çok teşekkur ederim hepsini izliyeceğim
bende çok merak etdim tez zamanda izlerim teşekkur derimTabiki de vesikali yarim. ilk soundtrack kullanilmis turk filmi de olabilir kendisi. Kalbimi kira kira biraktin bir hatira...
Abla olmaya çalıştığınız kişiden daha küçüksünüz büyük ihtimalle.buna ihtiyacim yok . karşinizdakini tanimadan etmeden konuşmak ,sizi kuçuk duşure bilir . abla tavsiyesi .
burdan izlemek için para mi odemeliyiz?Buradan bakabilirsin:
bırak olsun.bıktım tek çocuk olmaktannAbla olmaya çalıştığınız kişiden daha küçüksünüz büyük ihtimalle.
Iban atıyorum. Ücreti gönderin izleyinburdan izlemek için para mi odemeliyiz?
çalişmiyorum 79 doğumlu , 42 yaşindayim.Abla olmaya çalıştığınız kişiden daha küçüksünüz büyük ihtimalle.
Tamam o üye de sizin yaşlarınızda.çalişmiyorum 79 doğumlu , 42 yaşindayim.
ben de 78 doğumluyum.gene de isterseniz ablam olabilirsinizçalişmiyorum 79 doğumlu , 42 yaşindayim.
bırak olsun.bıktım tek çocuk olmaktann
ne biliyim benTamam o üye de sizin yaşlarınızda.
burdan izlemek için para mi odemeliyiz?
istememben de 78 doğumluyum.gene de isterseniz ablam olabilirsiniz
yok yok olmadııı.hepimiz kardeşizzzne biliyim benbu terbiyesizlik mi oldu şimdi?
anladim:) Hayır, buradan izleyemezsin.
Burada puanı, beğenisi yüksek Türk filmlerinin isim listesi var. İsimlerine bakarsın işte sormak yerine, seçer bulur izlersin.
ülkemize gelmeye kararlısınız yani
hepsini bin kere izledimHababam sınıfı serisi izleyebilirsin.
etkilesin . ve aklimda kalsin . korku filmi de olmasin .Daha önce de yazmıştım, ne tür filmler sevdiğinizi söylerseniz daha net fikirler gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?