- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Açıkça yazsam çok farklı yerlere çekilirdi malesef çekindim benim sözüm eşim seninle görüşmemi istemiyordu bu söze alındı.Bu kadar uzun zaman affetmemesine neden olacak ne dediniz ki ?
Onun derdi o söz değil aslında üzerinden 3-4 yıl geçmesi neden şimdi diyor.Zamanlık birşey kalmadı üzerinden geçti dört sene neredeyse numarasını sildim birdaha ne konuşabilirim ki onunla...
Boşver dünyada senden bi tane var canını sıkmana degmezEvet gerçekten konuşmamamız daha hayırlıymış ben özürümü dilemiştim orada kalsaydı keşke bu yüzünü görmeseydim
Öyle haklısın sağolasınBoşver dünyada senden bi tane var canını sıkmana degmez
Başlığı görünce annemin lafı gelmişti aklıma , akraba ne olmanı ne ölmeni ister.Açıkça yazsam çok farklı yerlere çekilirdi malesef çekindim benim sözüm eşim seninle görüşmemi istemiyordu bu söze alındı.
Onun konuştuğu şeyler beni üzüyordu üzülme eşim böyle istiyor de dedi onu kırmamak adına aylarca ben kırıldım üzüldüm.Başlığı görünce annemin lafı gelmişti aklıma , akraba ne olmanı ne ölmeni ister.
Ama bu cevaba herkes bir tavir koyar. Eşiniz neden görüşmenizi istemiyor?
Okudun mu yazdığımı?Sen bu kadina ne dedin?
Yani niye kırıldı?
Bunu diyeceginize araya mesafe koysaydiniz kademeli olarak bu kadar kirilmazdiniz. Esinden dolayı görüşmüyor izlenimi karşı tarafta çok farklı anlamlara neden olur. Akrabanizin yaptıklarını onaylamiyorum ama bu şekilde yanlış olmuş.Onun konuştuğu şeyler beni üzüyordu üzülme eşim böyle istiyor de dedi onu kırmamak adına aylarca ben kırıldım üzüldüm.
Ben yanlış olduğunu bildiğim için bayağı uzun birsüre özür bile dileyemedim zaten dinlediğimdese görüp cevap bile vermedi dünde çocuk gibi kabul etmedim vs. falan dedi abimle ilgili düşüncelerimi yüzüme vurdu 29 yaşında bir insandan çok olgunluk bekledim galiba bilemedim...Bunu diyeceginize araya mesafe koysaydiniz kademeli olarak bu kadar kirilmazdiniz. Esinden dolayı görüşmüyor izlenimi karşı tarafta çok farklı anlamlara neden olur. Akrabanizin yaptıklarını onaylamiyorum ama bu şekilde yanlış olmuş.
Boşver üzülme, insanın hayatında yük olanları çıkarmak her zaman iyidir.
Hiç aklıma gelmezdi abimle ilgili anlattıklarımızı yüzüme vuracağı hani desem benim bir abimle derdim senin ailenden kiminle derdin yok iyice mahalle kavgasına dönecekti çok gereksizdi ne bileyim insan kırıldım eskisi gibi olamam der artık görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor der ama buradan vurmak nedir bilemedim ben kırk yıl düşünsem bunu yapamam.Şu an benimde arkadaşlarım yok taşındım
Yeni il yeni çevre nedense yeni arkadaşlıklarda istemiyorum, canım ne istiyorda onu yapıyorum arkadaş olunca sanki günlük planına engel oluyor gibi birde kimseyi
Ağırlamak özel yemek yapmak, pasta pişirmik istemiyorum mutfaktan sıkıldım, bunaldım bu saatten sonra kendimi şımartma peşindeyim,
Derdini anlatmaman gerekirdi seni oradan vurmuş, sendefe hayal kırıklığı yaratmış, insanoğlu kadar vahşi, acımasız yaratık yok şu yeryüzünde her insanın karanlık yüzü var en iyisi sırlarınla ölmek böyle harekete maruz kalmaktansa
Evet okudum. Kırıldığı noktayi anliyorum ama yillarca küs kalmaya bir sebep değil.Okudun mu yazdığımı?
Yani üstünden çok zaman geçti çocukları falan oldu ben birşey demedim onun takıldığı şey aslında geçen zaman sosyal medyada selamlaşıp like atıp sessiz kalmalıydım belki hiçkimsenin bir açıklama yaptığını düşünmüyorum herkes sadece bunu yapıyor ve iyi o iyilerden olamadım bana kötü olmak düştü...Evet okudum. Kırıldığı noktayi anliyorum ama yillarca küs kalmaya bir sebep değil.
Kuzenin kendini sana karşı baya doldurmuş
Abime olan düşüncelerimi abim biliyor zaten söylesede birşey farketmezdi oda değiştirdi söylediklerimi evet iftira oldu yani gerçekten insanlar çok garipBenim başıma daha kötüsü geldi yazın biriyle denizde tanıştım ve bende ona güvenerek ablamla ilgili şikayetimi anlattım bu manyak kadın yememiş içmemiş ablamı bulmuş benim anlattığımı ve ekleme yaparak ona gidip beni gammazlamış bundan dolayı ablamla 1 yıl küs kaldık sonra bu kadın hakkında öğrendim ki hep insanları birbirine düşürüyormuş ve şizofren hastasıymış
Zaten sürekli gülüyordu herşeye ben onu iyi bir insan sandım ama yanılmışım buda bana ders oldu
ayıdan post akrabadan dost olmaz tecrübeyle sabitAbla gibi bildiğim benden iki yaş büyük bir kuzenim vardı.Aramıza bir kırgınlık girdi benim bir sözüme alındı ve konuşmadı benimle.Oysa ben o sözü söylediğimde beni anlayacağını düşündüm öyle olmadı malesef bu süreçte çocukları oldu hatta birine benim rüyamda gördüğüm ismi koymuştu.Bugün rüyamda gördüm onu aylar önce özür mesajı yazmıştım ona cevap vermemesine rağmen yine yazdım rüyam gibi herşey olacak birbirimizi anlayacağız sandım.Aile ilişkilerime kadar laf etti evli abimden yakınmıştım zamanında ona davranışlarından falan anlatmıştım benim ona dert yandığım şeyleri yüzüme vurdu sanki kendisinin ailesiyle ilişkisi dört dörtlükmüş gibi benim bir abimle sorunum varken onun ailesinin her ferdiyle sorunu var tabi bunu yüzüne vurmadım onun gibi.Sadece yok yere o kadar canımı sıktığımı onu yakın bildiğim için pişman olup konuyu bitirdim.Kendisi yurt dışında yaşıyor yüzyüze gelmemiz zor ve dönüştüğü kişiye resmen inanamadım... Birsürü akrabam varken en yakın bildiğim bana neler dedi... Var mı sizinde böyle yaşadığınız durumlar çok üzgünüm en çokta ona verdiğim değere çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?