- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
İranlı ve Türkiye'de yaşamak için kuralları varo zaman niye ban ne demek saka mi falan diyosun? ki ban turkce bile degil. yani turkceyi biliyorsan ve turkcene guveniyorsan niye turkiyeli degilim virt zirt aciklama yapiyorsun? kafa bulmak icin baska seyler sec ya.
heh bak kafa bulmak dalga gecmek demek mesela
Tarik Akanli bir film „herhangi bir kadin“ oldukca iyidir.selam.izleyecem de. teşekkurler.
Uyarlama çünküÖteki taraf-Özcan denizi hiç sevmem ama film değişik bi türk filmiydi beğendim ben
dönersen ıslık çalSenede bir gün
teşekkur lerGörüyor ve arttırıyorum.
Kayıkçının Küreği.
Ben masumum anlamadan Türkan Şoray ve Kadir inanır in en sevdiğim filmi yazdım.one way ticket hemi de
o film sevilmez mi 6 7 kez izlemişimdir en az.ama mesaj gönderdimmm anlayanaaa senin vasıtanlaBen masumum anlamadan Türkan Şoray ve Kadir inanır in en sevdiğim filmi yazdım.
çok merak ediyorsaniz açtiğim onceki konuda tefsilen var sorularinizin cevabi.o zaman niye ban ne demek saka mi falan diyosun? ki ban turkce bile degil. yani turkceyi biliyorsan ve turkcene guveniyorsan niye turkiyeli degilim virt zirt aciklama yapiyorsun? kafa bulmak icin baska seyler sec ya.
heh bak kafa bulmak dalga gecmek demekq mesela
doya doya moda ya katılsana film izleyeceğine.tüm iranlıları meşhur etti.çok merak ediyorsaniz açtiğim onceki konuda tefsilen var sorularinizin cevabi.
Bence Yunanistana gidin.
Heeeee bu hanımın konusi yuzunden başıma neler gelmiştio film sevilmez mi 6 7 kez izlemişimdir en az.ama mesaj gönderdimmm anlayanaaa senin vasıtanla
Evet biliyorum yinede beğendimUyarlama çünkü
mutlaka izlerim teşekkurlerÖteki taraf-Özcan denizi hiç sevmem ama film değişik bi türk filmiydi beğendim ben
şah rıza pehlevi nin filmi var mı?tavsiye et de izleyelimmutlaka izlerim teşekkurler
izlerim teşekkurlerSenede bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?