- 29 Ocak 2024
- 616
- 74
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Teyzelerim beni sevmiyor. Hele bir tanesi ne öper beni ne yüzüme güler laf atar benimle ne alıp veremediği var anlamadım onlar çalıştı yıllarca ben çalışmadım rahatım evde pek işte yapmam belki o sebeplerden ama küçükken de böyleydi bana liseye giderken de böyleydi önceden eve gelirlerdi kendimi paspas eder çocuklarıyla oynar koşturur hep hoş etmeye çalışırdim artık yapmıyorum son 1 senedir yapmıyorum çocuklarda pek umrumda değil açıkçası. Bugün bize geldiler bende icerdeydim bahçede oturmak istemedim derdim kocaymis odadan cikmiyormuşum koca derdindeymişim kendi çocuğu daha 10 yaşında dövme yaptırmak istiyormuş ona normal geliyor anlatıyor ee nornal böyle şeyler diyor ben 25 yaşındayım kocaci şeyci iması yapıyor. Geçen digeri gel bizde kal diye tutturdu 1 gün kaldım ikinci güne tövbe ettim kendisi tezgaha yumurta döküyor ortalığı yakıp yıktı masada düzgün oturmadim bile yan oturdum kuru bi lokma yedim kalktım tek makarna çorba yapmıştım onlar için 1 gün sadece düşünün baktm bağırıyor yumurta döktüğü yerleri silerken buralar yağ olmuş bilmem ne olmuş kim yaptı daha yeni sildim ya ben tek seferde nasıl yapabilirim ki onu ve silmeyi de unuttum keşke silseydim dedim tuhaf bi şekilde sevmiyorlar hele diğeri hiç sevmiy