Akraba içi tecavüz vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okumadım, daha doğrusu kardeşimi suçluyoruz kısmına kadar okudum!! kardeşinizi suçlayacak kadar kötü kalplisiniz ( hakaret edecektim de size değmez.)

Bana da inandırıcı gelmedi. Sanki bi kesimin üstüne gidilsin diye açılmış gibi. Yoksa niye 'kuran ezberi yapmak için', 'hafız kuzenim' diye özellikle belirtilsin.
Bunun hafızlıkla ya da Kur'anla ilgisi ne?
Muhafazakarlık dediğiniz zaten bu değil. Muhafazakar insanlar çocuklarını kimseye yatılı bırakmaz mesela. En azından benim bildiklerim böyle....

Yatılı kuran kursunda büyüyor cogu.

Yatılı kuran kursunda büyüyor cogu.
Oraya gönderenlerin çoğunun kafa çok farklı.
Geçen daha bir arkadaşımla konuştum adam zamanında kadınlarla rahatça gezmek, çocuklarıyla ilgilenmemek adına aynı bahsettiğiniz bu yerlere vermiş. Neden evde sorumluluk alsın ya da karısı çocuklarla ilgileniyor diye başını şişirdin

Ne biçim insanlarsınız ya.Kız kardeşinizi şevkatle kucaklayasım geldi.Silik yetiştirilmiş küçük bir kız çocuğu neyi anlatsaydı size nasıl anlatsaydı.Bugün anlatmışta ne yaptınız sanki? Hala kızı suçluyor herkes.Siz bile acaba o da karşılık mı verdi diyorsunuz.Mide bulandirici bir ailesiniz.Hayır bir de "bacımın isteğiyle gizli kalması" diyorsunuz.Kıza ailesi bile inanmamış.Ne yapsın gizli kalsın demeyip? Hepiniz birlik olsaydınız elbetteki şikayet etmek isterdi.Hiç düşünmediniz mi neden bunları anlattı madem gizli tutacaktık? Baktı sizden iş yok dedeye gitmiş.O küçük yenge ailedeki tek insan evladı.
Tecavüz raddesinde olduğunu düğünüme bir hafta kala anlattı nerdeyse düğünü iptal edecektim
Ayy ne kötü demek düğününüz ertelenecekti.Vah vah.

Ayy gece gece nerden okudum konunuzu ya siniirlerim bozuldu.Size bir tavsiyem yok.Kız kardeşinizi gönderin foruma ona olacak tavsiyelerimiz.

Senin nasil bir zihniyetin var yaaa bacım bacım demişsinde o çocuğa bir gram acimamissin hala yalanmi bi kereden bisey olmaz kendinle çelişiyorsun yemin ederim gece gece sinirim zıpladı banlacam biliyorum ama seninde o ailenin de o karşı tarafında Allah cezasını versin ya şu adresi verin ihbar edip kardesini kurtulsun sizin elinizden... bugün geçen sene öldürülen küçük kiz NARİN getirdi aklima böylemi olmasını istiyorsun yoksa bu konu böyle bir günde açıldı kafamda çok deli sorular geliyor

Keşke fake olsa ama bu kadar detay yazamazdı bence.

Ama işte bunlar muhafazakarız diyenler değil mi? Yani ister Kuran için ister başka bişey için 8 9 10 yaşlarındaki kızları yatılı gönderiyorlar,göndermezler falan yok öyle bişey.

Msj tekrarı.

Allah hepinizi kahretsin.
Bacım bacım deyip durmayın bari. Kuran ezberine elin evine attığınız çocuğa zamanımda sahip çıksaydınız.

Ama işte bunlar muhafazakarız diyenler değil mi? Yani ister Kuran için ister başka bişey için 8 9 10 yaşlarındaki kızları yatılı gönderiyorlar,göndermezler falan yok öyle bişey.
Kız çocuğu erkek çocuğu yok!
Erkek çocuklarının başına neler geldi aileler şikayetçi olmadı.
Ama biz yine de konunun fake olmasını diliyoruz.

Bakın yollayan da yollanan da muhafazakar.Nasıl da güzel cezalandırılmişlar değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…