- Konu Sahibi limoncicegii
-
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz içinİnanın çok değerli... Kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım
Söylediklerinizi dikkate alacağım...
Gerçekten ağlamanıza üzüldüm
Ben sizin stresten öyle olduğunuzu düşünüyorum
Olabilir hepimiz geçiyoruz inanın bu aşamalardan,sakinliğinizi koruyun
DÜğün tarihiniz yakınmı ?
Düğünüme de daha 5 ay var fakat bende aşırı stres oluştu bilemiyorum, o kadar seçenek varken 5 gün sonraya tutmaları beni çok gerdi. Bir de benim düğünüm pazartesi onunki cumartesi kına da birkaç gün önce olsa falan hesapladım kafamda gerildim. Mecbur olsalar anlayacağım...
Belki de dediğiniz gibi gereksiz stres yapıyorumAnadolu'da görevdeyim. Yalnızım ve maalesef düşünecek çok zamanım oluyor Buraya yazayım dedim fikir almak için...
Ya sen istediğin tarihe ayarlıyorsun da onun ayarlayacağı tarihe neden karışıyorsun. Onun da planları var demek ki.Merhaba arkadaşlar, moralimi çok bozan bir durumu paylaşacağım sizlerle.
Yakın akraba(!)mızın kızı ve ben nişanlıyız. Benim düğünümün tarihi belli, salon tutuldu vesaire. Bu kızın annesi aileme bir şekilde sordurtuyor düğün ne zaman çakışmasın tarihler yakın olmasın, gelen misafirler yorulmasın yakın yakına diye. Buraya kadar her şey çok güzel. Şimdi gitmiş düğünümden 5 gün sonraya salon tutmuş. Sinir olmakta haklı mıyım bilmiyorum ama moralim bozuldu yani memleketten misafirlerimiz gelecek hiç mi düşünmüyorlar bari 2 hafta sonrasına tutsalardı. Yok kız öyle istiyormuş doğum gününden önce evlenmesi gerekiyormuş bilmem ne. Koca İstanbulda salon bulamamışlar. E kınası da düğünden birkaç gün önce olsa. Ortalık karıştı...
Hayır benim düğünüm her türlü güzel olacak inşallah da bu tavra sinir oldum ne gerek var yani...
Ya sen istediğin tarihe ayarlıyorsun da onun ayarlayacağı tarihe neden karışıyorsun. Onun da planları var demek ki.
Bencil olan kim acaba?
yani amaç ne o zaman?Kimsye karışmıyorum önce bunu bir anlasanız
Yok yok strese girmeyiniz lütfen
İnanın ortada bu durumu bu kadar kötü düşündürecek bir sebep yok
Siz hazırlıklarınıza bakın nasılsa sizin düğün başta oluyor diğerleri davetlileri ilgilendirir
Bir yandan da bakacak olursak uzaktan gelenler için aslında bir nevi fırsat birkaç masraf yapmıcaklar
hEMEN diğer düğüne geçip oradan evlerine geçerler .....
Amacımı önceki sayfalarda da söyledim tekrar söyliyim. Bana göre iki yakın akrabanın 3-5 gün arayla uzaktan gelen misafirleri düşünmeyerek tarih koymaları yanlış. Buna canım sıkıldı inanın kimseye karışma derdinde değilim. Yordu kafamı bilmiyorum asıl onlardaki amaç ne 10 gün sonra olsaydı bari ya da bilmiyorum kafam karıştıyani amaç ne o zaman?
düğün tarihi 15 olsaydı bilmem ne olsaydı.
ya madem o zaman iki aile yani siz ve onlar oturup konuşacaktınız. Ama sen kendine göre bir tarih belirleyip gidip salon ayarlıyorsan o da haklı kendine göre bir tarih belirlemekte sanki.Amacımı önceki sayfalarda da söyledim tekrar söyliyim. Bana göre iki yakın akrabanın 3-5 gün arayla uzaktan gelen misafirleri düşünmeyerek tarih koymaları yanlış. Buna canım sıkıldı inanın kimseye karışma derdinde değilim. Yordu kafamı bilmiyorum asıl onlardaki amaç ne 10 gün sonra olsaydı bari ya da bilmiyorum kafam karıştı
Yoo asla demem zaten denir mi öyle şey. Kendim düşünürdüm ama bu kız tarih koymuş biz de şimdi 5 gün sonrasına koymayalım. Bir sonraki hafta yapalım en azından. Ben istesem annem müsaade etmezdi olmaz öyle derdi
Dert aramıyorum tabii ki mutlu mesut etsin lakin aynı gün olursa akrabalar nasıl bölüşsün bizi. Uzak olsak tamam çakışmış deriz fakat düğünümüze gelecek insanlar aynı
7 saatlik yol bilemiyorum ne yapacağımı beklemedeyim şimdilik... Fikir için teşekkürlerSenin memleket neresi? 2-3 saatlik yol ise zaten 5 gün arayla iki düğüne de gidilir. Ama senin düğüne kesin gelinin istiyorsa otobüs kaldır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?