off yaa bu amcaların dayıları başka işi olmaz mı, ben de hep birine denk gelirim. Allahtan yaşım kemale erdi diye kimse ses etmiyor. gerçi ben hep yengelere denk geliyom, erkek akrabaya denk gelmedim. annenle konuş canım, amcadan önce sen anlatmaya çalış
ya o mümkün değil canm
adamın anlatma ihtimali yok mu sizce anlatasın ya ne olurrr..millet ailesinden gizli tatile gidiyor hiçbişi olmuyor neden beni buluyosa böyle şeyler sol kolum ağrıyo sıkıntıdan
umarım anlatmaz canım ama anlatma ihtimaline karşı sen söyleyecek bişi bul bence. ne bilim, aynı apartmanda kız arkadaşım var de. o çocuk onun kardeşiydi de. bende komplo kurdum resmen
cnm cebecide benim aiilesiyle yaşayan arkadaşım yok annemde bunu biliyor
cnm cebecide benim aiilesiyle yaşayan arkadaşım yok annemde bunu biliyor
Cebeci falan deyince kendi ünv.te yıllarım aklıma geldi,ne güzeldir şimdi oralar çok özledim...canım korkunu at artık,bişey uyduracaksın mecburen.ama bundan sonrada böyle korkacağın durumlara düşme.belkide adam hiç aramaz.gerçi ailende çok hatalı 24 yaşındaki biri bu kadar da bunaltılmaz.
canım inkar etmekten başka çaren yok anlaşılan sonuna kadar inkar et
şimdi söylemesede ilerde söyler, zaten adamın yapısı belli sen daha ıyı tanırsın..bence kendıne ıyı bır savunma hazırla, en azından hazırlıksız yakalanmazsın..sonuçta aılenın yapısı bellii.
öyle yapacağım cnm ama tek isteğim o adamın bişi söylememesi
Canım öncelikle sakin ol tamam mı? Yok öyle evden kaçma filan hııı
Her işe burnunu sokan tiplerden de nefret ederim, utanmadan takip etmiş birde, kim ki o yaKoca kızsın 25 yaşındaymışsın korkma canım.. Bir daha böyle bir şey yapmayacaksın inkar yoluna git derim çünkü işler öbür türlü karışır gibi.. Ama bir daha sakın ha sakın eve gitmek yok..
Bende sözlümün evine gitmiştim (Sözlüm bak altını çizerim). Bizim ünide seminer vardı, o da gelmek istedi. Okula gitmeden onlara uğradım, annesi filan evde yoktu. Yukarı çıktım bir kahve içecektik sonra çıkacaktık. O esna da ablam aradı nerdesin filan ilk önce tabi okulun oralardayım hayrola filan dedim. Bu ben geliyorum demez mi. Sonra ben tabi nasıl olsa ablam anlayışlıdır diye "abla bak anneme çaktırma tolgalardayım ben seminer var burdan okula geçicez" dememle arkadan annemin " ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu" çığlıklarını duydum. Nerden işgillendilerse annem ablamı aratmış, telefonunda hopörlerini açtırmış, bütün dediklerimi duydu tabi. Sözlümle koştura koştura bize gittik. Annem çıldırmış. Sonra sözlüm aldı annemi başka odaya geçtiler bir yarım saat sonra bir çıktılar, annemin siniri geçmiş, bana" sen bu çocuğa dua et" dediSözlümün ikna kabiliyetine hayran kaldım hala o gün ne konuştuklarını bilmiyoruz.. Ablama da çok kızmıştım, insan bir çaktırır bir msj atar aramadan diye..
Burada aramızdaki fark senin sevgilinin olması ve annenin daha zor bir kadın olması. Bir kereliğe mahsus olmak üzere bence ufak bir yalanla yırtabilirsin ama dediğim gibi bir daha yapmamak kaydıyla..
ben değildim o benzetmiştir demekten başka bişi yapamam sanırım
cnm aynı adam 2.kez beni cebeceide gördüğünü söyleyecek inkar edeceğim umarım bişi olmaz çok korkuyorum babamdan sadece bağırıyor ama çok korkuyorum
bir şekilde düşün işte, cnm sonucta aıle, ara sıra pembe yalanlar olması lazım, baban duysa n'apar bir düşün?? sen ne dersen de, kımse senın o evde arkadaslarının da olduguna ınanmaz,herkesın aklına başka başka seyler gelır. ona göre hazırla kendını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?