Akraba (!)

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.322
1.026
333
Merhaba arkadaşlar, moralimi çok bozan bir durumu paylaşacağım sizlerle.
Yakın akraba(!)mızın kızı ve ben nişanlıyız. Benim düğünümün tarihi belli, salon tutuldu vesaire. Bu kızın annesi aileme bir şekilde sordurtuyor düğün ne zaman çakışmasın tarihler yakın olmasın, gelen misafirler yorulmasın yakın yakına diye. Buraya kadar her şey çok güzel. Şimdi gitmiş düğünümden 5 gün sonraya salon tutmuş. Sinir olmakta haklı mıyım bilmiyorum ama moralim bozuldu yani memleketten misafirlerimiz gelecek hiç mi düşünmüyorlar bari 2 hafta sonrasına tutsalardı. Yok kız öyle istiyormuş doğum gününden önce evlenmesi gerekiyormuş bilmem ne. Koca İstanbulda salon bulamamışlar. E kınası da düğünden birkaç gün önce olsa. Ortalık karıştı...
Hayır benim düğünüm her türlü güzel olacak inşallah da bu tavra sinir oldum ne gerek var yani...

Akrabalarımız aynı yerde 3 5 gün arayla İstanbul'a geleceklerini sanmıyorum... Benim orda da düğünüm olacak muhtemelen İstanbul'dakine gelmeyecekler. Bilmiyorum üzüldüm biraz düşünceli olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum

Kendinize dert aramayin.
Allah her iki yuvayida mutlu mesut etsin. Ayni gün olsa ne olacak sanki bosverin bazi seyleri...

Uzak akrabalar için daha avantajlı bir durum değil mi.
Hani git gel yapmamış olacaklar.

Bana beni aradan çıkaracaklar gibi geldi iki yerde de düğünüm olacağı için ama ben İstanbuldaki'ne de katılmalarını isterdim. Saçma mı düşünüyorum ki

Seninkinden önce olsa haklısın da seninkinden sonra tutmuşlar beş gün on gün farkeder mi boşuna triplere giriyosun bence iyi düşün iyi olsun bu fesatlıkla düğünün kötü geçer söyliyim :) boşver umursama kendi yoluna bak hayatta her zaman

Şehir dışından gelenler bu sürede kalırlar diye mi endişeleniyorsunuz?

Hayır hayır o yüzden değil. Şöyle anlatayım net açıklayamadım galiba kusura bakmayın :)

Benim şu an iki şehirde düğünüm olacak. Nişanlımla aynı memleketliyiz. Bizim yaptığımız düğün İstanbulda olacak nişanlım için memlekette de yapacağız bir tane. Ben nasıl olsa burda da düğünü olacak gitmeyelim diyecekler diye üzüldüm. Benimkine gelmezler diye yani belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama düşüncesizce geldi. Bir de özellikle sordular düğün tarihimi

Bana beni aradan çıkaracaklar gibi geldi iki yerde de düğünüm olacağı için ama ben İstanbuldaki'ne de katılmalarını isterdim. Saçma mı düşünüyorum ki

2 düğün olacaksa hangisine yakın iseler ona katılırlar.
İki sine birden bekliyorsaniz düşüncesiz olan biraz siz oluyorsunuz.
Yani saçmalama demeyelimm de doğru düşünemiyor gibi görünüyor sunuz.

Ne fesatlığı ya öyle demeyin bana tuhaf geldi iki yakın akraba 3 5 gün arayla.... Ben yapmazdım inanın 2 hafta olsun arada en azından derdim çünkü insanlar birinden birine gelmeyecek ve benim 2 tane olduğu için gelemeyecekler muhtemelen

Arka arkaya olmasında gelen misafirler yorulmasın demek istiyor tavşancım.Akrabalar ya hani,sonuçta ona da aynı kişiler gidecek o yüzden.Ama 5 gün gayet yeterli bir süre dinlenmek için.
tesekkurler feşınım
5 gun bence de yeterli ya, hemen ertesi gun degil ya sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…