İçinden nasıl geliyorsa öyle yap arkadaşım.
Ben kendimi biliyorum,sildiğim insanı hayatıma geri alamıyorum.
Rica ederim.teşekkür ederim. benimde içim soğudu aslında. zaten ne kadar ‘düzelebilir’ aramız bilmiyorum.
Siz erdemli davranarak cevap vermişsiniz tebrik ediyorum , ama bundan sonrası bence sizin kalbinize ruhunuza aklınıza kalmış bir iş , yani görüşme durumu ... illa yüzyüze de görüşmek zorunda değilsiniz aramalar devam edebilir aradaki samimiyete göre de bi bakmışsınız ki yanlarına gitmişsiniz ya da tüm bağları koparmışsınız , ağlamanız da çooook normal bence rahatladınız iyi oldu :)
Ben olsam gorusurdum canim.Zaten bu dayin tamamen ilgisiz davranmamis.Bi de bazi buyukler ben buyugum hic arayip sormuyor bu nasil yegen felan moduna giriyorlar ya da bazi insanlarda yegenide olsa koruma,sahiplenme gibi duruma giremiyorlar.Benim dayilar,amcalarda soguktur ama bayramda seyranda giderim.Baglari tamamen kopartinca da hic akrabamiz kalmaz arada bir gormek iyi geliyor.
Hiçbi şey sert olmamış bence birden kucak açacak halin yok ya. Ağlama kısmını kendine dert etme anlık duygusallaşmışsın işte olur öyle şeyler. Burnumuzdan kıl aldırmayacağız diye kendimizi sıkıp sıkıp sonra birden patlıyoruz insanız sonuçta :)
Bundan sonra ki adımlarda ona göre gidersin. İçli dışlı olmaya gerek yok. Mesela benim amcam 2-3 ayda bir gelir yemek yeriz bi şeyler içeriz döner gideriz. Aile saadeti yapalım, bize gel oturmaya tarzı şeylere gerek yok.
Ne olursa olsun tinerde aileden birilerini büyük olarak görmek istiyor insan değilmi, zamanında yanınızda olmamışlar ama bari bundan sonra olsunlarmı diyorsun acaba? Yani galiba aslında görüşmek istiyorsunda içindeki kırgınlığı atamıyorsun gibi geldi bana
Hiçbi şey sert olmamış bence birden kucak açacak halin yok ya. Ağlama kısmını kendine dert etme anlık duygusallaşmışsın işte olur öyle şeyler. Burnumuzdan kıl aldırmayacağız diye kendimizi sıkıp sıkıp sonra birden patlıyoruz insanız sonuçta :)
Bundan sonra ki adımlarda ona göre gidersin. İçli dışlı olmaya gerek yok. Mesela benim amcam 2-3 ayda bir gelir yemek yeriz bi şeyler içeriz döner gideriz. Aile saadeti yapalım, bize gel oturmaya tarzı şeylere gerek yok.
Rica ederim.
Geçen gün ben de yıllardır görmediğim akrabamla işyerimde karşılaştım.
Seslendi,dönüp baktım,şap şup öptü,kendine çekip.
Sesini tanımadım,tanısam dönüp bakmazdım bile.
Bizim kurumda işi varmış,acaba Lale kaçıncı katta çalışıyor diye aklından geçiriyormuş,öğle yemeğine gitme saatim gelmişmişmiş,anlattı,dert yandı vs.
"Tamam kolay gelsin" deyip yürüdüm gittim.
İstesem 3 dakikada çözerdim,sıra beklemezdi.
Burada günde milyon tane vatandaşa yardım ediyoruz.
Ama dönüp gittim umrumda da olmadı.
Eminim arkamdan "ne yaptım ki Lale'ye?" demiştir de.iyi yaptınız. Ben bi çok kez diğer dayımların ve benim doğup büyüdüğüm şehire gittim çünkü orda arkdaşlarım var. Her seferinden içimden geçirdin ‘biriyle karşılaşırsam napıcam’ diye. Tamda sizin yaptığınız gibi yapmayı geçirdin hep aklımdan.
Kimisi bunu hakediyo
Teşekkürler iyiyim, siz nasılsınız yazabilirsiniz.. Kırgınlık olabilir ama hayat kısa. Ne ki gütmeye ne kendinizi yıpratmaya.. samimi olmak zorunda değilsiniz ayrıcaSelam kızlar, Bi konuda benden olsun..
Bu sabah uyandığımda baktım 1,5 senedir görüşmediğim dayım mesaj atmış nasılsın yeğenim diye.
Şimdi şöyle anlatayım ben size; benim annemin vefatından sonra (10 yıl olacak) bizim (ablamlar ve ben) aramız duruldu. çünkü kimse ‘sahip çıkmadı’. Pek arama sorma olmadı. Bi kaç dayım daha var onla hiç görüşmüyoruz ama bu sabah mesaj atan dayımla yine arada görğşüyoduk. İyi niyetli de biri olduğuna inanıyorum. Ama benim içimde aslında hepsine karşı bi kırgınlık var anlarsınız ki. Hani büyüdükçe anlıyorum zamanında bizi nasıl yalnız bırakmışar diye.
Şimdi soruma gelicek olursak ben ne yapmalıyım şimdi. Muhtemelen cevap yazıcam sonuçta yazmış. Kırgınlık var bende ama mesela kinci biri değilim. Bazı şeyler için ‘yapıcak bişey yok’ diyorum. Sorumu sordum ama eklemek istiyorum; görüşmek isterlerse ne yapayım. Daha doğrusu siz olsanız napardınız?
der
Eminim arkamdan "ne yaptım ki Lale'ye?" demiştir de.
Evet bana bir şey yapmadılar.
Anneciğime yaptılarına saysınlar!
Zamanında ne çok saygı duyardım akrabalara ama onlar tükettiler bunu , ben olsam soğuk cevap verirdim ki anlasın kırıldığımı
Cevap verip hal hatır sorun. Duruma göre bakarsınız devam etmeye..
Ben bana 1 adım gelene 5 adım giderim. Ama yeter ki kin güdecek kadar silmeyeyim. Bir defa silersem dönüşüm imkansız gibi bir şey..
Sizde öyle büyük kavgalar falan olmamış görüşmekten zarar gelmez..
Teşekkürler iyiyim, siz nasılsınız yazabilirsiniz.. Kırgınlık olabilir ama hayat kısa. Ne ki gütmeye ne kendinizi yıpratmaya.. samimi olmak zorunda değilsiniz ayrıca
çook benzerini hatta daha kötüsünü yaşadım
sonuç görüşmüyorum yıllardır cehenneme kadar yolları var
Tamam o zaman. Kendi hayatına bak. Takılma düşüncelere. Laflara vscevap verdim sonrasında aradı beni. telefonda konuştuk. yine nasılsınlar ablanlr nasıl fln sonra niye arayıp sormuyosun deyince kasıtlı olmadığını demekki öyle geliştiğini söyledim.
konuşma ilerleyince beni arayıp sormayanı bende aramıyorum demek ki görüşmek istemiyor diye düşünüyorum gibi bişey söyledi.
orda ağladım dedim ki çabuk vazgeçtiniz bizden (ablamlr ve ben). Kendi kızın seni 2 gün araması öyle düşünmezsin dedim. Zaten zamanında da hiç biyere sığdıramadınız dedim.
Bunlar sölerken saldırmadım yanlış anlaşılmasın ama içimden geçenleri söyledim işte...
Tamam o zaman. Kendi hayatına bak. Takılma düşüncelere. Laflara vs
Aaa üste çıkmış bide ,dayı olan o araması gereken sen ,bunlar insanı çıldırtırcevap verdim sonrasında aradı beni. telefonda konuştuk. yine nasılsınlar ablanlr nasıl fln sonra niye arayıp sormuyosun deyince kasıtlı olmadığını demekki öyle geliştiğini söyledim.
konuşma ilerleyince beni arayıp sormayanı bende aramıyorum demek ki görüşmek istemiyor diye düşünüyorum gibi bişey söyledi.
orda ağladım dedim ki çabuk vazgeçtiniz bizden (ablamlr ve ben). Kendi kızın seni 2 gün araması öyle düşünmezsin dedim. Zaten zamanında da hiç biyere sığdıramadınız dedim.
Bunlar sölerken saldırmadım yanlış anlaşılmasın ama içimden geçenleri söyledim işte...
Aaa üste çıkmış bide ,dayı olan o araması gereken sen ,bunlar insanı çıldırtır
Gayet doğru söylemişsin
Annesi ölen bir çocuk varsa haydi dayıyı geçtim teyze ilgilenir anne yarısı çünkü
Benim kardeşim ölse çocuğunu asla yalnız bırakmam
Annenin ölmesi başka bir şeye benzemiyor 20 yaşında da 50 yaşında da sahipsiz, boynu bükük kalıyorsun. Eee bir de bunların peşinden mi koşacakmışsın? Saçmalık
Bazı şeyleri arkaya at görüş. Ama görüşmesinin altında maddiyat varsa derhal terketSelam kızlar, Bi konuda benden olsun..
Bu sabah uyandığımda baktım 1,5 senedir görüşmediğim dayım mesaj atmış nasılsın yeğenim diye.
Şimdi şöyle anlatayım ben size; benim annemin vefatından sonra (10 yıl olacak) bizim (ablamlar ve ben) aramız duruldu. çünkü kimse ‘sahip çıkmadı’. Pek arama sorma olmadı. Bi kaç dayım daha var onla hiç görüşmüyoruz ama bu sabah mesaj atan dayımla yine arada görğşüyoduk. İyi niyetli de biri olduğuna inanıyorum. Ama benim içimde aslında hepsine karşı bi kırgınlık var anlarsınız ki. Hani büyüdükçe anlıyorum zamanında bizi nasıl yalnız bırakmışar diye.
Şimdi soruma gelicek olursak ben ne yapmalıyım şimdi. Muhtemelen cevap yazıcam sonuçta yazmış. Kırgınlık var bende ama mesela kinci biri değilim. Bazı şeyler için ‘yapıcak bişey yok’ diyorum. Sorumu sordum ama eklemek istiyorum; görüşmek isterlerse ne yapayım. Daha doğrusu siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?