Canim burda haftalik yardim yatar kontona..
Gidip almazsan o para gitmistir.. Vermezler sana..
Gidip alicaksin o tarihler icinde, gidipde vermezlerse fis veriyorlar, geldi ama odeme yapilmamistir diye postaneden..
Ama benim esim gitmedi o hafta.. Niye ??
Cunku gecen hafta vermediler bu haftada vermezler diye... ne kadar mantiksizca..
Dolayisiyla adamlar da demiski: siz niye her hafta gidipde kontrol etmediniz.. Kontrol etseydiniz..
Ugrasmak gerekiyor yani, ugrasacaksin ki, arayacaksin ki durumu anlatcaksin ki, o da belkiii verirler tekrar yardimi almadik diye..
Ama hic sanmiyorum!.. Sende bilirsin ki, cok ugrastiriyorlar Avrupada kagit islemleri..
Gitti o para..
Ben tam tersi esimi deli ediyorum,bide ben bagirip cagiriyorum uzerine,beceriksiz,saf,ugursuzzz diye..
Hicte umurumda degil, ne dusunurse dusunsun.. Bana gelmeden once ailesi dusunseydi.. Biktim canim yaa 9 yildir boyle SAF biriyle ugrasmaktan.. Ne cok saf, nede cok zeki biri olsaydi.. Orta sekerli birisi olsaydi yaa koca dedigin.. Yemin ederim resmen cileden cikiyorum karsisinda..
Midem bulaniyor yuzune bakinca, ne hali varsa gorsun diyorum o yuzden.. Ki, normalde ben insanlara cok merhamet duyan biriyim,vicdanliyimdir.. Ama yolunu cikaramayan akilsizlara tahammul edemiyorum ....