- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Sen şimdi o akraba kızını düşman belleyip, sonrasında onun hakkında konularda açarsınbiz de okuruz
kız istediği günde evlenemeyecek mi sizin düğününüzden beş gün sonra diye.
gereksiz bi hal içindesiniz bence. düğününüze odaklanın. gelen misafirin yorulup yorulayacağını düşünecekseniz ohooooo.
İstediği düğünde evlenebilir tabii. Hatta ben de istediğim günde evlenebilirim. Kuzenimin düğünüyle aynı gün yapsam da olur özgürüm sonuçta.
Mesele bu değil. Mesele ince düşünebilmek, bencil olmamak...
Siz öyle yapıyorsunuz zannımca çünkü bu benim aklıma gelmemişti. Kindar bir insan değilimdir özellikle belirteyim
sizin düğününüzden beş gün sonra düğün yapması bencillik, sizin bunu istememeniz bencillik değil.
Merhaba arkadaşlar, moralimi çok bozan bir durumu paylaşacağım sizlerle.
Yakın akraba(!)mızın kızı ve ben nişanlıyız. Benim düğünümün tarihi belli, salon tutuldu vesaire. Bu kızın annesi aileme bir şekilde sordurtuyor düğün ne zaman çakışmasın tarihler yakın olmasın, gelen misafirler yorulmasın yakın yakına diye. Buraya kadar her şey çok güzel. Şimdi gitmiş düğünümden 5 gün sonraya salon tutmuş. Sinir olmakta haklı mıyım bilmiyorum ama moralim bozuldu yani memleketten misafirlerimiz gelecek hiç mi düşünmüyorlar bari 2 hafta sonrasına tutsalardı. Yok kız öyle istiyormuş doğum gününden önce evlenmesi gerekiyormuş bilmem ne. Koca İstanbulda salon bulamamışlar. E kınası da düğünden birkaç gün önce olsa. Ortalık karıştı...
Hayır benim düğünüm her türlü güzel olacak inşallah da bu tavra sinir oldum ne gerek var yani...
Ben anlamadım 5 gün sonra yapmış insanlar daha ne ?
Herkesin kendine göre planları var onlarada saygı duymak gerekli
Bencil olmamak yazarken böyle söyleyeceğinizi biliyordum, şaşırmadım.
Neticede ben salonu tutup tarihi duyurdum araya 2 hafta girseydi her şey daha kolay olurdu. O önce tutmuş olsaydı muhakkak araya 2 hafta koyardım en az. Yani BENCİL değilim
Benim bu zamana kadar yaptıgım yorumlara bakarsanız öyle biri olmadıgımı anlarsınız. Aksine yapıcı, iyi niyetli, olumlu biriyimdir.
Fakat siz, kendinizden başkalarının mutluluguna önem vermeyen ve SİZİN DÜGÜNÜNÜZDEN 5 GÜN SONRA DÜGÜN YAPACAK akrabanıza bile kötü niyetle düşünecek olgunlukta bir kızcağızsınız.
Benim bu zamana kadar yaptıgım yorumlara bakarsanız öyle biri olmadıgımı anlarsınız. Aksine yapıcı, iyi niyetli, olumlu biriyimdir.
Fakat siz, kendinizden başkalarının mutluluguna önem vermeyen ve SİZİN DÜGÜNÜNÜZDEN 5 GÜN SONRA DÜGÜN YAPACAK akrabanıza bile kötü niyetle düşünecek olgunlukta bir kızcağızsınız.
Çok haklısınız, abartacak birşey göremiyorum.
Gerçi limonçiçeğinin dügünü var diye, 2016' nın tüm dügünlerinin iptal olması, herkesin bu geceye konsantre olması mı gerekiyordu, neydi sorun pardon?
tamam da karşınızdaki insan da BENCİL değil. bir de günler alınmış artık. geri dönüşü yok. buraya konu açmanızdaki amaç karşı tarafa sayıp sövdürmekti bence. ama istediğiniz olmadı.
kafayı bunlara takmayın. evleniyosunuz ne güzel. kendi düğününüzle ilgilenin.
Kızı düşman belleyip konu açacağımı söylerken, karakterimi olumsuz, kindar olarak lanse ederken yapıcı olduğunuzu söylemeniz ne kadar ironik.
Canımı sıktı çünkü bu insanların iyi niyetle hareket ettiklerine inanmıyorum. Zamanında her şeyi ince düşündük onlar için kendi planlarımızı bozduk işimizi bıraktık koştuk. Ben bencilim hepiniz haklısınız...
limoncicegii gerçekten sanırım hassas bir dönemden geçmektesiniz
Fakat buradan bakınca gerçekten 5 gün sonrası uzun bir süre siz o sırada balayında evinizde olacaksınız yani.
Bunu kafanıza takıpta şimdiden en güzel günlerinizi karartmayın derim.Mutluluklar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?