- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi killerbeauty
Hayir sadece kisaca hayir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevapladığınız için.Akrabayla çalışılmaz asla
Teşekkür ederim cevapladığınız için.Hayir sadece kisaca hayir
Bırak onla çalışmayı yüzüne bile bakmamMerhabalar bir akrabam var babamın amca oğlu. Durumu gayet iyi zengin havuzlu villada yaşıyor masrafları yüksek iyi durumlu bir adam yani. Ve babamla da aram hiç iyi değil bir an önce ayrı eve çıkmaya bakıyorum. Ve babamın akrabaları babamın bize senelerce neler yaşattığını bildikleri halde bize düşman kesiliyorlar sürekli bizi aşağılamaya çalışıyorlar kendilerince ama bu tavırlarının altındaki hasetliği öfkeyi biliyorum. Annemin de baş örtüsüne takıyorlardı hem de babamın zorla kapattığını bildikleri halde. Ve bu işe girip ayrı eve çıkmaya çalıştığımda babamın beni işten çıkarttırmayaç+ çalışacağını da biliyorum onun istediğini yaparlar eminim.Bu yüzden nasıl güvenirim bilmiyorum. Amcam da orada çalışacak ve geçmişte bize ergen bir çocukken kötülüğü dokundu. Neyse Babam geçen gün amcasının oğlu için bana onun yanında çalışmak ister misin iş kuruyor bana da amcanız sordu kızlara sor diye dedi. Ama şöyle bir sorun var ki; Bu adam geçmişte benim erkek kankalarım ile içkili bir ortamda dışarıda çekildiğim fotoğrafları amcama ve babama atmıştı. Ve babamla bayağı tartışmıştım bu yüzden. Ve bu arada kendisi de eşini aldatıp aldattığı kadınla evlendi ilahi adalet işte.Ve öncesinde yurtdışında aldattı sürekli eşini. Kendi kız kardeşi de nikahsız başkası ile yaşıyor. Bir yandan da o kadar işsiz kalmaktan bıktım ki ve beni her fırsatta aşağılayan eski sevgilime hayatımda bir yerlere geldiğimi göstermek isterdim. Kendisi para için yaşayan bir tip ve sırf bu yüzden onu polise şikayet edip defalarca hayatını karartmaya çalışan abisinin yanında müdür olarak işe girdi düşünün yani. Sizce ne yapmalıyım benim yerimde olsanız geçmişte size bunu yaşatan akrabanızın yanında işe başlar mıydınız? Geçen gün de numaramdan aramış beni şaşırdım.
Güncellemeler
Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için ben de böyle düşünüyorum.Bırak onla çalışmayı yüzüne bile bakmam