- 15 Aralık 2016
- 182
- 226
- 18
Yanlış mı anladım , düşüncesiz görümcenizin borcu eltinize kaldı. Eltinizin kızı organ ameliyatı oldu , organı eltiniz verdi. Maddi olarak cok sıkıntıdalar. Eltiniz sizi aradı ne yapalım kp'yi arar mısınız diye. Siz aradınız, 4 bin verebilirim dedi. Diğer eltiniz de bize verecekti o parayı diye çemkirdi ?Cok uzun bi konu aslinda ama ozetlemeye calisayim. Fikrinize ihtiyacim var.
Eltim kredi kartını gorumceme birakmis gecen sene. Gorumcemin esi eltimib abisi aynı zamanda. Gorumcemler kartin tum limitini doldurmus ve hic odeme yapmamislat. Toplam 20 bin borc cikti eltimler onu yapilanditdi 3 yilda odeyecekler. Bu ay odenecek 5 bin borc var diye biliyorduk eltim bankayi aramis.8500.borc cikmis ve gorumcemler bunu aslinda yapilanditmis ama odememisler bu yüzden banka tek seferde istiyor
Konu bizi neden ilgilendiriyor onu anlatayım. Eltimin kizi organ nakil ameliyati oldu bu yaz eltim de organ verdi. Maddi anlamda zordalar .
Hafta sonu bizi aradilar ne yaparız kp yi arar misiniz diye. Esim aradi kp 4 bij belki verebilirim dedi. Dun beni buyuk eltim aradi neymis.neden para istemisiz kp uzulmus felc geçirirse ne yaparmisiz vs vs vs arada sunu da soyledi bize de para lazim o parayı bizr verecekti dedi.
Siz olsaniz ne yapardiniz bi tarafta hic yokken kardesi tarafından 30 bin borca batan 2 ameliyatli bir aile var.
Esimin niyeti yardim etmek ama ben izne ayrildim maas almiyorum esim isten cikti arabamizi saatik su an kendi isino kurmaya calisiyor.
Tüm aile duralim bekleyelim modunda esim haric. Bankanın sakasi olmaz ama kimse anlamıyor