Akrabamın yanında işe başlamalı mıyım?

killerbeauty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
357
240
33
30
Merhabalar bir akrabam var babamın amca oğlu. Durumu gayet iyi zengin havuzlu villada yaşıyor masrafları yüksek iyi durumlu bir adam yani. Ve babamla da aram hiç iyi değil bir an önce ayrı eve çıkmaya bakıyorum. Ve babamın akrabaları babamın bize senelerce neler yaşattığını bildikleri halde bize düşman kesiliyorlar sürekli bizi aşağılamaya çalışıyorlar kendilerince ama bu tavırlarının altındaki hasetliği öfkeyi biliyorum. Annemin de baş örtüsüne takıyorlardı hem de babamın zorla kapattığını bildikleri halde. Ve bu işe girip ayrı eve çıkmaya çalıştığımda babamın beni işten çıkarttırmayaç+ çalışacağını da biliyorum onun istediğini yaparlar eminim.Bu yüzden nasıl güvenirim bilmiyorum. Amcam da orada çalışacak ve geçmişte bize ergen bir çocukken kötülüğü dokundu. Neyse Babam geçen gün amcasının oğlu için bana onun yanında çalışmak ister misin iş kuruyor bana da amcanız sordu kızlara sor diye dedi. Ama şöyle bir sorun var ki; Bu adam geçmişte benim erkek kankalarım ile içkili bir ortamda dışarıda çekildiğim fotoğrafları amcama ve babama atmıştı. Ve babamla bayağı tartışmıştım bu yüzden. Ve bu arada kendisi de eşini aldatıp aldattığı kadınla evlendi ilahi adalet işte.Ve öncesinde yurtdışında aldattı sürekli eşini. Kendi kız kardeşi de nikahsız başkası ile yaşıyor. Bir yandan da o kadar işsiz kalmaktan bıktım ki ve beni her fırsatta aşağılayan eski sevgilime hayatımda bir yerlere geldiğimi göstermek isterdim. Kendisi para için yaşayan bir tip ve sırf bu yüzden onu polise şikayet edip defalarca hayatını karartmaya çalışan abisinin yanında müdür olarak işe girdi düşünün yani. Sizce ne yapmalıyım benim yerimde olsanız geçmişte size bunu yaşatan akrabanızın yanında işe başlar mıydınız? Geçen gün de numaramdan aramış beni şaşırdım.
Güncellemeler

Akraba dedin mi 3 aldım geride olacaksin

Bide eskilerden düşmanlık varmış babandan dolayı bide

Başka ise bak en güzeli

Konunun içinde çok fazla handikap var.

Aile evinden uzaklaşmak istiyorsunuz. Bunun için iş bulmanız şart. İş bulamıyorsunuz bu nedenle çok iyi şartları olan ama zamanında size kötülüğü dokunmuş akrabalarınızın yanında çalışmak istiyorsunuz. Çalışırken de eski sevgilinize göre bak ben nerelerde nasıl ortamlarda çalışıyorum paraya para demiyorum diye hava atmak da istiyorsunuz. Kendisi de paragöz olduğundan storylerinizi görüp kıskançlıktan çatlasın belki de geri dönsün istiyorsunuz.

Kendinize basit hedefler koyun.

Akrabanızın yanında çalışmak mantıklı değil. Ancak çalışacağınız işte meslek öğrenecekseniz açık açık söyleyin şu kadar süre çalışayım iş öğreneyim gerekirse yarım ücret alırım diyin ve ayrılın oradan. Başta ayrılacağınızı saklar ve yalan söylerseniz aile ilişkileriniz de bozulur çünkü. İş size bir meslek kazandırmayacaksa hiç bulaşmayın.

Kimseye hava atmak için uğraşmayın. Eski sevgili sorununu çözün zihninizde. Statüsü önemli değil siz yapabileceğiniz bir iş bakın. Ne mezunusunuz yA da hangi alanda kalifiyesiniz? iş teklif edilen sektör ne?

Ben erkek arkadaşlarımla dışarıda içki içtim diye fotoğraflarımı amcama ve babama atmış bir adam.Ama esas kendisi beter ahlaksızlıklar yaptı demek istediğim buydu.
Adamın karısını aldatmasının diğer kadınla evlenmesinin konuyla alakasını anlayamadım ama akrabayla çalışmayın. Akrabayla alışveriş olmaz diye atalarımız bosuna dememis. Yarın bi sıkıntı olsa hopp bütün akrabaların dilinde.

Merhabalar bir akrabam var babamın amca oğlu. Durumu gayet iyi zengin havuzlu villada yaşıyor masrafları yüksek iyi durumlu bir adam yani. Ve babamla da aram hiç iyi değil bir an önce ayrı eve çıkmaya bakıyorum. Ve babamın akrabaları babamın bize senelerce neler yaşattığını bildikleri halde bize düşman kesiliyorlar sürekli bizi aşağılamaya çalışıyorlar kendilerince ama bu tavırlarının altındaki hasetliği öfkeyi biliyorum. Annemin de baş örtüsüne takıyorlardı hem de babamın zorla kapattığını bildikleri halde. Ve bu işe girip ayrı eve çıkmaya çalıştığımda babamın beni işten çıkarttırmayaç+ çalışacağını da biliyorum onun istediğini yaparlar eminim.Bu yüzden nasıl güvenirim bilmiyorum. Amcam da orada çalışacak ve geçmişte bize ergen bir çocukken kötülüğü dokundu. Neyse Babam geçen gün amcasının oğlu için bana onun yanında çalışmak ister misin iş kuruyor bana da amcanız sordu kızlara sor diye dedi. Ama şöyle bir sorun var ki; Bu adam geçmişte benim erkek kankalarım ile içkili bir ortamda dışarıda çekildiğim fotoğrafları amcama ve babama atmıştı. Ve babamla bayağı tartışmıştım bu yüzden. Ve bu arada kendisi de eşini aldatıp aldattığı kadınla evlendi ilahi adalet işte.Ve öncesinde yurtdışında aldattı sürekli eşini. Kendi kız kardeşi de nikahsız başkası ile yaşıyor. Bir yandan da o kadar işsiz kalmaktan bıktım ki ve beni her fırsatta aşağılayan eski sevgilime hayatımda bir yerlere geldiğimi göstermek isterdim. Kendisi para için yaşayan bir tip ve sırf bu yüzden onu polise şikayet edip defalarca hayatını karartmaya çalışan abisinin yanında müdür olarak işe girdi düşünün yani. Sizce ne yapmalıyım benim yerimde olsanız geçmişte size bunu yaşatan akrabanızın yanında işe başlar mıydınız? Geçen gün de numaramdan aramış beni şaşırdım.
Güncellemeler
E bu anlattığın insanlar sen ayrı eve çıkmaya çalışınca seni atar zaten işten

Back
X