- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.117
- 83
- 32
- Konu Sahibi serenityjane
Valla pek bir bilgim yok bu konuda, ama dort gun tekrardan sokağa cikma yasagi geliyor.Sıkıyosa gelsinlerBirde evde bebek var 3 aylık . Gelenleri acaba şikayet edebiliyor muyız ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla pek bir bilgim yok bu konuda, ama dort gun tekrardan sokağa cikma yasagi geliyor.Sıkıyosa gelsinlerBirde evde bebek var 3 aylık . Gelenleri acaba şikayet edebiliyor muyız ?
Evde cocuk varmi aceba? Cocugu olanlar anladiMerhabalar. Yazdıklarımı kınamadan okuyacağınızı umuyorum. Eşimle 3 yıllık evliyiz. 7-8 yıldır çok titiz bir insanım, her gün duş alırım, eşyalarıma dokunulunca çok bunalırım. Eşim sağolsun anlayışlıdır. Son zamanlarda bu titizliğim çok arttı, eve misafir gelecek diye korkar oldum. Yine son zamanlarda eşimin akrabalarına ve ailesine karşı içimde bir sevgisizlik oldu. Çok üzülüyorum bu halime, kınanacağım korkusuyla kimseye anlatamıyorum. İçimde hiç sevgi yok onlara karşı, görmeye tahammül edemiyorum. Bana yaptıkları bir kötülük olmadı sadece sürekli arayıp onlarla vakit geçirmemizi istemeleri ve bize karışmaya çalışmaları dışında. Bana bir tavsiyeniz olur mu? Bu düşüncelerim temizlensin istiyorum günaha girmek istemiyorum.
Bnde oleyim girumcm evli gtmis ewime esyalrimq dokunuyrdu evimi temizlme ddgm hlde temizldim tartstim bnim evimi bn temizlerim misafr gldimi sinir oluyrm evim btckdie duzgun durmick die bnde npcm bilmiom
tedavi ol demek kolay geliyor insanlara. Çok işe yaramıyor sanki.Okb bitmeyen illet..
İlaç tedavisi gördüm, aza indirgedik, kontrollü olarak ilacı bıraktım..
Üzerinden 1-2 yıl geçti, bazı sağlık sorunları yaşadım hooopppp hemen geri geldi..
İlaç kullanmak istemediğim için 4 ayda terapi ile aza indirgedik derken Corona belasıyla hepsi ayyuka çıktı..
Sonuç, Obsesyonlarımla birlikte salgının geçmesini bekliyorum
Rabbim yardımcımız olsun..
tedavi ol demek kolay geliyor insanlara. Çok işe yaramıyor sanki.