- Konu Sahibi serenityjane
-
Aşırı titizlik altta yatan bir problemin yansıması olabilirMerhabalar. Yazdıklarımı kınamadan okuyacağınızı umuyorum. Eşimle 3 yıllık evliyiz. 7-8 yıldır çok titiz bir insanım, her gün duş alırım, eşyalarıma dokunulunca çok bunalırım. Eşim sağolsun anlayışlıdır. Son zamanlarda bu titizliğim çok arttı, eve misafir gelecek diye korkar oldum. Yine son zamanlarda eşimin akrabalarına ve ailesine karşı içimde bir sevgisizlik oldu. Çok üzülüyorum bu halime, kınanacağım korkusuyla kimseye anlatamıyorum. İçimde hiç sevgi yok onlara karşı, görmeye tahammül edemiyorum. Bana yaptıkları bir kötülük olmadı sadece sürekli arayıp onlarla vakit geçirmemizi istemeleri ve bize karışmaya çalışmaları dışında. Bana bir tavsiyeniz olur mu? Bu düşüncelerim temizlensin istiyorum günaha girmek istemiyorum.
Maalesef bizim karşı daireye her gün misafir geliyor. Sinir oluyorum. Bir de riskli bir bölgedeyiz.Zaten su dönemde kimse misafir gelmez, gelemez de.Tuhaf bir zamanlama olmus konu
Bnde oleyim girumcm evli gtmis ewime esyalrimq dokunuyrdu evimi temizlme ddgm hlde temizldim tartstim bnim evimi bn temizlerim misafr gldimi sinir oluyrm evim btckdie duzgun durmick die bnde npcm bilmiomMerhabalar. Yazdıklarımı kınamadan okuyacağınızı umuyorum. Eşimle 3 yıllık evliyiz. 7-8 yıldır çok titiz bir insanım, her gün duş alırım, eşyalarıma dokunulunca çok bunalırım. Eşim sağolsun anlayışlıdır. Son zamanlarda bu titizliğim çok arttı, eve misafir gelecek diye korkar oldum. Yine son zamanlarda eşimin akrabalarına ve ailesine karşı içimde bir sevgisizlik oldu. Çok üzülüyorum bu halime, kınanacağım korkusuyla kimseye anlatamıyorum. İçimde hiç sevgi yok onlara karşı, görmeye tahammül edemiyorum. Bana yaptıkları bir kötülük olmadı sadece sürekli arayıp onlarla vakit geçirmemizi istemeleri ve bize karışmaya çalışmaları dışında. Bana bir tavsiyeniz olur mu? Bu düşüncelerim temizlensin istiyorum günaha girmek istemiyorum.
Yok artık ya boyle bir zamnda da geliniyorsa ne bileyim ..Maalesef bizim karşı daireye her gün misafir geliyor. Sinir oluyorum. Bir de riskli bir bölgedeyiz.
Birde evde bebek var 3 aylık . Gelenleri acaba şikayet edebiliyor muyız ?Yok artık ya boyle bir zamnda da geliniyorsa ne bileyim ..
Ilaci düzenli kullanın ve psikoterapi alın. Durumunuz normal değil kesinlikle.Şu anda zaten gelmiyor evet ama karantina sonrası aynı sorunlar olacak. Daha önce okb için ilaç kullandım. Fayda ettiğini düşünmüyorum.
Eşinizle olan ilişkinizi de olumsuz etkiliyordur? Eşinize karşı nasılsınız?Merhabalar. Yazdıklarımı kınamadan okuyacağınızı umuyorum. Eşimle 3 yıllık evliyiz. 7-8 yıldır çok titiz bir insanım, her gün duş alırım, eşyalarıma dokunulunca çok bunalırım. Eşim sağolsun anlayışlıdır. Son zamanlarda bu titizliğim çok arttı, eve misafir gelecek diye korkar oldum. Yine son zamanlarda eşimin akrabalarına ve ailesine karşı içimde bir sevgisizlik oldu. Çok üzülüyorum bu halime, kınanacağım korkusuyla kimseye anlatamıyorum. İçimde hiç sevgi yok onlara karşı, görmeye tahammül edemiyorum. Bana yaptıkları bir kötülük olmadı sadece sürekli arayıp onlarla vakit geçirmemizi istemeleri ve bize karışmaya çalışmaları dışında. Bana bir tavsiyeniz olur mu? Bu düşüncelerim temizlensin istiyorum günaha girmek istemiyorum.
Bende öyleyim OKB hastasiyim temizlik takıntısı....ve bir pisikyattiyr görün insanlari severim ama rahatsız olduğum için kimseyi istemiyorumMerhabalar. Yazdıklarımı kınamadan okuyacağınızı umuyorum. Eşimle 3 yıllık evliyiz. 7-8 yıldır çok titiz bir insanım, her gün duş alırım, eşyalarıma dokunulunca çok bunalırım. Eşim sağolsun anlayışlıdır. Son zamanlarda bu titizliğim çok arttı, eve misafir gelecek diye korkar oldum. Yine son zamanlarda eşimin akrabalarına ve ailesine karşı içimde bir sevgisizlik oldu. Çok üzülüyorum bu halime, kınanacağım korkusuyla kimseye anlatamıyorum. İçimde hiç sevgi yok onlara karşı, görmeye tahammül edemiyorum. Bana yaptıkları bir kötülük olmadı sadece sürekli arayıp onlarla vakit geçirmemizi istemeleri ve bize karışmaya çalışmaları dışında. Bana bir tavsiyeniz olur mu? Bu düşüncelerim temizlensin istiyorum günaha girmek istemiyorum.
Hangi ilacı kullandın kaç ay kullandin OKB tekrar eden bir rahatsızlık malesefŞu anda zaten gelmiyor evet ama karantina sonrası aynı sorunlar olacak. Daha önce okb için ilaç kullandım. Fayda ettiğini düşünmüyorum.
Oha gözlerim kanadıBnde oleyim girumcm evli gtmis ewime esyalrimq dokunuyrdu evimi temizlme ddgm hlde temizldim tartstim bnim evimi bn temizlerim misafr gldimi sinir oluyrm evim btckdie duzgun durmick die bnde npcm bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?