• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarla tanıştım?

Bu adam sizi sadece yaninda tutuyor. Insan yerine bile koymuyor. Birini bulsa hemen birakacak. Adam olsa durustce istemiyorum der ayrilir. Surundureyim modunda surekli sizi pişpişliyor.
Siz kendinize bunu neden reva goruyorsunuz?
Ayrilin belki daha hayirli biriyle tanisirsiniz.

Erkek arkadaşım memlekete gitmişti.O dönmeden önce bende gittim onunla.Akralarının çoguyla tanıştım.Hepsine evlencez falan dedi.Dönerken bana dedi ki.Sen bizim önümüzü görebiliyo musun dedi.Ben bilmiyorum dedim.O da ben göremiyorum.Bazen alayım şu kızı gideyim evlenelim diyorum sonra vazgeçiyorum.Büyümeni bekliyoruz bakalım dedi.Daha nasıl olgunlaşım ki?
Ne acayip
Anlamadım ben birsey

Senin güvenini kazanmak için tanıştırdı akrabalarıyla...
Daha fazla teslim olman için...
Erkeklere hiç güvenim kalmadı artık... Dikkat et cnm... Kanma...

Bir arkadaşım, öylesine takıldığı bir kızı, kardeşinin düğününe elinden tutarak getirdi.
Daha önce birçok kez tatile gitmiş, güzel zamanlar geçirmişlerdi.
Ki o arkadaşımın aile yapısında, söz nişan yoksa yanında bir kızla bile görünülmez.
Ha ne oldu derseniz, 1 ay sonra kız ağlamaktan helak oldu herhalde sizin gibi bu geçirdiği zamana ve yaşadıklarına güvendi, evinin işinin yollarını aşındırdığı çocuğun.
Şimdi de arkadaşımın çok güzel bir evliliği var ama başkasıyla.

Erkek arkadaşım memlekete gitmişti.O dönmeden önce bende gittim onunla.Akralarının çoguyla tanıştım.Hepsine evlencez falan dedi.Dönerken bana dedi ki.Sen bizim önümüzü görebiliyo musun dedi.Ben bilmiyorum dedim.O da ben göremiyorum.Bazen alayım şu kızı gideyim evlenelim diyorum sonra vazgeçiyorum.Büyümeni bekliyoruz bakalım dedi.Daha nasıl olgunlaşım ki?
Neden olgunlaşasın ki? Kimin için? Bu hayatta kendinden başka kimse için kendini değiştirmeye çalışma. Değmez. Önünde sonunda üzülen sen olursun. Ayrıca seni seven, evlenmek isteyen insan zaten sana kavun muamelesi yapmaz. Ben senin yerinde olsam bundan sonra bu adam bana evlenelim diye yalvarsa bırak nikahımı, tırnağımın ucunu vermem.

Güzelim sen ne yapsan o adam senle evlenmeyecek belli ki. Neden zorluyorsun? Niyetin evlenmekse, sevgilinden ayrıl ve yeni biriyle tanış ve dene yani.

E niye tanıştırdı o zaman yedi sülalesiyle? Adınızı çıkardı, çekildi kenara. Böyle bir dengesizle hayat geçmez. Bu arada madem siz de evlilik konusunda emin değilsiniz, niye peşinden kalkıp adamın memleketine gittiniz de ailesi ile tanıştınız? İkiniz de ne yaptığınızı bilmiyorsunuz bence.

Kızların en çok düştüğü hata bu sanırım. Fazlaca anlam yüklüyorsunuz bu tanışma olayına. Seninle evlenmese sanki hesapmı soracak ona akrabaları.
Eski konu başlıklarına baktim, benzer birkaç konusu var. Adam ölene kadar evlenmeyeceğim, bekar kalacağım demiş. Yavrum, bu kız da hala mahalle baskısından etkilenir de benimle evleni mi acaba diyip kendini kandırmaya çalışıyor. Sana bir sure sonra ayrılalım derse ama akrabalarinla tanıştım, evlenmemiz vacip oldu falan de.

E niye tanıştırdı o zaman yedi sülalesiyle? Adınızı çıkardı, çekildi kenara. Böyle bir dengesizle hayat geçmez. Bu arada madem siz de evlilik konusunda emin değilsiniz, niye peşinden kalkıp adamın memleketine gittiniz de ailesi ile tanıştınız? İkiniz de ne yaptığınızı bilmiyorsunuz bence.
Ben eminim ama.Zaten biz konusuyoduk memleketine gidelim birlikte diye.Bu gune nasip oldu.Ben sadece şuan istemiyorum.Ama evlilik istiyorum tabiki.

Eski konularınıza da baktım. Erkek arkadaşınız siz ayrılın diye gözünüzün içine bakıyor. Benim şahsi görüşüm bu, ailesiyle tanıştırması da cidden pek bir şey ifade etmiyor. Kız tarafı için önemi var babayla falan tanıştırmanın ama erkek tarafı için o kadar önemi yok. Bugün sizi tanıştırır yarın başkasını.

Back
X