Akraba (!)

Arkadaşlar kendimi iyi ifade edemedim sanırım ne fesatlığım kaldı ne düşmanlığım. Niye kız hakkında konu açayım? Yanlış bir profil çizdim sanırım. Asla kimsenin işine karışmam tabii ki de gidip niye böyle yaptın diyecek halim de yok kimseye de tavır alacak değilim. Sadece canımı sıktı durum bunu paylaşmak istedim.

Derdimi anlayamayanlara sesleniyorum. Bana göre bu yanlış bile bile tuhaf bir tarih almaları yanlış. Ben yapmazdım herkesin düşüncesi farklıdır. Yadırgadım biraz. Elbette mutluluğumuzu düşünmeliyiz ama biraz gelecek misafirleri de hesaba katmak gerekiyor. Düşüncesizce buldum.... Bana kızabilirsiniz ama hakkımda atıp tutmanıza lüzum yok.

İstediği düğünde evlenebilir tabii. Hatta ben de istediğim günde evlenebilirim. Kuzenimin düğünüyle aynı gün yapsam da olur özgürüm sonuçta.

Mesele bu değil. Mesele ince düşünebilmek, bencil olmamak...

sizin düğününüzden beş gün sonra düğün yapması bencillik, sizin bunu istememeniz bencillik değil.

Tekrar ediyorum sadece canımı sıktı durum fikir almak için açtım konuyu... Bazı arkadaşlar çok yapıcı yorumlar yaptı teşekkür ediyorum onlara.

Siz öyle yapıyorsunuz zannımca çünkü bu benim aklıma gelmemişti. Kindar bir insan değilimdir özellikle belirteyim

Benim bu zamana kadar yaptıgım yorumlara bakarsanız öyle biri olmadıgımı anlarsınız. Aksine yapıcı, iyi niyetli, olumlu biriyimdir.
Fakat siz, kendinizden başkalarının mutluluguna önem vermeyen ve SİZİN DÜGÜNÜNÜZDEN 5 GÜN SONRA DÜGÜN YAPACAK akrabanıza bile kötü niyetle düşünecek olgunlukta bir kızcağızsınız.

sizin düğününüzden beş gün sonra düğün yapması bencillik, sizin bunu istememeniz bencillik değil.

Bencil olmamak yazarken böyle söyleyeceğinizi biliyordum, şaşırmadım.
Neticede ben salonu tutup tarihi duyurdum araya 2 hafta girseydi her şey daha kolay olurdu. O önce tutmuş olsaydı muhakkak araya 2 hafta koyardım en az. Yani BENCİL değilim

Ben anlamadım 5 gün sonra yapmış insanlar daha ne ?
Herkesin kendine göre planları var onlarada saygı duymak gerekli

Düğün yapan herkes bilir. Ben de düğün yapana kadar bilmiyordum ama o süreçte öğrendim. Tarih almak zor. İstediğiniz tarihte salon bulmak zor. Zaten aylar öncesinden doluyor güzel yerler. Ne kadar koca İstanbul olursa olsun düğün yapılmak istenen bir kaç mekan oluyor. O mekanlar çok önceden doluyor. Boş tarih bulmak bir lütuf. Ben Kasımda yapmama rağmen düğün salonu bana değil ben düğün salonuna uydum. 5 gün mesafeli buldularsa gene iyi bence. Özenmişler ve en uygun tarihi almışlar. Siz de düğün hele hele iki düğün yapan bir insan olarak bu işlerin zorluğunu bilmelisiniz bence. Ortada size yapılan bir kasıt yok. Yani bilerek kötülük falan düşünülmemiş.

Ben anlamadım 5 gün sonra yapmış insanlar daha ne ?
Herkesin kendine göre planları var onlarada saygı duymak gerekli

Çok haklısınız, abartacak birşey göremiyorum.

Gerçi limonçiçeğinin dügünü var diye, 2016' nın tüm dügünlerinin iptal olması, herkesin bu geceye konsantre olması mı gerekiyordu, neydi sorun pardon?

tamam da karşınızdaki insan da BENCİL değil. bir de günler alınmış artık. geri dönüşü yok. buraya konu açmanızdaki amaç karşı tarafa sayıp sövdürmekti bence. ama istediğiniz olmadı.

kafayı bunlara takmayın. evleniyosunuz ne güzel. kendi düğününüzle ilgilenin.

Kızı düşman belleyip konu açacağımı söylerken, karakterimi olumsuz, kindar olarak lanse ederken yapıcı olduğunuzu söylemeniz ne kadar ironik.
Canımı sıktı çünkü bu insanların iyi niyetle hareket ettiklerine inanmıyorum. Zamanında her şeyi ince düşündük onlar için kendi planlarımızı bozduk işimizi bıraktık koştuk. Ben bencilim hepiniz haklısınız...

Konuyu niçin saptırdınız? Ben öyle bir şey mi söyledim. Yakın akrabayla tüm düğünleri birbirine karıştırmayın lütfen.

Amacım asla sövdürmek değildi. Sadece kızdım ve kızmakta haklı olup olmadığımı merak ettim. Fikirlerinizi alıp düşüncelerime yön vermekti amacım. Çok yanlış anlaşıldım.

limoncicegii gerçekten sanırım hassas bir dönemden geçmektesiniz
Fakat buradan bakınca gerçekten 5 gün sonrası uzun bir süre siz o sırada balayında evinizde olacaksınız yani.
Bunu kafanıza takıpta şimdiden en güzel günlerinizi karartmayın derim.Mutluluklar......

Arada 5 gün var sorun etme bence gibisinden bir şeyler demeniz yeterliydi... Kötü olan benim zihniyetim değil bana göre. Kafam karışmış olabilir, çok strese girmiş olabilirim... Etrafımda konuşulanlar etkisinde kalmış olabilirim.

Bir arkadaş fesat tarzı bir şey bile dedi. İnanamıyorum gerçekten...

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için İnanın çok değerli... Kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım
Söylediklerinizi dikkate alacağım...

bizimde genelde öyle olur şehir dışından gelen akrabalarda bir hafta konaklar iki düğünede katılır gider.Sanki aynı güne tarih alınmış gibi gereksiz gerilmişsiniz

hem benim kuzenimin hemde eşimin kuzeninin düğünleri de vardı eşimin kuzeni bizden 1-2 ay önce evlendi biz o arada yapmadık benim kuzeniminki de vardı oda ay sonu idi biz ileriye bi aya aldık tarihi ki çakışmasınlar diye hatta kış günüydü ama herkes aynı düşünce de olamıyor malesef. keşke biraz daha düşünceli olsalarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…