Akraba içi tecavüz vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhafazakar olduğunuz için çocuğu dışarı salmıyorsunuz ama kız akrabası tarafından yıllarca tacize hatta tecavüze uğruyor ve siz bacımın yani bir çocuğun rızası var mıydı diye şüpheye düşüyorsunuz. Bu nasıl muhafaza etmek ya inanmıyorsunuz bile kardeşinize. Dayınızın oğlu diye ses çıkarmayıp kardeşinizi nasıl suçlarsınız ya nasıl ?!!!!

Konuyu okurken kafam Bacıyân-ı Rûm‘a döndü agshsgs. İnşallah konu fakedir. 8 yaşında çocuğu Kuran öğrenmeye başkasının evine göndermek neyin kafasıdır, çok mu elzemdi, acildi? Abilerdeki mide de Konya ovası mübarek. Hepiniz leşsiniz. Tükenin.

Muhafazakarız diye dışarı iki saat göndermezsiniz 3 sene kuran kursuna gitsin diye dayınıza yolladınız he, pardon başınızdan savdınız, şimdi de kendi rızasıyla mı yaptı diyorsunuz çünkü zihniyetiniz pis, o küçük kız hariç hepiniz suçlusunuz, hiç birinizin yatacak yeri yok.

11-13 yaş grubu bir çocuk böyle bir eyleme rıza verse dahi tecavüzdür. Siz salak mısınız hala çocuğu suçluyorsunuz ? Aklınız nerde sizin. Sizin gibi kıt beyinliler yüzünden kızlarımızı koruyamıyoruz. Allahta belanızı versin sizin gibi akrabanın da aileninde. Gidip ortalığı kan gövde götürmesi gereken yerde susmuş saklamış bide el kadar çocuğa acaba kendi isteğiyle mi oldu diyosunuz. Sapkın pislikler. İğrençsiniz.
Ban yiyeceksem de içim rahat gideceğim.

Küçüğün de rızası varsa,bir kereden bir şey olmazlar... her şey normalleştiriliyor!

İçim soğumuyor şu yazdıklarınıza. Okurken midem bulandı bitirmedim bile okumayı. Sizin gibi ablaya da sövmek istiyorum. Kardeşimin başına şu anlattığının en ufacığı gelse elimde bıçakla kuzen dinlemeyip gırtlağına dayanmıştım. Utan kendinden. Utan de ki ben neyim kimim.
Bide muhafazakarım diyorsun. İnsan bile değilsiniz siz.

Muhtemelen fake ama bunun için fake konu açman bile iğrenç.
Doğruysa da Allah sana ve ailene sorsun inşallah bu yaptıklarınızı. 12-13 yaşında kızlar daha çocuktur. Ne gönlü varı ne aşkı ne rızası be! Bana göre hatta 20-22 yaşına kadar çocuktur kızlar.
Vah vah bir de düğünümü iptal edecektim yazmış, ne büyük hareket öyle. "Bacın" neler yaşamış, sen daha düğün derdindesin.
İçimdeki nefretin hepsini kusarsam başıma büyük işler açılır, çocuklara ve kadınlara karşı işlenen suçlar konusunda aşırı hassasım. Bir de hemcinsi olacaksın yazıklar olsun sana.
Fake konuysa da yazıklar olsun. Nefret nefret nefret! Nefret ediyorum ya, lanet olsun.

Bacım bacım bacım zırvalamasından sonra sinir bastı daha ilk paragrafın ardından saldım okumayı yorumlara bakınca neyin ne olduğu anlaşılıyor, keşke herkeste bi vicdan ve ar damarı olsa ama işte nerdeee… nerenin suyunu içtiğiniz belli konuşma stilinden

bu ne ya böyle? okurken elim ayağım titredi? el kadar çocuğun rızası diye bir şey olabilir mi? doğruyu yanlışı ayırt edebilir mi çocuk? bir de belki gönlü vardı diyor? belki kendi istedi diyor? midem bulandı ya. itiraz edemeyip kabullendiyse de ÇOCUK OLDUĞU İÇİN OLABİLİR Mİ ACABA? oyun sanmış olabilir, kandırılmış olabilir. çocukça aşık olduysa da bunu kötüye kullanan karşısındaki iğrenç mahlukatmış. tehdit ediyormuş üstelik pislik. şimdi de kız kendisini ispatlamaya çalışıyor. çok yazık ya. yazıktır günahtır gerçekten. umarım konu yalandır da bir tane daha mağdur kadın eklenmemiş olur listeye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…