• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarına toz kondurmayan eş.

çok güzel özetlediniz.veritor nafaka çocuğuna.evet çocuk kardeşini tanıyor.

Eşiniz sağ , kardeşler sağ. Hep beraber bir çay vs içme durumunuz olmuyor mu , sorun kendilerine.

" Abi , abla bu evin durumu nedir ? Size borçluysak borcumuzu bilelim , abla verelim paranı , tapuyu verin " deyin.

Eşiniz sağ , kardeşler sağ. Hep beraber bir çay vs içme durumunuz olmuyor mu , sorun kendilerine.

" Abi , abla bu evin durumu nedir ? Size borçluysak borcumuzu bilelim , abla verelim paranı , tapuyu verin " deyin.
bunu söylersem eşim eminim der ne alaka şimdi bu konuşulur mu vs der.

Adam hiç bir evliliğinden bir aile çıkartamamış. Sizin bunu evlenmeden görmeniz gerekirdi çünkü tüm sinyalleri vermiş zaten, saklamamış durumu. Kök ailesini çekirdek ailesinin önüne koyuyor. Bu saatten sonra da değişmez. Bu mevzular yüzünden boşanmak gibi bir niyetiniz olduğunu da sanmıyorum. Bari adamın ailesiyle iyi geçinmek için zorlayın kendinizi. Buzdolabının kapısını filan çarpmayın.

Adam hiç bir evliliğinden bir aile çıkartamamış. Sizin bunu evlenmeden görmeniz gerekirdi çünkü tüm sinyalleri vermiş zaten, saklamamış durumu. Kök ailesini çekirdek ailesinin önüne koyuyor. Bu saatten sonra da değişmez. Bu mevzular yüzünden boşanmak gibi bir niyetiniz olduğunu da sanmıyorum. Bari adamın ailesiyle iyi geçinmek için zorlayın kendinizi. Buzdolabının kapısını filan çarpmayın.
çarpmadım işte.farkında bile değilim hızlı kapattığımın.ama ben desem kadın dolabı çarpıyor diye sen yanlış anlamışsın için fesat vs der.

çarpmadım işte.farkında bile değilim hızlı kapattığımın.ama ben desem kadın dolabı çarpıyor diye sen yanlış anlamışsın için fesat vs der.

Çarpıp çarpmamanızın önemi yok ki. Ailesi ne derse ona inanacak. O yüzden ekstra dikkatli olun. Sürekli yüzünüz gülsün. Hizmette kusur etmeyin. Belli ki bu diyardan gitmeye niyetiniz yok, o zaman bu deveyi gütmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Çarpıp çarpmamanızın önemi yok ki. Ailesi ne derse ona inanacak. O yüzden ekstra dikkatli olun. Sürekli yüzünüz gülsün. Hizmette kusur etmeyin. Belli ki bu diyardan gitmeye niyetiniz yok, o zaman bu deveyi gütmeyi öğrenmeniz gerekiyor.
bana bir fikir verin siz olsanız ne yapardınız?

bana sürekli senin kalbin kötü vs der durur.oturduğumuz ev abisinim üstüne.ilk karısına düşmesin diye abisinin üstüne yapmış benimle evlenmeden.ilk karısından da çocuğu var bu arada.benimle evlendi çocuğumuz oldu diyorum ki evi kendi üstüne al.sana bir şey olsa kendimi güvende hissedemem çocuğumla diyorum.benim abim seni evden çıkarmaz oturmana izin verir.onlar iyi niyetli sen fesatsın için dışın fesat diyor bana.
doğumumdan sonra yeğeniyle karısı bize gelmişti.ben buzdolabının kapısını hızlı çarpmışım yeğeninin karısının yanında.inanın ki farkında bile değilim.o da gitmiş beni şikayet etmiş kapıyı hızlı çarptı diye.adam da bana kızıyor çarpmışssın seni tanımaz mıyım vs diyor.ya bunun gibi bir sürü şey var .özetle senin kalbim kötü niyetin bozuk diyor.ama beni tanıyan herkes bana çok temiz bir kalbin var çok iyi niyetlisin derler.hayatımda bana kötü niyetli diyen tek kişi bu adam.
İlk eşine de evi vermemek için abisinin üstüne yapmış evi size de vermez bence güvence altına aldırmak istemiyor galiba

Üzgünüm siz karı kocasınız ama hayat arkadaşı değilsiniz.
Aynı evde yaşıyorsunuz ama orası yuvanız değil.
Adam ilk günden bu yana "ya ayrılırsam" üzerine kurmuş herşeyi, ona göre önlem almış aklınca.

Eşiniz sizi ablasının yanında çocuk gibi tembihlerken hiç karşılık vermediniz mi?
Sonuçta sizin değil kardeşininin hatırı için bakıyor yeğenine. Niye sadece size mal ediliyor, minneti sizden isteniyor bu durumun.
"Gezmeye gitmedim 10 dk markete uğradım, abla X yerine beni arasaydın, sorunun cevabını alabilirdin" demeniz gerekirdi mesela.
Kendinizi ezdirmeyin ve mutlaka bir kenarda birikim yapın. Üzgünüm ama prensipleri olan, sırtınınızı yaslayacağınız bir adam değil eşiniz.

bana bir fikir verin siz olsanız ne yapardınız?

En başta eşinden çocuğundan mal kaçıran, evladının geleceğini düşünmeyen biriyle evlilik birliğine girmezdim. Ama artık bu konuda yapacak bir şey yok.

Adama açıkça niyetinizi söyleyeceksiniz. Böyle davranmaya, beni ailene ezdirmeye devam edersen ben bu evliliği bitiriyorum diyeceksiniz.

Ama ev konusunda umutlanmayın. Hukuki olarak karışık durumlar. Kayınbirader evi eşinizin üstüne geçirse bile ileride kayınbiraderin kendi ailesi dava açabilir.

Bundan çıkarım/ders: Boşanmış adamla evlemeden önce 1 milyon kez düşünün
Size ne dedi acaba ilk eşim kötü niyetliydi mi?
Bile bile lades sizinkisi

Back
X