Ben kendime yakışanı yaparım. Onların ne yaptığı kendilerinin sorunu
Bi benzeri benim başımdan geçti. Baba tarafım babam dahil yıllarca arayıp sormadılar. Bahaneleri işte çekindik aklını kurcalamak istemedik v.s oldu
Sonra yaklaşık 16 sene sonra amcamla görüşemeye başladım arayıp sordu görüşmek istedi hala daha görüşürüz. Bazı şeyleri arkaya almak çok önemli. Kin nefret kırgınlıkla bir ömür geçmez.
olumlu yanıt vermen senin için iyi olur..aynen bu dayım için bende aynısını düşünüyorum. bi yandan da işte kocaman adam yazmış sonuçta diyorum...
Eğer “akbaba” akrabalardan değilse cevap verip kendi vicdanınızı da rahatlatmış olursunuz , sonuçtan bizi de haberdar edin lütfen
Ben kendime yakışanı yaparım. Onların ne yaptığı kendilerinin sorunu
Bi benzeri benim başımdan geçti. Baba tarafım babam dahil yıllarca arayıp sormadılar. Bahaneleri işte çekindik aklını kurcalamak istemedik v.s oldu
Sonra yaklaşık 16 sene sonra amcamla görüşemeye başladım arayıp sordu görüşmek istedi hala daha görüşürüz. Bazı şeyleri arkaya almak çok önemli. Kin nefret kırgınlıkla bir ömür geçmez.
Eğer “akbaba” akrabalardan değilse cevap verip kendi vicdanınızı da rahatlatmış olursunuz , sonuçtan bizi de haberdar edin lütfen
Ben olsam cevap Verirdim sohbet ederdim ama ötesine gitmezdim , yani bulusmak yanina gitmek gibi, ki bunuda dile getirirdim, bilsinler kırıldığını
İşte “akbaba” cinsi akrabalar :) uzak kalsınlarDikkat et borçta isteyebilir. Bizim akrabalar öyledir selam ver borçlu çıkarsın.
aradım. yani yazdım sonra dayım aradı. Önce napıyosun nasılsınlar o napıyo şu napıyo ablan nasıl sonra niye hiç aramıyosun dedi.
öyle gelişti dedim bende kimse küs değilim dedim ama demek ki zamanında böyle gelişmiş böyle alışmışım dedim. ve bunu söylerkende tekrarladım küs olmadığımı ama böyle geliştiğini.
bana dedi ki bi süre sonra işte hani bi süre sonra insan anlıyo karşı taraf yazmayınca artık görüşmek istemiyo diye düşünüyo insan bende bırakıyorum öyle dedi.
başladım ağlamaya (aferin bana) dedim ki işte buna çok üzülüyorum ben dayı. bizden çok çabuk vazgeçildi dedim. senin kızın mesela seni aramasa sormasa dermisin demek ki görüşmek iştemiyo diye? demezsin dedim. çekersin kenara senin ne derdin sıkıntın var hayırdır dersin. Ama bize kimse öyle yapmadı. bizden vazgeçtiniz dedim.
Faln filan sonra dedi ki bundan sonra görüşelim cart curt bizim küs olacak bişeyimiz yok falan.
kızlar söylediğim şeyler çok sert algılnabilir yazılı olarak ama ben sürekli açıkldım telefonda dayıma yani o kadar sert değil.
Hiçbi şey sert olmamış bence birden kucak açacak halin yok ya. Ağlama kısmını kendine dert etme anlık duygusallaşmışsın işte olur öyle şeyler. Burnumuzdan kıl aldırmayacağız diye kendimizi sıkıp sıkıp sonra birden patlıyoruz insanız sonuçta :)aradım. yani yazdım sonra dayım aradı. Önce napıyosun nasılsınlar o napıyo şu napıyo ablan nasıl sonra niye hiç aramıyosun dedi.
öyle gelişti dedim bende kimse küs değilim dedim ama demek ki zamanında böyle gelişmiş böyle alışmışım dedim. ve bunu söylerkende tekrarladım küs olmadığımı ama böyle geliştiğini.
bana dedi ki bi süre sonra işte hani bi süre sonra insan anlıyo karşı taraf yazmayınca artık görüşmek istemiyo diye düşünüyo insan bende bırakıyorum öyle dedi.
başladım ağlamaya (aferin bana) dedim ki işte buna çok üzülüyorum ben dayı. bizden çok çabuk vazgeçildi dedim. senin kızın mesela seni aramasa sormasa dermisin demek ki görüşmek iştemiyo diye? demezsin dedim. çekersin kenara senin ne derdin sıkıntın var hayırdır dersin. Ama bize kimse öyle yapmadı. bizden vazgeçtiniz dedim.
Faln filan sonra dedi ki bundan sonra görüşelim cart curt bizim küs olacak bişeyimiz yok falan.
kızlar söylediğim şeyler çok sert algılnabilir yazılı olarak ama ben sürekli açıkldım telefonda dayıma yani o kadar sert değil.
Dikkat et borçta isteyebilir. Bizim akrabalar öyledir selam ver borçlu çıkarsın.
Ne olursa olsun tinerde aileden birilerini büyük olarak görmek istiyor insan değilmi, zamanında yanınızda olmamışlar ama bari bundan sonra olsunlarmı diyorsun acaba? Yani galiba aslında görüşmek istiyorsunda içindeki kırgınlığı atamıyorsun gibi geldi banazaten haftaya tatile gidiyolarmış. sonrasında yanlarına gidermiyim bilmiyorum. Onlar sonuçta ‘büyüğümüz’ ya hep beklenti içindeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?