Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özlemcim senin burda bu yardımseverliği göstermen büyük erdem.Ne mutlu hasta olup da senin tedavi edeceğin hastalara.Umarım idealindeki tüm güzelliklere kavuşursun.Sevgiler canım.
bir tıp fakültesi öğrencisi olarak bende seni kutlarım...
kaçıncı sınıfsın canım...
merhaba benim göğsümde fibro kist var sene de bir kez ultrason çekilip takip edilsin denildi 8-9 yıldır ben 3 kez yaptırdım Ultrason kansere dönüşüp dönüşmediğini veya kanser olup olmadığını ortaya çıkarır mı ultrasonla kanser tespiti yapılabiliyormu şimdiden teşekkür ederim
biraz sonra bt çektirmeye gidicem.bu toraks nedir yaa tüberküloz geçirdinmi dedi dr beni bt ye yolladı.akciğer kanseri falan diildir umarım
bu güzel düşüncen için teşekkürler arkadaşım saolasın....
teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden..dediğiniz gibi bende de kansızlık sürekli kendini baş gösteren bir problem .en yakın zamanda jinekolog göründü demekdir..
sevgiler.
ben kansızsınız demedim sadece arkadaşımdan örnek verdim tabiki görünmenizde yarar var hoşcakal
çok teşekkürler çok ince bir davranış bu kadar yogunlukta[/QUO
teşekkür ederim sevgilera.s.
oslem selam canım. dört gündür devamlı başım dönüyor ve midem bulanıyor tv ve bilg bakınca özellikle çok kötü oluyorum. yemekte yiyorum ama aynı. şu an da gözlerimi kapatıyorum yazarken çok kötüyüm boynumdan olabilir mi bu ağrı mallum her işimizde önümüze bakıyoruz bulaşık, yemek, namaz, el işi, kitap okuma off bunun bir egzersizi vardıda biz mi yapmadık ihmal ettik kendimizi .[
yaptığınız aktivitelere bakılırsa epey stresli geçiyor zamanınız..
bende çok kitap okuduuğmda yada diğer aktiviteleri yaptığımda başım dönüyo hatta zonkluyo ama stres kökenli iyice dinlendikten snra hala aynı şekilde devam ediyorsa altında başka nedenler ararımm.. bir muayene + kranial ap ve waters röntgen çektirmenizi tavsiye ederim.. sinüzitle ilgili bir sorununuz oldumu daha önce ? bana yazın geçmiş olsun