- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Zaten şimdi bile kıskançlık krizine giriyor niye sevmiyorsun beni diyorBak canım, gidipte evlenirsen bu adam seni her Allah'ın günü döver. Neden beni sevmiyorsun diye. Bi gun niye camdan baktin der, diğer gun yolda yururken adamlar sana niye bakti der döver. Hayatin mahvolur ciddi anlamda. Üzerine birde kuma getirir bana kadınlık yapamıyorsun beni istemiyorsun vs sacmaliklar zirvalayarak. Cok cok iyi düşün ne yap et ama onunla evlenme. Annenin babanin sana vermediği degeri kocan hic vermez. Bide gider amcanla yengenle oturursun vallahi dusundukce ruhum daraldi. Uzak dur hepsinden, kurtar kendini bu insanlardan mecbur değilsin evlenmeye. Seni cok zorlarlarsa polise git şikayetçi ol gerekirse koruma karari cikart sana yaklasamasinlar. Korkma devlet sana sahip çıkar kadin siginma evlerinde kalirsin sinava kadar sonrada yurtta kalir part time calisir yoluna bakarsin
İste sana neler vermem diyor bense kaçıyorum ondan resmen ama saplantılı biri bana seni asla kimseye vermem demiştide ciddiye almamıştım o zamanlar saf gibi
Asla kimseye değil kuma bakmıyor bile o derece gözleri kör
Amcayla yengeyle oturmam imkansız trilyonluk adam benimle yalnız kalmak için resmen fırsat kolluyor
Kuma almak imkansız çünkü ailede bu yok Ama kendine zarar veren bir insan sevmedikce kendine zarar veriyor
Evlenmiycem zaten ne olursa olsun ama allak bullak oldum ben kafam patliycak
Şimdi düşünüyorum kadın sığınmacılara gitsem nereye kadar kalabilirim araştırdım en fazla 6 ay diyor