- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Arka arkaya olmasında gelen misafirler yorulmasın demek istiyor tavşancım.Akrabalar ya hani,sonuçta ona da aynı kişiler gidecek o yüzden.Ama 5 gün gayet yeterli bir süre dinlenmek için.Ben anlamadim, 5 gun sonra olsa ne oluyor?
Ne erkeği yahu? Erkek falan değil.İkimizde nışanlıyız derken akrabamın kızı da nışanlı bende demek istemiş.Hemen coşmayın hamamda erkek gören kadınlar gibi.aaaaa millet erkek üye:) anam buraları erkekler bastıMune erkek var burda:)
Uzak akrabalar için daha avantajlı bir durum değil mi.
Hani git gel yapmamış olacaklar.
Şehir dışından gelenler bu sürede kalırlar diye mi endişeleniyorsunuz?
Bana beni aradan çıkaracaklar gibi geldi iki yerde de düğünüm olacağı için ama ben İstanbuldaki'ne de katılmalarını isterdim. Saçma mı düşünüyorum ki
Seninkinden önce olsa haklısın da seninkinden sonra tutmuşlar beş gün on gün farkeder mi boşuna triplere giriyosun bence iyi düşün iyi olsun bu fesatlıkla düğünün kötü geçer söyliyim :) boşver umursama kendi yoluna bak hayatta her zaman
tesekkurler feşınımArka arkaya olmasında gelen misafirler yorulmasın demek istiyor tavşancım.Akrabalar ya hani,sonuçta ona da aynı kişiler gidecek o yüzden.Ama 5 gün gayet yeterli bir süre dinlenmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?