- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Arayi biraz daha uzun tutabilirlermis tutmamislar.. yapacak birsey yok. Ben olsam bende bir darlanirdim herhalde.
Akraba de bana ates basiyor zaten sinirden. Altin tepside elmas sunsalarda benim icin degerleri yok.
Neyse kendi hirslarimi bir kenara birakayim. Size bir omur mutluluklar dilerim. Umarim hersey gonlunuzce olur. :)
Yok neden kızayım. Anlıyorum bu süreçte herşeye takılıyor insan ama yapacak birşey geliyormu elinizden? Hayır.Ben nedense art niyetli buluyorum ve hiç masum göremiyorum şu an onu kızmayın banaSizlerin söyledikleri çok doğru fakat içim buruldu işte elimde değil.
Yok neden kızayım. Anlıyorum bu süreçte herşeye takılıyor insan ama yapacak birşey geliyormu elinizden? Hayır.
o yüzden boşuna canınızı sıkmayın bence. Gelen gelir gelmeyeninde keyfi bilir. Siz beklenti içine girmeyin yeter.
Merhaba arkadaşlar, moralimi çok bozan bir durumu paylaşacağım sizlerle.
Yakın akraba(!)mızın kızı ve ben nişanlıyız. Benim düğünümün tarihi belli, salon tutuldu vesaire. Bu kızın annesi aileme bir şekilde sordurtuyor düğün ne zaman çakışmasın tarihler yakın olmasın, gelen misafirler yorulmasın yakın yakına diye. Buraya kadar her şey çok güzel. Şimdi gitmiş düğünümden 5 gün sonraya salon tutmuş. Sinir olmakta haklı mıyım bilmiyorum ama moralim bozuldu yani memleketten misafirlerimiz gelecek hiç mi düşünmüyorlar bari 2 hafta sonrasına tutsalardı. Yok kız öyle istiyormuş doğum gününden önce evlenmesi gerekiyormuş bilmem ne. Koca İstanbulda salon bulamamışlar. E kınası da düğünden birkaç gün önce olsa. Ortalık karıştı...
Hayır benim düğünüm her türlü güzel olacak inşallah da bu tavra sinir oldum ne gerek var yani...
Ne erkeği yahu? Erkek falan değil.İkimizde nışanlıyız derken akrabamın kızı da nışanlı bende demek istemiş.Hemen coşmayın hamamda erkek gören kadınlar gibi.
Sanki önce tuttu gibi yazmışsın boşa sinir yapmışsın tatlım önce sana gelirler ona gidince de dediğin gibiyse seninki begendiklerini konuşurlar anlaşılan bunu istiyorsun sendeMerhaba arkadaşlar, moralimi çok bozan bir durumu paylaşacağım sizlerle.
Yakın akraba(!)mızın kızı ve ben nişanlıyız. Benim düğünümün tarihi belli, salon tutuldu vesaire. Bu kızın annesi aileme bir şekilde sordurtuyor düğün ne zaman çakışmasın tarihler yakın olmasın, gelen misafirler yorulmasın yakın yakına diye. Buraya kadar her şey çok güzel. Şimdi gitmiş düğünümden 5 gün sonraya salon tutmuş. Sinir olmakta haklı mıyım bilmiyorum ama moralim bozuldu yani memleketten misafirlerimiz gelecek hiç mi düşünmüyorlar bari 2 hafta sonrasına tutsalardı. Yok kız öyle istiyormuş doğum gününden önce evlenmesi gerekiyormuş bilmem ne. Koca İstanbulda salon bulamamışlar. E kınası da düğünden birkaç gün önce olsa. Ortalık karıştı...
Hayır benim düğünüm her türlü güzel olacak inşallah da bu tavra sinir oldum ne gerek var yani...
Birine gelseler yeter bence, gelemeyen/gelmek istemeyen o düğün olmasada diyebilir"ne de olsa buradada düğün olacak,ona gidelim"diye. Dolayısıyla bence değişen hiçbirşey olmaz.Ne fesatlığı ya öyle demeyinbana tuhaf geldi iki yakın akraba 3 5 gün arayla.... Ben yapmazdım inanın 2 hafta olsun arada en azından derdim çünkü insanlar birinden birine gelmeyecek ve benim 2 tane olduğu için gelemeyecekler muhtemelen
Ne erkeği yahu? Erkek falan değil.İkimizde nışanlıyız derken akrabamın kızı da nışanlı bende demek istemiş.Hemen coşmayın hamamda erkek gören kadınlar gibi.
Yok kız öyle istiyormuş doğum gününden önce evlenmesi gerekiyormuş bilmem ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?