Daha üst nesilde akrabalık yoksa kan bağı yok gibi görünüyor.Merhaba hanimlar. Şimdi diyecegim şey biraz karışık olacak kusura bakmayın. Halamin kızı, amcasının kızının dayisinin oğluyla evlenmeyi dusunuyor. Kuzeninin kuzeniyle yani. Kız mutlu ama benim aklıma takıldı bu akraba evliligi oluyor değil mi riskleri var? :/
Ben bizim akrabalık olaylarını anlatsam şurada kaç kişi anlar çok merak ediyorum.
Evlenecek kişi halamın kızı. Amcamın kızı x olsun. Halamin kızı xin baba tarafından kuzeni, sözlüsu anne tarafından. Evet sanırım akrabalik Yok ayrıntılı dusununce fark ettim sagolunDıdısının dıdısı :))) okuyunca canlandıramadım bile kafamda :)) benim düşünceye göre çok uzak belki akraba bile sayılmaz bilmiyorum kafamda canlandıramadım amcasının kızının dayısının oğlu. Bence akraba değil çünkü kuzeninin dayısının oğlu kızın hiç birşeyi olmuyor çünkü kız amcadan akraba dayısının oğlu amcasının eşinin (yengesinin akrabası oluyor.
Ayy benim kafam karıştı galiba kusura bakmayın. Normal sartlarda akrabalik olmuyör degil mi? O taraflarda bi akrabalik var mı ona bakmak lazım öyle bi şey yoktur insallah ben duyunca kan bağı olmama durumunu düşünmeden panik yaptim onlar da bizim aile sayılır çünkü :/ bilmiyorum o tarafta akrabalik var mı ama engelli yavru yada başka bi sağlık sorunu yok çok sukur
Ben aslinda iyi anlarim akrabalik olaylarini ama bunu hafizamda canlandiramadim bileBen bizim akrabalık olaylarını anlatsam şurada kaç kişi anlar çok merak ediyorum.
Sizin halanizin kızıyla , dayinizin oğlu evleniyor öyle düşünün. Biri baba tarafından kuzeniniz diğeri anne tarafındanBen aslinda iyi anlarim akrabalik olaylarini ama bunu hafizamda canlandiramadim bile
Him tamamSizin halanizin kızıyla , dayinizin oğlu evleniyor öyle düşünün. Biri baba tarafından kuzeniniz diğeri anne tarafından
Ben aslinda iyi anlarim akrabalik olaylarini ama bunu hafizamda canlandiramadim bile
Evet akraba ama doğacak çocuklar açısından diğer evliliklerden farkı yok. Nesilden nesile geçen kan bağı yokAkrabalık neden olmasın? Akraba işte.
Ben bizim akrabalık olaylarını anlatsam şurada kaç kişi anlar çok merak ediyorum.
Mesela sizin halanizin kızıyla dayinizin oğlu arasında kan bağı var mı? Yok ben şimdi mantıklı düşündüm olmaması lazım ya :/ Ben riskler açısından düşünüyorum. Tabi onlar da bizim ailemiz gibi bu da benim aklıma takiliyor ama işin etık boyutuna karisamiyorum tabi. Riskleri olsa akraba evliliği bile olsa Karışamam hoş ana babasi laf etmedikten sonra uyarimi yaparım takmazlarsa üzüldugumle kalırım :/Akrabalık neden olmasın? Akraba işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?