Akne çukurları

gulfem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
22
0
36
İstanbul
Benim yüzümde akne çukurları var ve yıllardır bunlardan kurtulmak için uğraşıyorum.Kimyasal peeling,er-yag lazer,kyrio terapi ve dermabrazyon dahil tüm yöntemleri denedim ama istediğim gibi bir sonuç alamadım bir türlü.Bunlardan kurtulmayı başaran arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar ! Yüzüme sürekli işlem yaptırmaktan yoruldum,doğal çözümlerle bu çukarulardan kurtulan arkadaşlar varmı? Kurtulan arkadaşlar varsa lütfen nasıl bir yol izlediklerini anlatsınlar

cnm cildini yormayın ama rahatsız oluosan izelin yüzünü kazıttıqı doktor Ziya Şaylanı belki duymuşsundr alt yapı olarak lazer tedavisi fln yapmıştı

o doktorun ücreti çok pahalı ve izelin yüzünde sanırım pek bir değişiklik olmadı,doğal yollarla çözüm bulan arkadaşlar varsa lütfen yazsın

Bir krem veya bitki yok çukurlukları geçiren...

Eğer bunu soruyorsanız;yok!

Tıbbi işlemlerden memnun kalmadıysanız başka doktorları deneyin...

Zaten sivilce çukurlukları %100 geçmez hiçbir tıbbi işlemde.

Arkadaşlar bu izlerden kurtulmayı başaranlar yokmu,lütfen yazın!

arkadaşlar youtubede izledim ..... japon bi çocuk dermaroller uygulaması yapıp e vitamini kapsülü sürüyo üstüne ve böyle 23 defa yapıyoo.... her video sunuda koymuşşş. yüzdeki çukurları geçmişş..... çukur hemen geçmez 1 sene boyunca 20 günde 1 defa dermaroller yapılsa geçer gibi geliyoooo.... sizde izleyin...

canım bende paylaşıyım deneyimlerimi. senin yaptırdıgın yöntemleri çok araştırmakla birlikte tatmin ediici sonuç alan görmedigimden yaptırmadım zaten kimyasal plngler leke içindir çukurda fayda saglamaz ,dermabrasyon düşündüm çok ama cesaret edememiştim,fraksiyonel lazer çok i diolardı ondada başka forumdaki arkdaşlar yaptırdı sonuç çıkmayınca yaptırmadım ki lazerin yüzdeki tüyleri güçlendirdiinide söyleyen oldu bu dahada korkunç olurdu çukur bitmeden kılla tüyle ugraşmak... salyongoz kremleri ii dediler aldım işe yaramadı yosun yagı ,gül suyu, bi sürü maskeler aklına gelcek bütün maskeler denedim işe yarayan olmadı işte en son dermaroller aldım bakalım ii gelcekmi henüz gelişme yok dermaroller ardından silverdin kullanıyorum ben şimdi aynısefa kremi aldım mecitefndi marksı sen başka markda bakblrsn bu ii dediler şimdi onu kullanıyorum bi kız aynı sefadan sonra çukurum geçti herkes yüzüme pudra sürüo sürdüm sanıo demiş bende umut deniim dedim aynı zamanda çatlaklarada sürüorum e vitamin kapsülde kullandım işe yaramadı başka başka:) şimdilik bukdr gelşmeleri yazarm .

oo baya araştırmışsın qeçmişse ne mutlu ya hemen wideoyu özelden at bakım cnm

oo baya araştırmışsın qeçmişse ne mutlu ya hemen wideoyu özelden at bakım cnm

Sevgili arkadaşlar, TCA evde uygulanır mı hiç??? ya şaşırdım valla yazdığınıza. Onun ne kadar derin soyduğunu mutlaka araştırın. Deri kalmaz mazallah Dermaroller biraz fayda ediyor..

bende geniş gözenek için tca uyguladım ama hiç bi işe yaramadı hatta zaman geçtikçe daha kötü oldu sanki ama bu benim cildimin verdiği reaksiyon başkalarında başka sonuçlarda verebilir ama mucuzevi etkiler yaratmadığı kesin..

Arkadaşlar kulüpte yeniyim ama belki faydalanmak isteyen olur diye söylemeyi uygun buldum daha 2 gün önce duyduğum ve sipariş vermeyi düşündüğüm Pembe maske adında ünlülerin kullandığı bi ürün varmış hatta öyle bir geçer zaman ki de Berrin sivilce probleminden öyle kurtuluyormuş hakikaten cildinde gözle görülür bir düzelme var isterseniz netten şöyle bi araştırın ben almayı düşünüyorum :89:

arkadaşlar ben sivilcelerimden çok şikayetçiydim.yüzüm kollarım sırtım ve arada vücudumun başka yerlerinde de olan bir sürü sivilce... 6 ay roaccuatane tedavisi oldum.Allah'ıma şükür artık yoklar.tedavim biteli 3 ay oldu.
her neyse asıl konuya gelelim.doktorumdan memnunum hem de fazlasıyla.bana deeproller 1,5mm lik iğnelere sahip bi makineyle o kalan deliklerin tedavisini yapcak.araştırdım biraz acılı ama dayanamazsam local anestezi uygulancak.ben bu işlemi kışa bıraktım.çünkü cilt tedavisinde güneş çok zararlı olduğu için problem yaşamak istemiyorum.doktorum bu tedavinin de 6 ay süreceğini söyledi.ben sonuç alırım diye düşünüyorum.çünkü doktorum şu ana kadar ne dediyse oldu.beni hiç bi zaman kandırmadı.bundan önceki doktorlarım sivilceler konusunda pek de ciddi bi tavır sergilememişlerdi.makinenin adını yazdım araştırın isterseniz.

bunu yazdıım 3. konu oldu :) yaklaşık8-9 ay sonra sonuçları da yazarm inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…