• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Radyoloji Aklınızda bulunsun....Radyoloji Teknisyeniyim...

Özlemcim senin burda bu yardımseverliği göstermen büyük erdem.Ne mutlu hasta olup da senin tedavi edeceğin hastalara.Umarım idealindeki tüm güzelliklere kavuşursun.Sevgiler canım.

Özlemcim senin burda bu yardımseverliği göstermen büyük erdem.Ne mutlu hasta olup da senin tedavi edeceğin hastalara.Umarım idealindeki tüm güzelliklere kavuşursun.Sevgiler canım.

teşekkür ederim inan sözlerinizle kendimi çok çok daha iyi hissediyor yaptığım işe daha da bir pozitif bakıyor ve sevgimin arttığını hissediyorum. sağolun iyi günler.a.s.

bir tıp fakültesi öğrencisi olarak bende seni kutlarım...

kaçıncı sınıfsın canım...

merhaba benim göğsümde fibro kist var sene de bir kez ultrason çekilip takip edilsin denildi 8-9 yıldır ben 3 kez yaptırdım Ultrason kansere dönüşüp dönüşmediğini veya kanser olup olmadığını ortaya çıkarır mı ultrasonla kanser tespiti yapılabiliyormu şimdiden teşekkür ederim

merhaba benim göğsümde fibro kist var sene de bir kez ultrason çekilip takip edilsin denildi 8-9 yıldır ben 3 kez yaptırdım Ultrason kansere dönüşüp dönüşmediğini veya kanser olup olmadığını ortaya çıkarır mı ultrasonla kanser tespiti yapılabiliyormu şimdiden teşekkür ederim

tabiki ultrason en gelişmiş teşhiş cihazlarından biridir. rahatlıkla emin olabilirsin geçmiş olsun iyi günler.

biraz sonra bt çektirmeye gidicem.bu toraks nedir yaa tüberküloz geçirdinmi dedi dr beni bt ye yolladı.akciğer kanseri falan diildir umarım

biraz sonra bt çektirmeye gidicem.bu toraks nedir yaa tüberküloz geçirdinmi dedi dr beni bt ye yolladı.akciğer kanseri falan diildir umarım

thorax bt demek : akciğerlerinin en başından böbreklere kadar ilaçlı yada ilaçsız teşhis amaçlı yapılan bir radyolojik tetkiktir. akciğerlerin için istemiş. sonucu bana bildirirsen sevinirim geçmiş olsun

merhaba öncelikle ben teşekkür ederim. adet sancıları bir çok kadının büyük problerimden biri..benim arkadaşım da merdivenleri çıkamayacak kadar yoruluoyrdu 18 yaşında olmasına rağmen yüzü bembeyaz oluyordu tam kan sayımında anemi olduğunu öğrendik belirtilerinin adet öncesi ve adet sonrası ne kadar sürdüğü de önemli bir etken yine de bir jinekologla görüşmeni tavsiye ederim bunun dışında adet döneminde sıcak duş alıp kaslarını gevşetmeni ayak masajı yapmanı hafifleyip hafiflemediğini de gözlemlemeni tavsiye ediyorum geçmiş olsun geç cvp verdiğim için kusura bakmayın internete girmeye vaktim olmuyor. özür dilerim sevgiler.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden..dediğiniz gibi bende de kansızlık sürekli kendini baş gösteren bir problem .en yakın zamanda jinekolog göründü demekdir..
sevgiler.
ben kansızsınız demedim sadece arkadaşımdan örnek verdim tabiki görünmenizde yarar var hoşcakal

oslem selam canım. dört gündür devamlı başım dönüyor ve midem bulanıyor tv ve bilg bakınca özellikle çok kötü oluyorum. yemekte yiyorum ama aynı. şu an da gözlerimi kapatıyorum yazarken çok kötüyüm boynumdan olabilir mi bu ağrı mallum her işimizde önümüze bakıyoruz bulaşık, yemek, namaz, el işi, kitap okuma off bunun bir egzersizi vardıda biz mi yapmadık ihmal ettik kendimizi .

oslem selam canım. dört gündür devamlı başım dönüyor ve midem bulanıyor tv ve bilg bakınca özellikle çok kötü oluyorum. yemekte yiyorum ama aynı. şu an da gözlerimi kapatıyorum yazarken çok kötüyüm boynumdan olabilir mi bu ağrı mallum her işimizde önümüze bakıyoruz bulaşık, yemek, namaz, el işi, kitap okuma off bunun bir egzersizi vardıda biz mi yapmadık ihmal ettik kendimizi .[
yaptığınız aktivitelere bakılırsa epey stresli geçiyor zamanınız..
bende çok kitap okuduuğmda yada diğer aktiviteleri yaptığımda başım dönüyo hatta zonkluyo ama stres kökenli iyice dinlendikten snra hala aynı şekilde devam ediyorsa altında başka nedenler ararımm.. bir muayene + kranial ap ve waters röntgen çektirmenizi tavsiye ederim.. sinüzitle ilgili bir sorununuz oldumu daha önce ? bana yazın geçmiş olsun

Back
X