• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba evliliği...

Bak canım, gidipte evlenirsen bu adam seni her Allah'ın günü döver. Neden beni sevmiyorsun diye. Bi gun niye camdan baktin der, diğer gun yolda yururken adamlar sana niye bakti der döver. Hayatin mahvolur ciddi anlamda. Üzerine birde kuma getirir bana kadınlık yapamıyorsun beni istemiyorsun vs sacmaliklar zirvalayarak. Cok cok iyi düşün ne yap et ama onunla evlenme. Annenin babanin sana vermediği degeri kocan hic vermez. Bide gider amcanla yengenle oturursun vallahi dusundukce ruhum daraldi. Uzak dur hepsinden, kurtar kendini bu insanlardan mecbur değilsin evlenmeye. Seni cok zorlarlarsa polise git şikayetçi ol gerekirse koruma karari cikart sana yaklasamasinlar. Korkma devlet sana sahip çıkar kadin siginma evlerinde kalirsin sinava kadar sonrada yurtta kalir part time calisir yoluna bakarsin
Zaten şimdi bile kıskançlık krizine giriyor niye sevmiyorsun beni diyor
İste sana neler vermem diyor bense kaçıyorum ondan resmen ama saplantılı biri bana seni asla kimseye vermem demiştide ciddiye almamıştım o zamanlar saf gibi
Asla kimseye değil kuma bakmıyor bile o derece gözleri kör
Amcayla yengeyle oturmam imkansız trilyonluk adam benimle yalnız kalmak için resmen fırsat kolluyor
Kuma almak imkansız çünkü ailede bu yok Ama kendine zarar veren bir insan sevmedikce kendine zarar veriyor
Evlenmiycem zaten ne olursa olsun ama allak bullak oldum ben kafam patliycak
Şimdi düşünüyorum kadın sığınmacılara gitsem nereye kadar kalabilirim araştırdım en fazla 6 ay diyor

Korkma sakin asla korkma devlet var sana her zaman sahip çıkar kadın sığınma evinde kal pislik piskopatla evlenecegine sevmediğin insanla aileden uzak dur durma sikauetci ol birseyler yap zaman geçmeden deli oldum
Evlenmiycem ne olursa olsun ama kafam allak bullak resmen sınava çalışamıyorum gözlerim kararıyor bu psikolojiyle nasıl çalışayım ödüm patlıyor 1 senem çöpe gidicek diye

Zaten
Nıye, delirmişler mi, kuzen de babanıza cektıyse yandınız, Allahım hangısı dogru kı, akraba evlılıgı mı, deli kuzen mı, laf anlamaz baba mı, safdil anne mi :olamaz: Tüp bebegi piknik tüpünde yapılıyor sanıyor galiba, yıne ana baba aynı, Insallah fakesındır, lutfen fake ol, hadı ceeee de🙄
babama çekmiş amcalarım filan hep birbirinden beter ailedeki erkekler annemi ben artık yok sayıyorum çünkü yok gibi

K
Off belli ki baban anneni de sindirmis:KK43: yani Allah korusun evlendin şiddet gördün ailen yanında olmayacak, kadın sığınma evine gideceksin. Mesleğin de olmazsa işin çok zor.
Bir sekilde zorladılar nikah masasına geldin o imzayı atmayacaksin. Evden kovsun baban gerekirse bir arkadaşında kalırsın is bulursun ama evlenirsen hayat zindan olur sana
Keşke evden kovsa koşa koşa çıkar giderim öyle evden kovmak filan bizim ailede yok
Gidersem bana çok kötü şeyler yaparlar
Yerinde olsam kadın sığınma evine giderdim yine de evlenmezdim. Daha yolun başındasin, evlenirsen hele ki çocuğun olursa çok daha zor olacak kurtulmak. Yol yakınken engel ol buna
Evet zaten evlenirsem boşanmam imkansız gibi o piskopat beni asla bırakmaz

Sen simdi babanın boyle baski yapmasina bakma, yarin okuyup para kazanmaya baslayinca senden iyisi olmaz. Onun icin elinden geleni yapip cok guzel bir bölüm kazanacaksin. Inat edip okuyacaksın. Gerekirse polise git, korkma hicbirinden.
Cidden öylemi olur yani kıymete binmek filan aklım almıyor
Zaten tek amacım meslek okiycam bu zamana kadarda üniyi kazanır kaybolurum ortadan diye düşündüm hep

Zaten öyle yapıyorum görmezden geliyorum ama içimde neler kopuyor
Evet üniye hazırlanıyorum
Merhamet dizisindeki kızı hatırlıyormusun, sen de yaparsın, 2 yıllık vs at kendını. Baban okumana karsı degıl sanırım, olsa acıkca soylerdı

Güzelce çalış sınavına düşünme bunlari sinavdan sonrada il dışında bir yere git kurtul çalışır kendi paranı kendin kazanirsin korkma hicbisey evlenmen kadar kötü olmayacak senin icin. 6 ay kalırsın ama sonra zaten yurda çıkarsın uni kazaninca sonsuza dek kadin siginma evinde kalmana gerek yok ki gencecik kızsın çalışırsın yaparsin guven kendine biraz

Okumak için evden ayrilman dışında aklıma bişey gelmedi
Akraba evliliği zaten yapma o kişi çok iyi olsa da yapma.
Baban o kafadaysa istediğin kadar olmaz de ama zorla evlendirecek gibi duruyor.
Kendini kurtanman lazım bu durumda.
İsteme geldiklerinde de söyle amca tarafına istemiyorum diye en azından bilsinler.
Sınavına odaklan kazan ve kendi hayatini kurtar diyebilirim sadece.
Çok zor çok üzüldüm 😔
Zaten o kararlı ama ben evlenmiycem altın olsada istemiyorum o adamı
Amcama söyledim istemiyorum diye dedi ki evlenince istersin seversin aynı eve girince ısınırsın
Anlamıyorlar
O psikopat ta takık zaten bana bırakmıyor yakamı
Okiycam diyorum evlenincede okursun diyor
Anneni de yere göğe sığdıramiyordun, inşallah bu konudan sonra anlarsın
senin mutluluğunun kimse için bir kuruş değeri olmadigini. Belki bu olay ailene daha objektif bakmanı sağlar , babam üzülür - anam yalnız kalır diye kendi mutluluğunu ikinci plana atmaz tüm kararlarında bencil olursun.
annemi yere göğe sığdıramamak değilde acıyordum ona ne olduda bu hale geldi diye
Onun dışında içimde zerre muhabbet yoktu ona karşı

Gerekırse babanı kafaya al, babacıgım meslegımı elime alıp senı rahat ettırecegım vs idare et, ne yap yap okula at kendını
Böyle insanlar bu dilden anlamaz asla, az çok yaşadım biliyorum

Gerekırse babanı kafaya al, babacıgım meslegımı elime alıp senı rahat ettırecegım vs idare et, ne yap yap okula at kendını
Babam o dilden anlamaz çok sert biri
Merhamet dizisindeki kızı hatırlıyormusun, sen de yaparsın, 2 yıllık vs at kendını. Baban okumana karsı degıl sanırım, olsa acıkca soylerdı
Benim hedefim iyi bir üni hemen çalısabilmek için
Babam aslında karşı değil ama isteklide değil yani
Okiycam diyorum evlenincede olursun diyor o piskopatada diyorum okiycam oda aynı cevabı veriyor okuturum seni diyor istemiyorum seni ya zlorlamı diyorum zorla,istiyeceksin diyor

annemi yere göğe sığdıramamak değilde acıyordum ona ne olduda bu hale geldi diye
Onun dışında içimde zerre muhabbet yoktu ona karşı
Boşversene. Ne aciyacaksin. Kadın kendine acimadığı gibi 'kizim benim çektiklerimi çeksin,beter olsun, sürünsün' diyor, sana da acımıyor. Bundan sonra bunu bil de değer ver (yani verme) . Kendi lehine olan karlarında onları düşünme sakın, yap geç .
Bu olaya da çok takılma. Söylenir söylenirken kapanır konu. Zorla evlenecek değilsin ya, en kötü ama en kötü senaryo nikah masasinda 'hayir beni zorluyorlar' dersin, memur polisleri alır,seni götürürler. Şerefsizin teliyle evli olup her gün tecavüze uğrayacağına ailenin yüzü eğilir , seni devlet korumasına alırlar, bir şekilde kendi hayatını yoluna koyarsın.
Ki bu en en en kötü ihtimal. İyi ihtimal de konuşur konuşur susarlar

Haber izleye izleye kafayı mı yedim bilmiyorum ama o adamın olduğu herhangi bir yere asla gitme ne olursa olsun. Taciz eder, kaçırır maçırır Allah korusun. Zaten sizinkilerde taciz etse namusun temizlensin diye evlendirecek kafa var.

Mantıklı ve sağlam birkaç plan yap ona göre ilerle bence. Mesela evlilik ciddiye biner gibi olursa kaçacağını belli etmeden kadın sığınma evine gidersin, iş bulursun o ara. Bu b planın olarak dursun. Zorla evlendiremezler sonuçta nikahı resmi kıymak isterler heralde.

En son sınavda sıralaman kaçtı ve hangi bölüm istiyorsun mesela?

Back
X