Akraba (!)

Ben de öyle düşünüyorum. Koskoca istanbul... 1 hafta sonrası da kızın doğum gününden önce oluyor... 2 hafta olabilirdi en azından arada. Ben de giderdim onunkine... Burdan bir arkadaşımızın tavsiyesini dinleyip neyse diyorum... Nasip.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Ben nedense art niyetli buluyorum ve hiç masum göremiyorum şu an onu kızmayın bana Sizlerin söyledikleri çok doğru fakat içim buruldu işte elimde değil.
Yok neden kızayım. Anlıyorum bu süreçte herşeye takılıyor insan ama yapacak birşey geliyormu elinizden? Hayır.
o yüzden boşuna canınızı sıkmayın bence. Gelen gelir gelmeyeninde keyfi bilir. Siz beklenti içine girmeyin yeter.

Haklısınız her zaman olduğu gibi gereksiz şeyleri kafama takıp üzülüyorum. Üzülüyor olmama üzüleceğim şimdi de...

Benim gitti ayni gune aldi gicik oldugim kiz butun misafirler ikiye ayrildi ama takma ne olacak sen evleniyosun o gun. Kimse huzurunu kaciramaz.. en azindan ayni gun degil :)

Sizinkinden 5 gün sonra değil mi sonuç olarak ? Sizinki güzelce olup bitmeyecek mi ? Siz ona bakın. Sizi ilgilendirmez ondan sonrası. İsterse 2 gün sonraya tutar salonu. Akraban diye düğün tarihine sen karar veremezsin sonuç olarak.

O 5 gün sonra düğün yapsa ne olur siz balayında olacaksınız o sıralar, bunu mu takıyorsunuz Allah aşkına, aklınıza bile gelmeyecek

Ben akrabanızın sizinkinden beş gün sonraya tarih almasındansa sizin iki ayrı şehirde düğün yapacak olmanızı ve birine gelenlerin ötekine de gelmelerini istemenizi saçma buldum.okudum, biz onların her şeylerin gittik demişsiniz, muhtemelen böyle bir cevap vereceksiniz bana da ama yine de bu düşüncenizi mantıklı bulmuyorum.

Sanki önce tuttu gibi yazmışsın boşa sinir yapmışsın tatlım önce sana gelirler ona gidince de dediğin gibiyse seninki begendiklerini konuşurlar anlaşılan bunu istiyorsun sende

Birine gelseler yeter bence, gelemeyen/gelmek istemeyen o düğün olmasada diyebilir"ne de olsa buradada düğün olacak,ona gidelim"diye. Dolayısıyla bence değişen hiçbirşey olmaz.
Kendinizi strese sokmayın yok yere.
Mutluluklar dilerim.

boşver arkadaşim sen kendi düğüne odaklan neymiş bide akrabaya mi takcaksin...
benim düğünüm çok güzel olmuştu. bi akrabamizin düğünden 2 hafta sora evlendik. hiç de sorun yaşamadik. tabi onlarda geldiler düğünüme. kimse kimsenin işine karişmak zorunda degilsin.

Yok kız öyle istiyormuş doğum gününden önce evlenmesi gerekiyormuş bilmem ne.

kız istediği günde evlenemeyecek mi sizin düğününüzden beş gün sonra diye.

gereksiz bi hal içindesiniz bence. düğününüze odaklanın. gelen misafirin yorulup yorulayacağını düşünecekseniz ohooooo.

bence arada 2 hafta olması sorun olurdu akrabalar 2 hafta nerde kalacak kalabilcek mi o kadar sure ? inanın herşey guzel gıder bır sorun çıkar bunlara çok takılmayın akışına bırakın....

Sen şimdi o akraba kızını düşman belleyip, sonrasında onun hakkında konularda açarsın biz de okuruz

Bende derdi anlayamadim pek. Benim arkadasim amca kiziyla 1er hadta arayla düğün yapti özellikle gidis gelis sıkıntı olmasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…