Akrabalık ılıskılerı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslinda ben akrabalarima düskünüm yada uzakda olup özledigim icin öyle, ama artik eledim, artik görüsmek istediklerimle görüsüyorum,
bana zarar verenlerle görüsmüyorum, akrabasa akrabaligini bilecek sirf akraba diye yalana iftiraya hakki yokdur.
Kimsenin hatiri icinde kimseye artistlik yapamam.

Allaha yakin bana uzak olsunlar.

Isime gelmeyen insanlarada neden isim düssünki?
Hic isim olmaz.

aakrabalarımla ilişkilerim oldukça iyidir benim
halamın yeri bambaşka ama annem gibi gördüğüm tek insandır halam..:asigim:
diğer akrabalarımızdan yakınlık görmesem sanmıyorum bende çok fazla diyalogda olacağımı..ama neticede benim kanımdaki insanlar onlar..farklı bir durum beklemem yanlış olur kendi adıma..kaydirigubbakcemile3
soruna gelince bu tarz insanlar için kafanı bile yorma canım..en güzeli uzakta kalman..sapı değmezse çöpü sana değer mutlaka sonunda..yerimseniben

Akraba ilişkilerine çok önem veririm, küslük varsa gidermeye çalışırım. Eşimin ailesinde süregelen 20 küsür yıllık küslüğü ben bitirdim.
Kalabalık olmayı, çocuklarımın akrabalarıyla büyümesini istiyorum.
Akrabanın yaptığı kötülüğe gelince, dayımın beni hiç suçum yokken hemde eşim yanımdayken sokak ortasında rezil edişi geldi gözümün önüne, buna rağmen susmuştum, eşimde susmuştu tamam dayı haklısın demiştik. Sonuçta kırılmıştık ama dayım daha sonra gönlümü almıştı.

bütün akrabalarımla ilişkim çok güzel özellikle daha çok anne tarafımla aram iyi baba tarafından sadece bir amcamla aram çok iyi diğerleriyle okadar deyil kalabalık aile ortamını severim hep neşe içinde geçer günlerimiz akrabalarla gülmek eğlenmek en güzel şey olsa gerek............

canım yarama parmak bastın şimdi,biz birbirine bağlı bir aile değiliz ne yazıkki,baba tarafından bahsediyorum, ne yazıkki anne tarafıda uzak oturuyor bize.
küs değiliz ama bayramdan bayrama,düğünden düğüne vs.görüşürüz.yaklaşık 1 ay önce evlendim,el gibi geldiler,el gibi gittiler,çok zoruma gitti,hiç arayıpta anneme yenge yardım edilecek birşey varmı?naptınız..... vs..sormadılar,aramadılarda,sağolsunlar kınama ve düğünüme geldiler,halbuki ben o zamanlar çok stresliydim ve yanımda hiç olmadılar,birçok şeyi KK'da öğrendim,hep size danıştım, ayrıca eşim hakkında da bir sürü eleştiride bulunmuşlardı daha tanışmadan resmine bakıp,kendileri manken arıyorlar,kişiliği nasıldır,efendimi,işi varmı yokmu,hikaye,onlar için tip önemli ne yazık ki,(ki eşim kesinlikle çirkin değil,çok sevimli:))herkes kendine baksın,hiç manevi olarak desteklerini görmedim.(maddi zaten beklentim olamaz herkesin ailesi var ihtiyacımızda yok çok şükür)hiçbirşeyimi paylaşmıyorum artık onlarla,tamamen ilişkileri kestirip atmak doğru da değil tabi,görüşüyorum ama biraz mesafeli ne yazıkki,,

senağlamasenağlama Kızlar hala zoruma gidiyor çok yalnız kaldım düğün zamanı düğün günü yanımda duracak,kuaföre gidecek,giyinmeme yardım edicek (evde gelinliği giydim,vedalaştım,sonra kuaföre gittim ben,tekrar eve dönmedim,çok sulu gözlüyüm,anne ve babama hiç dayanamam.) zar zor birilerini buldum.neyseki düğünüm güzel geçti,Allah razı olsun anne ve babamdan onları çok seviyorum

bravo size arkadasim nasil basardiniz 20 yillik bir kuslugu bitirmeyi.vallahi bravo cok takdir ettim.bizim aile cok kalabalik yanliz ne yazikki bizdede cok fazla kusluk var.hepside inatci kisiler birturlu bitirmiyorlar kusluklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…