akraba denilen fesat canlılar

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
az önce esimle annemlere gittik cay falan iciyoruz alttan dayım geldi iste napıyon ne ediyon falan dedim valla napıyım geziyorum egleniyorum iste calısmıyomusun falan dedım yok tatil planları yapıyrouz dedi

esim dayımda bana dönerek iste 2000 lira maasın var benim gibi diye alttan alttan lafta sokuyo cigerin kokuyo diyo tatil neymis dedim valla sende aynı parayı kazanıyosun ama ortada biset yok

ben bari istedigimi yiyyorum iciyorum geziyorum kimseye eyvallahım yok benim gibi yasayanı göster bana dedim neyse ögle konu kapandı ben esimin yerinde olcam varya dayımı yerin dibine sokarım valla esim cok yavas adam resmen hakaret edicekti be ben cvp vermesem sanane beni paramdan utanmaz adam

valla bosuan demiyolar akrabanın dedigini yaptıgını yılan yapmaz diye annem bile kızmıs deseydin diyo 50 senedir babanın evinde oturuyosun sen ne yaptım dedim valla aklıma gelmedgelse onuda derdim

Sinirden düzgün yazamadınız heralde?
Biraz daha açık seçik yazsanız anlaşılacak
:KK14:

Limoncu Naber datlum?

Dayinın merakı bende de var o 2000 ile pambik pirenses hayatini nasıl yaşıyorsun bende anlamıyorum
ooo kardesim diyo dayı bide faceden takip etsem aksam bi yerde balık gündüz kahve aksam baska yerde allah verıyo kolaylıgını valla cok sükür
millet 3bin 4 bin alıyo ama benim yaptıgımı yapamaz

allah askına deyın burda esinize sizin akrabanız böyle bisey dese hangi es tepkisiz kalır valla ben calısıyo olsam ve esimin tarafına otırmaya gitsek yengesi yada amcası bana bunu dese cok agır hakret ederim kimseden para istemiyosan kimse beni baglamaz istedigim gibi hayatımı yasarm

X