Benim yüzümde akne çukurları var ve yıllardır bunlardan kurtulmak için uğraşıyorum.Kimyasal peeling,er-yag lazer,kyrio terapi ve dermabrazyon dahil tüm yöntemleri denedim ama istediğim gibi bir sonuç alamadım bir türlü.Bunlardan kurtulmayı başaran arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar ! Yüzüme sürekli işlem yaptırmaktan yoruldum,doğal çözümlerle bu çukarulardan kurtulan arkadaşlar varmı? Kurtulan arkadaşlar varsa lütfen nasıl bir yol izlediklerini anlatsınlar
Bir krem veya bitki yok çukurlukları geçiren...
Eğer bunu soruyorsanız;yok!
Tıbbi işlemlerden memnun kalmadıysanız başka doktorları deneyin...
Zaten sivilce çukurlukları %100 geçmez hiçbir tıbbi işlemde.
Arkadaşlar bu izlerden kurtulmayı başaranlar yokmu,lütfen yazın!
ben sölüom tca 20 lik kimyasal peelinq kullanıom tamamen qeçmez tabi azalıo ewde uyquluom
ben sölüom tca 20 lik kimyasal peelinq kullanıom tamamen qeçmez tabi azalıo ewde uyquluom
arkadaşlar youtubede izledim ..... japon bi çocuk dermaroller uygulaması yapıp e vitamini kapsülü sürüyo üstüne ve böyle 23 defa yapıyoo.... her video sunuda koymuşşş. yüzdeki çukurları geçmişş..... çukur hemen geçmez 1 sene boyunca 20 günde 1 defa dermaroller yapılsa geçer gibi geliyoooo.... sizde izleyin...
nasıl birşey,nasıl uyguluyorsun ve ne aralıklarla uyguluyorsun ve nerden temin ettin bilgi verebilirmisin lütfen.
oo baya araştırmışsın qeçmişse ne mutlu ya hemen wideoyu özelden at bakım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?