Arkadaşlar kulüpte yeniyim ama belki faydalanmak isteyen olur diye söylemeyi uygun buldum daha 2 gün önce duyduğum ve sipariş vermeyi düşündüğüm Pembe maske adında ünlülerin kullandığı bi ürün varmışhatta öyle bir geçer zaman ki de Berrin sivilce probleminden öyle kurtuluyormuş hakikaten cildinde gözle görülür bir düzelme var isterseniz netten şöyle bi araştırın ben almayı düşünüyorum :89:
tca 20 nerden bulabiliriz kızlar
bence sakın almayın pembe maske ben kullandım hiç etkisi yok zaten dizideki berrinin yüzündeki sivilce doktor kontrolunde düzeldi
hala pembe maske mi var:) oda bir işe yaramıyor dermarollerda bi işe yaramıyor.bu japonların cildi ne kadar güzel ya.gerçi onlarınki genetik ama çok degişik kremler kullanıyorlar sürekli yeşil çay tüketiyorlar bayılıyorum bazen diyorum onların kullandıgı ürünleremi yönelsem:))bu arada yaglı ciltler için feslegen tonigi iyimiş çukurlarda işe yaramaz ama yeni sivilceler yeni izler çıkmasın diye denemk isteyen olursa ben kullanıyorum bir tutam feslegeni 1 bardak sıcak suda demleyip tonik gbi kullanıyorum.pervin dinçer bide pişik kremi öneriyor buda içindeki çinkodan dolayı sivilceye iyi geliyormuş
Benim yüzümde de akne sivilce izleri oldukça derin ve yoğundu yüzümdeki izleri kapatmak için pata krem fondotenler kullanırdım dr. Ziya şaylana-exoderm- tedavısı yaptırdım 1 gece hastanede yatıyorsunuz sonra tedavi süreci başlıyor. şuan yüzüm %80 oranında gecti ve artık fondoten bile kullanmıyorum.
merhaba arkadaşlar....
bende roccutane hapı kullanımı sonucu akne çukurları ve geçmeyen büyük akne lekeleri kaldı ... 4 senedir uğraşıyorum geçmedi....
11 gün önce lazer yaptırdım .....yüzümdeki kabuklar tamamen dökülmedi .... dökülünce gelişmeleri yazıcam hatta foto koyup yeni başlık açıcam.
lazeri OPR.DR .TUĞRUL KİHTİR YAPTI.... TEDAVİ SONRASI KULLANMAK İÇİN BEPANTHEN PLUS VERDİ VE 9 AY KULLANMAK İÇİN HAMİLTON GÜNEŞ KREME SPF 80 VERDİ..
GELİŞMELERİ YAZICAM YÜZÜMDEKİ SOYULMALAR GEÇİNCE....
Aşşa yukarı nekadar tutuyor bu işlem? Hafif izler için de önerir misiniz yoksa sadece izel gibi ağır durumlar için önerilen bişey mi bu exoderm?Benim yüzümde de akne sivilce izleri oldukça derin ve yoğundu yüzümdeki izleri kapatmak için pata krem fondotenler kullanırdım dr. Ziya şaylana-exoderm- tedavısı yaptırdım 1 gece hastanede yatıyorsunuz sonra tedavi süreci başlıyor. şuan yüzüm %80 oranında gecti ve artık fondoten bile kullanmıyorum.
Merhaba ben Arda katırcıoğluna 2 sene önce seansına 450 tl vermiştim çok pahalı
Benim yüzümde de akne sivilce izleri oldukça derin ve yoğundu yüzümdeki izleri kapatmak için pata krem fondotenler kullanırdım dr. Ziya şaylana-exoderm- tedavısı yaptırdım 1 gece hastanede yatıyorsunuz sonra tedavi süreci başlıyor. şuan yüzüm %80 oranında gecti ve artık fondoten bile kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?