merhaba hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eşimle evlendik ve yurtdışına taşındık eşim zaten burdaydı. Tek başına geldi ve bir yıla yakın amcası gilde kaldı. Daha sonra bir apart tuttu. Eşimin ailesi yediden yetmişe aranmak sürekli her şeyin içinde olmak isteyen insanlar. Amcada bir süre kalınca tabii amca da beklentili. Ailedeki herkes ona karşı diken üstünde aman laf söz eder şöyle yap böyle yap derler birbirlerine karşı. Sizden fikir almak istediğim iki konu var. Bayramlarda amcaya gitmek gerekir mi? Burda eşimin başka bir kuzeni de o evde kalmıştı ilk geldiğinde onlar bayramlarda ve onun dışında senede bir iki kez görüşüyorlar. Ve biz yeni geldik ev kuruyoruz. Bu süreçte burda akrabalar olmasına rağmen bir kişi dışında bir şeye ihtiyacınız var mı diyen olmadı buna amca da dahil. Bir şey beklemiyorum ama her konuda alınganlık yapıp her zaman nazlanmayı bekleyen insanların bunu yapmamaları da çok iyi niyetli gelmiyor. Amca muhtemelen ev tutulurken vs kendisine haber verilmediğinden tavır yapıyor. Bir de sormak istediğim önce onların mı ev ziyaretine gelmesi gerekir bizim mi onlara gitmemiz gerekir? Kayınvalidem eşime gitmemizi tavsiye etmişti söz olur falan diye ama gitmedik onun müdahale etmesini yanlış buluyorum. Bu iki konuda düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim