Kuzucum, benim annem halasinin ogluyla evlenmis. Direk kendi kuzeni yani :) ters bisey olacak olsa bana olmaliydi sanirim lakin Allaha bin sukur sapa saglamim. Bi sorun olmaz yani takma sen :))
Kuzucum, benim annem halasinin ogluyla evlenmis. Direk kendi kuzeni yani :) ters bisey olacak olsa bana olmaliydi sanirim lakin Allaha bin sukur sapa saglamim. Bi sorun olmaz yani takma sen :))
Riskleri cok fazla akraba evliliğinin insan korkuyor :/ ama tabi oldurmayan Allah oldurmuyor haklisiniz. Bakın siz sapasaglammissiniz çok şukur. Sağolun yorumunuz icin
Ayy benim kafam karıştı galiba kusura bakmayın. Normal sartlarda akrabalik olmuyör degil mi? O taraflarda bi akrabalik var mı ona bakmak lazım öyle bi şey yoktur insallah ben duyunca kan bağı olmama durumunu düşünmeden panik yaptim onlar da bizim aile sayılır çünkü :/ bilmiyorum o tarafta akrabalik var mı ama engelli yavru yada başka bi sağlık sorunu yok çok sukur
Evlenecek kişi halamın kızı. Amcamın kızı x olsun. Halamin kızı xin baba tarafından kuzeni, sözlüsu anne tarafından. Evet sanırım akrabalik Yok ayrıntılı dusununce fark ettim sagolun