyor. Yaşın genç(hoş ben de henüz 30 a gelmedim ama),daha kim bilir ne gibi durumlarla karşılacaksın. Her gün yeni insanlar, senden ricam bu iyi insan özelliklerini devam ettir, unutma hiç bir şey karşılıksız kalmıyor hayatta, iyilik de kötülük de. Biri bizi öyle üzerken, daha önce yardımcı olduğumuz bir insan hiç ummadık bir anda karşımıza çıkabiliyor(belki bir taksi şoförü,belki polis vb.)ve bize yardımcı olabiliyor. Bu olmasa bile içimiz rahat, o gün iyi şeyler yapmış olmanın huzuruyla başını yastığa koymanın keyfini hiç bir şeye değişemez insan bence. Sevgiyle kal...a.s.a.s.a.s.

gerçekten benim duygularımı söylüyorsun şu an..
sana katılıyorum. kötü şeyler olduğu kadar iyi şeyler de oluyor.. elimden geldiğince sınırı aşmamaya kırıcı olmamaya çalışıyorum. aslında çok sinirli bir insanım ama asla hastalarıma yansıtmam mesleğimi sevmek neleri değiştiriyor bir bilsen! kendi nazımı çekemem ama hastalarımı çekiyorum işte.
benim sözlümde öğretmen o da aynı senin gibi düşünüyor. ama en iyi meslek mutlu meslek değilmi kötü olan şeyler bende iyi olan şeyler kadar yer etmiyo.. devam edeceğim asla vazgeçmeyeceğim genç olduğum için değil mesleğimi yapabildiğim yere kadar.. mutlaka bana ihtiyacı olanlar var vt belki yüzlerce teknisyen yüzlerce tıp fakültesi okuyan insanlar var ama ben farklı olacağım..
söz..
sende sevgiyle kal..
başarılar arkadaşım.a.s.

benimde bir sorum olucak,kızımın son emarının dr (beyin cerrahı) tarafından yorumu,boyunda düzleşme,adale sıkışması,fıtık başlangıcı,çok şiddetli ağrıları var sizin öneriniz nedir.

iyi de benim mrları görmem lazım. hastanın cinsiyeti yaşı bunlarda önemli faktörler. doktorunuz mutlaka size bilgi vermiştir nsl bir tedavi uygulanacağı hakkında. ama illede seninde yorumunu istiyorum diyorsan ben gerekirsen bildiklerimle beraber uzman olan hocalarıma da danışıp size dört dörtlük bilgi verebilirim.
iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…