Akraba ziyaretinden kaynaklanan anlaşmazlık ve boşanma ..

AL_Omrumu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
94
4
34
Merhaba arkadaşlar ..
Benim oturduğum mahallede bana yakın 5 teyzem ve anneannem var . Mahallemde olmalarına rağmen eşim onlara gidip gelmeme izin vermiyor yıllardır . Ve artık bu canıma tak etti . Durum ciddiye bindi . Şu an bu konuyu aşmaya çalışıyoruz . Akrabam olan teyzelerime gidememek beni kahrediyor . Ve mutsuz oluyorum . Mutsuz olunca eşimede huzur veremiyorum . Basitmiş gibi görünüyor ama büyük bir sorun oldu aramızda . Eşim avukat tutma hazırlığında ve son kez konuşmak istedik . Bütün akrabalarıma izin verip teyzelerime gitmemi istemiyor ve bu konuda çok zorluyorum kendimi ama izin vermek gelmiyor içimden diyor . Bu durumu nasıl aşacağımızı bilemiyorum yuvam parçalanmak üzere ve iki çocuğumuz var . Lütfen bu konu ile ilgili düşüncelerinizi yazın benim için çok önemli çok içinden çıkılması güç bi durum . Teyzelerimden men edilmek canımı çok sıkıyor bir çok zaman kabul ediyorum tamam gitmicem diyorum ama ileriki zamanlarda gene kafama takılıyor ve eşimle aramızda tartışma ve huzursuzluk çıkıyor . Eşimin gerekçesi ise onların yaşam tarzlarının bize uymaması olarak açıklıyor . yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim .
 
islam da sıla-i rahim farzdır! aileyle ilişkiyi kesmek günahtır. hrstiyan da olsa, ateist de olsa, komünist:) de olsa görüşmek gerekir. yeğen büyüklerini aramak zorunda. sonuçta sen veya eşin her gördüğü şeye imrenen değişen, karakterini değiştiren birisi değilsnz.
!
 
Yasam tarzi uymayabilir ama sonucta onlarda kslmiyorsun ya gorecegin haftada bir iki saat bu cok kotu bisey ama su var teyzeler icin de yuvani yikma derim tek sorun buysa
 
X