Akraba (!)

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için İnanın çok değerli... Kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım
Söylediklerinizi dikkate alacağım...

Gerçekten ağlamanıza üzüldüm
Ben sizin stresten öyle olduğunuzu düşünüyorum
Olabilir hepimiz geçiyoruz inanın bu aşamalardan,sakinliğinizi koruyun
DÜğün tarihiniz yakınmı ?

Gerçekten ağlamanıza üzüldüm
Ben sizin stresten öyle olduğunuzu düşünüyorum
Olabilir hepimiz geçiyoruz inanın bu aşamalardan,sakinliğinizi koruyun
DÜğün tarihiniz yakınmı ?

Düğünüme de daha 5 ay var fakat bende aşırı stres oluştu bilemiyorum, o kadar seçenek varken 5 gün sonraya tutmaları beni çok gerdi. Bir de benim düğünüm pazartesi onunki cumartesi kına da birkaç gün önce olsa falan hesapladım kafamda gerildim. Mecbur olsalar anlayacağım...
Belki de dediğiniz gibi gereksiz stres yapıyorum Anadolu'da görevdeyim. Yalnızım ve maalesef düşünecek çok zamanım oluyor Buraya yazayım dedim fikir almak için...

Yok yok strese girmeyiniz lütfen
İnanın ortada bu durumu bu kadar kötü düşündürecek bir sebep yok
Siz hazırlıklarınıza bakın nasılsa sizin düğün başta oluyor diğerleri davetlileri ilgilendirir
Bir yandan da bakacak olursak uzaktan gelenler için aslında bir nevi fırsat birkaç masraf yapmıcaklar
hEMEN diğer düğüne geçip oradan evlerine geçerler .....

Ya sen istediğin tarihe ayarlıyorsun da onun ayarlayacağı tarihe neden karışıyorsun. Onun da planları var demek ki.
Bencil olan kim acaba?

Haklısınız hepsi çalışan insanlar o kadar kalırlar mı hiç bilmiyorum ama dediğiniz gibi benim problemim değil bunu düşünmek anlamsız... Belki de dediğiniz gibi olur ikisine birden katılırlar bilemiyorum... O kadar şeyin arasında bunu da taktım kafama kendimi alkışlıyorum

yani amaç ne o zaman?
düğün tarihi 15 olsaydı bilmem ne olsaydı.
Amacımı önceki sayfalarda da söyledim tekrar söyliyim. Bana göre iki yakın akrabanın 3-5 gün arayla uzaktan gelen misafirleri düşünmeyerek tarih koymaları yanlış. Buna canım sıkıldı inanın kimseye karışma derdinde değilim. Yordu kafamı bilmiyorum asıl onlardaki amaç ne 10 gün sonra olsaydı bari ya da bilmiyorum kafam karıştı

ya madem o zaman iki aile yani siz ve onlar oturup konuşacaktınız. Ama sen kendine göre bir tarih belirleyip gidip salon ayarlıyorsan o da haklı kendine göre bir tarih belirlemekte sanki.

tam askine arkadaşımda iki kuzen birer hafta arayla yapacaklar düğünlerini. amaçlarını, uzaklardan gelecek olan kişiler iki kere gel git yapmasınlar diye.
siz neden bukadar panik yapıyorsunuz anlamadım. istediği tarifte evlenir size ne.
çok rahatsız olduysanız gidip 2 hafta önceye alın

ablacım senin düğün hazırlığın faln yok mu ya?Çeyizini falan yerleştir.Oturdun bunu mu düşündünZaten normal sartlarda her akraba 2 düğüne birden gitmez.Ben gitmem sahsen.Millet artık kınaya giderse,düğüne gtmiyo.Sen herkes ikisine de gelsin istiyosun.Biraz kıskançlık sezdim ben bu işteİkinize de Allah hayırlı geçim versin ama bukadar ince düşünme hasta edersin kendini

Benim iki dayımın da oğulları 1 hafta ara ile evlendi.
Akrabalarımız uzaktan ikisi için de geldi, kimse sorun etmedi,kimse pürüz çıkarmadı.. İkisi de ayrı ayrı çok güzel oldu.
Sülalece 1 hafta ara ile iki heyecan yaşadık, bizler için de çok değişik, güzeldi

Dert aramıyorum tabii ki mutlu mesut etsin lakin aynı gün olursa akrabalar nasıl bölüşsün bizi. Uzak olsak tamam çakışmış deriz fakat düğünümüze gelecek insanlar aynı

Senin memleket neresi? 2-3 saatlik yol ise zaten 5 gün arayla iki düğüne de gidilir. Ama senin düğüne kesin gelinin istiyorsa otobüs kaldır bence

düğünleriniz arasında bir ay kadar bir zaman da olsa, çok çok yakın akrabalar dışında çoğunluğu kendileri için en uygun olan yere giderler canım. hatta uzak akrabalar kınaya katıldıysa düğüne bile gelmeyebilirler. gereksiz yere üzülüyorsun

siz insanların yapacağınız düğünlerin ikisine de katılmasını isterken nasıl oluyor da başkalarına hala bencil diyebiliyorsunuz anlamıyorum.ilk sayfalarda böyle bir şeyler yazmıştınız, ben en çok buna takıldım çünkü anladığım kadarıyla bu meseleyi problem etmenizin sebeplerinden en büyüğü bu.evlenen kişiler aynı, iki defa görmenin mantığı ne, herkes kendine yakın olan şehirdekine gider; çok yakın olanlar(amca, teyze gibi) ikisine de gelir gelmek isterlerse. karşı taraf düşüncesiz ya da değil, onu bilemeyeceğim ama bu demin bahsettiğim şey yüzünden anlayamıyorum sizi gerçekten.

Niye karışsın ortalık yahu size ne zararı olacak onu söyler misiniz herhalde ilgi bölünecek diye korktunuz başka ne olabilir ki o insanlar senin düğününe gelmeyecekler mi zaten senin düğünün önceymiş neyi dert ettin anlayamadım. Farklı şehirlerde mi akrabalar öyleyse bile birkaç gün kalır onun da düğününe katılır giderler gerçekten garipsiniz. Ben huzurunuzu bozmanızı gerektirecek bir şey göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…